среда, 30 июля 2014 г.

Domáci výrobcovia Tapiet. Jednoduché a dvojité Tapetu. Poradenstvo pri výbere počet Tapety, vkladanie stien a stropov

Táto publikácia je určená pre všetkých tých, ktorí chcú vybaviť svoje domovy tým, preglejky Tapetu. Popíšeme typy Tapiet a poskytovať poradenstvo pri výbere počet Tapety, vkladanie stien a stropov. Tieto tipy sú obzvlášť užitočné pre tých, ktorí podpora domácich výrobcov, pretože to bude len o "našich" Tapetu.

Dnes v obchodoch ponúkajú široký výber vzorov, farieb a vzorov domácich papier, textil, vinyl a vlhkosti-dôkaz Tapetu. Náklady na "naše" Tapeta sa pohybuje od 25 rubľov 250 rubľov za roll. Samozrejme, nie lákali za veľmi nízku cenu kúpiť lacné Tapety. Lepšie zaplatiť o niečo viac a získať celkom slušnú možnosť. Treba poznamenať, že rozsah Tapety bude bohatšie.

Poďme sa pozrieť, čo určuje cenu Tapetu. Ak predávajúci zaručuje, že drahšie Tapetu, tým lepšie sú, neverte mu. Toto nie je vždy prípad. Rozdiel v nákladoch na papier na stenu-papier, závisí od rôznych faktorov. Často ceny, značky, môžete čítať tajomné slová "duplex" alebo "simplex". Simplex je obvyklá papier s obrázkom, a duplex - dve vrstvy Tapetu s prítomnosťou top-reliéf vrstvy. Vzory a farby vyzerajú veľmi pôsobivé, krásne a vypuklé. Aj podľa nich ľahko skryť nerovnosť a nerovnosť stien. Preto, cena v porovnaní s jednej vrstvy papierové Tapety oveľa vyššia.

Duplex a jednostranne nalepené na stenu v rôznych spôsoboch. Jednovrstvové steny-papier by mal byť rozmazané s lepidlom a odísť na nejaký čas, pretože lepidlo má málo absorbovať. A po tomto lepidla. Ako pre tisk, to rýchlo použiť lepidlo, a Tapety na raz dal na stenu na začiatok úľavu vrstva nemá buničiny.

Je dobré vedieť, všetky domáce papier na stenu-papier má skladovanie záručná doba na jeden rok. To znamená, že ak ste si kúpili Tapety, boli ležiace rok, a nestalo sa im nič nezvratné zmeny, napríklad, vyblednuté alebo zmeniť farbu, výrobca je povinný'je povinný nahradiť ich novými.

Príliš chladných miestnostiach alebo v miestnostiach s vysokou vlhkosťou Tapety lepšie, aby sa lepidlo. Suché Tapeta je zraniteľný. Aj papier na stenu-papier nie je odporúčané používať v kuchyni, pretože vyprať, je nemožné.

Hlavnú výhodu, že rozlišuje papierové Tapety z vinylu, je, že "dýchať". Preto, import výrobcov pre detské izby sú vyrábané výhradne papierové Tapety.

Poďme sa porozprávať o tom, ako sú domáce papierové Tapety.

Všetky domácich výrobcov používa papier vyrobený v Rusku. Ako sa naša kniha je lacnejšie ako dovážané, a Tapeta, resp. lacnejšie. Vybavenie a farby dovezené. Hlavným nástrojom, ktorý je vytlačený hriadeľ, ktorý môže byť aj dovezené, a domácich. A nakoniec, ako na obrázku. Každý závod má svojich autorov, a dizajn kúpil v Nemecku, Taliansku a Španielsku.

Teraz by som chcel dať niekoľko rád, ako si vybrať Tapetu:

  1. V poradí na najnižšiu izba zdalo vyššie, musíte použiť Tapety so zvislými pruhmi.
  2. Malá miestnosť vyzerať priestrannejší, ak používate obyčajný Wallpaper alebo Tapetu s malým obrázok, hlavne svetlo.
  3. Vysoký priestor, môžete vizuálne, aby nižšie, ak sa vám použiť kombináciu dvoch rôznych typov Tapiet, oddelené hranicu, alebo ak chcete použiť Tapety s veľkými ornament alebo cezhraničné barov.
  4. Veľká izba vyzerá viac pohodlia pri používaní Tapetu s veľkým obrázok v tmavých farbách.

Ako lepidlo na papierové Tapety, ktoré majú zariadené váš dom, nie je bublina, nie frowning by na stenách?

Štandardné Tapety roll má dĺžku 10, 05 m a šírkou 0, 53 metrov. To bude trvať asi p'päť metrov povrchu strop alebo na stenu. Avšak, ak izba má zložité formy, je lepšie sa pozrieť na poradiť od odborníka. Len v prípade, že si kúpite jeden valec s zásob.

Pred vložením steny je potrebné sa pripraviť. Staré Tapety by mali byť starostlivo odstránené zo steny. Naša rada: voda nich, a všetko pôjde oveľa ľahšie.

Trhliny a diery je potrebné zvládnuť putty a postoctoral. Potom riešenie lepidla povrch musí byť základným náterom. Pred prilepením wall-papier na stenu povinné'musí byť suchý, čistý a pevný.

Je čas na rez Tapetu. Najprv je potrebné skontrolovať, že všetky rožky majú rovnaké sériové číslo, tón a vzor. Krájanie, pridať 5 cm na oboch stranách príspevky. Keď rezanie Tapeta-shift vzor, byť obzvlášť opatrní. Je potrebné označiť a nakrájame na kúsky, ktoré kreslenie na priľahlých plátno sa zhodoval, až potom sa jedného obrázka. Dozadu Tapety z role v rovnakom smere.

Ako na lepidlo aplikácie, najlepšie špeciálne lepidlo. Na začiatku je potrebné dôkladne premiešajte a počkajte, kým plný opuch. Potom naneste lepidlo rovnomerne na Tapety. Dať ich do takých rozmerov - 2/3: 1/3, po p'päť minút zase do role, nechať lepidlo suché.

Je čas začať lepenia. Prvý list povinné'je nutné vložiť z okna. Pomocou olovnice, je potrebné poznamenať, zvislá čiara a prísne na riadku dať prvý kus. Je to záruka, že všetky pásy sú rovnaké. Hornej a dolnej opustiť okraji o p'ATI To vidieť, je potrebné, aby boli zladené.

Aby sa zabránilo bublín porovnať Tapetu od stredu do okrajov. Lepšie vziať gumový valček alebo m', aký druh štetca. V prípade, že potrebujete na križovatke môžu byť použité lepidlo znova. Škvrny od lepidla, by mal okamžite jemne mokrej hubky, ale nie RUB. Reproduktory hornej a spodnej hrany, steny-rez papiera.

Ozbrojené s vedomím, môžete bezpečne ísť do obchodu a kúpiť "právo" Tapetu.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика