вторник, 29 июля 2014 г.

Split-system in inter'Yeri

Určite si všimli, že čistého a čerstvého vzduchu v miestnosti, zabezpečuje odvahu, dobré zdravie a vynikajúcu náladu. To je dôvod, prečo vetranie bývanie pre osobitnú pozornosť a multi-klimatizačné systémy sa stávajú nevyhnutným atribútom takmer každom dome alebo byte. Samozrejme, split-systém je potrebné vec, praktické a veľmi pohodlné, ale nebude kaziť, keď jej estetický vzhľad všetkých inter'jer?

Bude súhlasiť, zabezpečiť dostatočný prívod čerstvého vzduchu a pre vytvorenie príjemnej klímy v miestnosti, len otvorení krabice, nie vždy funguje, a to najmä v lete. Ale vylepšené podmienené úspešne sa vyrovnať s týmto problémom a vytvoriť príjemnú atmosféru pre prácu a odpočinok, a v každom ročnom období. Moderné delené systémy prebehli výrazné zmeny, a nie len schopný obehu je v miestnosti, a v pohode to, ale ak je to potrebné, teplo, a pomocou filtre na čistenie a odstrániť z ovzdušia, nadmernej vlhkosti. Okrem toho, niektoré modely zvýšenie koncentrácie kyslíka a ionize vzduchu. Teda, vďaka tejto univerzálny klimatizačné jednotky sa môže vytvoriť podmienky, ktoré môžu uspokojiť požiadavky všetkých domácností.

V súčasnosti moderné spotrebiteľ zaplatí význam vzhľad výrobku, takže, aj napriek všetky pozitívne vlastnosti, ktoré majú split systém, mnoho kupujúcich, záujem o, a nezdá sa, že sa nastavenie je neslušné a nevhodné implementácie, pokaziť celý vzhľad miestnosti alebo bytu?

Odpoveď - najmä na starosti. Toto silné jednotky, ktorá sa skladá z vonkajšieho a vnútorného bloky s'United elektrický kábel a medené rúrky s cirkulujúcou freón. V vonkajšie jednotky urobilo najväčší celkový a hlučné oblasti (kompresor, chladič, plyn a ventilátor) a je inštalovaný mimo priestorov: na fasádu alebo na streche. Druhý modul je umiestnený vo vnútri, ale je ľahšie a zahŕňa prakticky tichý prácu časť, okrem toho, rôzne návrhových vzorov a ich určenie polohy môže zachovať integritu a krásu inter'jer.

Najväčší počet návrhu riešenia sa môže pochváliť steny klimatizačného systému. Dokonca aj ťažké uveriť, že tieto rastliny by mohol byť tak rozmanité tvary, povrchových úprav a farieb. Iste, sú považované za tradičné biele modely a klimatizácia slonoviny, ale v poslednej dobe stali veľmi populárne použitie stavby "kovové"a zrkadlo a chrome, dvojfarebné sklíčka (čierno-biela alebo biela-modrá), ktoré úspešne dopĺňajú inter'jer oblastiach, zariadený v secesnom alebo high-tech. Nie menej zaujímavé sú delené systémy, skončil pod cenné plemien stromov. Ako kondicionér je schopný, aby sa zmestili do akéhokoľvek prostredia a dokonca stať druh veľkolepé decorously prvok.

Na trhu okrem bežnej veľkosti a tvaru modely nedávno s'nové unikátne klimatizované s dlhé tenké telo. Ich montáž na stenu vnútorné jednotky sú prakticky neviditeľné vďaka špeciálnej povrchovej profilácie. Aj spolu s pravouhlých konštrukcií moderných trhu je ploché a námestie split-systém, vymeniteľné panely, ktoré umožňujú zmeniť farbu vnútornej jednotke. A viete si predstaviť, klimatizácia systém, ktorý sa podobá obrazu ako vetranie dizajn? Moderné výrobcovia ponúkajú najnovšie modely, predná časť, ktorá je vyrobená vo forme obrazových rámov, a ako kondicionéry, samozrejme, môže stať skutočnou dekorácia každej miestnosti, ako sú dostupné v pam'ATI reprodukcie možno zmeniť aspoň každý druhý deň, v závislosti na vašej nálade. Okrem toho, obrázky môžu byť odstránené a nainštalované v prednom paneli obľúbené krajiny a obrázky zvierat alebo ich príbuzní.

Niekedy, vonkajší, montáž na stenu vnútorného bloku, z nejakého dôvodu neplatné, potom je vhodné vybrať klimatizácia potrubia typ. V tomto prípade, vnútornej jednotke sa nachádza pod falošnými alebo kazetového podhľadu alebo v podkroví. Vzduchové kanály rozšíriť v Plenum podania alebo medzi falshstena, a preto bude viditeľný iba príjem mriežky a ozdobné mriežky.

Vďaka najnovším technológiám a zaujímavé možnosti dizajn, klimatizácia, v závislosti od vašej túžby premenili na svetlé a extravagantné položku alebo, prípadne vybrať model, ktorý nebude zrejmé a úplne výťah celá štruktúra sa z dohľadu a ukryť sa v zaveseného stropu systému. Teda, moderne upravený delené systémy nie len poskytujú príjemnú atmosféru, ale aj dokonale prispôsobiť akejkoľvek inter'jer.

Autor: Volokitin Julia



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика