вторник, 29 июля 2014 г.

Opravu detskej izby pre dievčatá

Opravu detskej izby pre dievčatá

Opravu detskej izby pre dievčatá Ak ste spokojní učiteľa dcéra (alebo, ešte lepšie je niekoľko), potom v procese opravy vášho bytu budete nevyhnutne opravu detskej izby pre dievčatá. A naozaj, ak váš byt umožňuje prideľovať vaše dieťa samostatnej miestnosti, treba zariadiť, ako pohodlné je to možné. To je, aby všetko, že vaša dcéra sa cítil v mojej malej izbe je komfortné, útulné, bezpečné - vo Všeobecnosti, cítil "v pohode".

Tak, opravy detská izba - miesto, kde sa začína?

Prirodzene, prvá etapa opravy v detskej izbe (ako, však, a iné) je plánovanie okrem'jer. Súhlasíte s tým, že každá práca bude oveľa jednoduchšie, ak sa vám bude pred očami požadovaný výsledok.

Prvá vec, ktorú treba zvážiť, je, vek dievča, radí nám opravu školy: deti infarktom alebo takmer "dospelých" spálňa bude vyzerať celkom inak.

To znamená, že údaje, dekorácie a doplnky, ktoré by boli vhodné na izbe prvý rok žiaka, na to nie je vhodný pre deti, spálňa, dospievajúce dievča.

Takže, to, čo vidíte, moderné a odborníkov v oblasti interiérového dizajnu'interiéru detskej izby pre dievčatá?

Návrh detskej izby pre dievčatá

Opravy v detskej spálni

Dizajn pre deti, dievčatá

Hlavné oblasti zamerania v dizajne detskej izby pre dievčatá je dnes jednoduché a bezprostrednosti, ktorá sa prejavuje vo všetkom.

Prvá vec, ktorú by ste mali venovať pozornosť, je farebné riešenie opraviť izby. V škôlke pre registráciu je lepšie používať svetlé odtiene prírodných farbách. Podľa nedávno založená stereotyp, ideálna farba pre izba dievčatá majú ružové, ale držať takýto stereotyp doslova nestojí za to.

Najlepšia možnosť, ktorá vám umožní sledovať vyváženosť záujmov" v komunikácii s dieťaťom je na výber niekoľko farieb pre hlavné výzdoba miestnosti (dobre sa prejavujú vo svetlých odtieňoch, broskyňa, fialová, pastelové farby, a potom ponúknuť dievča vybrať farbu vašej spálne.

Ale tmavé odtiene, tmavo modrá, tmavo zelená), alebo ešte horšie, odtiene červenej v interiéri'interiér detská izba pre dievča by sa nemali používať. Tieto farby s dlhodobými účinkami by mohlo mať negatívny dopad na psychiku dieťaťa, spôsobuje depresie, podráždenosť, únava, atď.,

Oprava školského veku puberty

Farebnú schému pediatric

Okrem farebné riešenia, pred oprava izba s rukami tiež na vedomie textúry povrchov. Čím viac detí, textúrou povrchu, závesy a poťahy, tým lepšie.

Okrem toho, v spálni dievča, nikde inde by bolo vhodné takéto detaily dekor, ako srdcia a kvety - môžu byť umiestnené na základné prvky, inter'vnútorné (napríklad, výber vhodného Tapety), a pridá ako príslušenstvo.

Vybaviť stien v detských

Takže predpokladajme, že dizajn miestnosti sme identifikovali. Teraz máme priame opravy v detskej spálni. Začali sme s úpravou stien.

Najlepší materiál pre vybaviť steny v detskej izbe (bez ohľadu na to, to je to dievča alebo chlapec) - tieto papierové Tapety.

Niekoľko dôvodov:

  • Po prvé, papierová Tapeta rozpočtu. Je to dosť silný argument, ako Tapetu v deti dať sami často, pretože podľa odporúčania detských psychológov, Tapety vo vašej detskej izby by mal byť kladený nie menej ako raz za tri až štyri roky. Potom Tapety, že nemáte čas sa zdržiavať.
  • Niekedy, aj napriek kategorické, zákazy, deti maľovať na stenu-papier. Preto, aby umeleckých pokusov, vaša dcéra nemala univerzálne tragédia, že je jednoduchšie vložiť cez steny, detské papierové Tapety, a ak je to potrebné - stačí sa lepidlo.

    Opravy v malé dieťa

    Hry pre deti, dievčatá

Prosím, rešpektovať! Okrem farby, ktoré sme diskutovali vyššie, povinné'uistite sa, že venovať pozornosť, či Tapeta certifikát. Tento certifikát musí zabezpečiť, že farby, ktoré je súčasťou Tapetu, neobsahuje toxické látky (napr. formaldehyd). Ideálny scenár je nájsť Tapety, špeciálne certifikované pre použitie v detských izbách.

Okrem papiera, mnohí výrobcovia Tapiet navrhujú použitie v jasliach, vinylové Tapety, umývateľný. Avšak ich použitie je opodstatnené, ak máte v pláne lepidlo na stenu-papier detí "raz a navždy", alebo nemali využívať tradičné papierové steny-papier.

Ďalšou možnosťou pre dekoratívne vybaviť stien s ich rúk, populárny v Západnej a menej populárne medzi nami, je maľovanie steny v detskej izbe. Táto možnosť je veľmi jednoduché implementovať, ale pri maľovaní by ste mali venovať pozornosť na dve veci.

Maľovanie stien v detských

Maľovanie stien v detských

A to:

  • Po prvé, by ste mali použiť iba non-jedovaté inter'm farba (napríklad akryl Allergy-free farby Tikkurila joker). Sú drahšie ako klasické farby, ale kvalita a bezpečnosť je výrazne prekonať ich.
  • Po druhé, steny pod maľby vyžaduje vážnu prípravu. Povrch steny by mali byť dokonale hladké, a to znamená, že osobitná pozornosť by sa mala venovať omietky a tmely.

Prirodzene, farby a Tapeta pre detské izby, ktoré sa budú "hosting" dievča, budete musieť vybrať si svetlé odtiene.

Podlahy v detskej izbe

Usporiadanie podlahy v detskej izbe pre dievčatá je samostatná a veľmi non-triviálne úlohy. Hlavný problém, tu je ten správny výber podlahy. Hlavným tu je niekoľko možností.

Poďme sa pozrieť na každý:

  • Linoleum. Rovnako ako v akejkoľvek inej opraviť kúpeľňa pre tínedžera, linoleum je ekonomická verzia kryt, dostatočne praktické a cenovo dostupné. Linoleum v škôlke pre dievčatá je to možné, avšak, ak chcete vybrať potrebné nie veľmi tmavé podlahy. Plus, v rámci linoleum mali by sa stanoviť dostatočne hrubé substrátu tak, že to nie je príliš ťažké, a bude to dobre absorbovať hmotnosť aktívne dieťa.
  • Koberec. Pri výbere koberec v detskej izbe môže dať radu, ktorá bude zdať dosť paradoxné - vyberte pokrytie nie je prirodzené a umelé vlasy (napríklad palmoplantárnej alebo polyamid). Na rozdiel od prírodných, ako sú nátery sú menej náchylné na akumuláciu prachu, ľahšie čistenie a bude trvať trochu dlhšie.

Okrem toho, keď si vyberáte koberec pre deti, ako pri výbere Tapety, povinné'uistite sa, že venovať pozornosť prítomnosti certifikát. Koberec by nemali obsahovať toxické látky, a mali by byť odporúčaný pre použitie v detských izbách.

  • Trubice. Povlak je vyrobený z prírodného korku - takmer ideálny pre detská izba. Allergy-free trubice vzhľadom na ich štruktúra je vynikajúce šok absorpcie a prínosom pre rozvoj svalovej a kostrovej sústavy dieťaťa. Okrem toho, korkové podlahy je veľmi teplý na dotyk, a sedí na podlahe, dievča nie je riziko nakazenia sa zima!

    Korková podlaha, v detskej

    Korková podlaha, v detskej

Prirodzene, výber podlahy u detí nie je obmedzený na tieto možnosti povlak, čo však nie dlaždice na podlahe, kvapalné, ani sex, ani masívne Rady nemôžu byť považované za optimálne varianty pre miestnosti, kde dieťa trávi väčšinu svojho času.

Ako môžete vidieť, opravy v malej detskej izby pre dievčatá je do značnej miery spôsobené výber dizajnu. Avšak, v snahe estetiky by nemali zabudnúť na praktickosť a security Suite pre vaše dieťa!


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика