понедельник, 28 июля 2014 г.

Ako chrániť kamene z korózii a zničenie

Problém ochranu krajiny kamene v ruskej podnebie je zložitý problém, ako pre reštaurátorov, a na súkromných obchodníkov. pred 4 rokmi ochranu kamene boli len zapojené do výskumných ústavov a špecializovaných dielňach, a teraz niekto môže kúpiť tekuté impregnácia a špeciálne Cam'lak a aplikuje štetcom na záhradné fontány, uplatňovať antropických na mramor fasády, obohacujú hydroizolácie na bazén. Toto je téma na náš článok.

V Rusku je ťažké splniť chata, krásne lipnúť na rock alebo nachádza sa v blízkosti vodopádu, ako sa to deje napríklad v ďalekej Švajčiarsku, Rakúsku a Dánsku, kde väčšina domov mieša s prírodnej krajiny. Každý domu by mali myslieť v predstihu o návrhu krajiny a jej trvanlivosť, bez použitia služby odborníkov. Vytvorenie Alpine slide alebo suché posteľ je potrebné pam'nezabudnite, že po jesenné vetry a pískacie mrazov na jar vašej práce bude vyzerať zle.

Prírodný kameň nevyžaduje dodatočnú impregnáciu a spracovanie, ak je v pokoji. Už nikdy nebudete musieť starať o skladby, skala alebo kameň nebude mať problémy s suché koryto, kvetinové záhrady, ktorá je lemovaná prírodné kamene. Len potrebujú čas do 3 rokov na správne dal deformácii kameňa alebo trhať Boer'Yang sledovať.

To je jedna vec, postaviť dom a vytvoriť krásna krajina, dizajn, ďalšie, ktoré ich chránia pred starnutím. Ako koža vyžaduje pozornosť a výhľadom z domu si vyžaduje starostlivosť.

Jesenné dažde páde do trhliny Kam'drevené výrobky, topiť vody čerpané vápencových výrobkov a začiatkom zimy sa začína ich zničenie. Tip # 1: ochranu záhrady z vody, použite p'zubné, v ktorých sa nemusíte dostať sneh vody, a na jeseň ich pokrytie. Č huba, Kam'Jan formy nebude zničiť váš bazén alebo vázu, ak si vopred namočiť kautalam, Taraclia, toropetsa, kotorom. Okrem atmosférických zrážok, na kameň účinok prachu a plynu médium.

Blokam'Jan Moskve bol zničený od začiatku dvadsiateho storočia do polovice 50-tych rokov cez trčí, Samostatných kotolní, krbové kachle. Budova sa nachádza v blízkosti priemyselných podnikov, ktoré uvoľňuje škodlivé látky, rozpustené v 3-krát rýchlejšie, než v tej istej budove, v rezidenčnej oblasti. Ale aj ak je váš dom je v neutrálnom pásme, život lavice z betónu a záhradné pavilóny budú pokračovať v úniku s Costa, kvx, štruktúra. Nebojte sa o tieto zložité názvy - všetky sú ekvivalentné názvy liekov na ľudskú pokožku. Povrch betónu, kameňa, sadry potrebné, ", aby liek", ako ľudskú pokožku. Chemický vzorec týchto látok zabíja činnosť mikroorganizmov a vplyvy, oseltamivir, zmena štruktúry kameňa, tvorí ochrannú vrstvu.

Ak chcete po dokončení domu, zdobiť priľahlom území Kam'drevené výrobky, ležal na odhad nákladov na liečbu týchto produktov. Náklady na impregnáciu je 0, 1% z hodnoty položky seba. Ale 10 rokov sa vyhnúť problémom s reštaurovanie. Ak ste zdedili Kam'dreva vo forme chátral, nebojte sa, najprv sa uistite, čistenie kameňa zo starého vrstva, pozrite suteréne, nasýtený s hydroizolácie. Tehla, betón, Kam'Jan smerom kolaps v čase. Moderné impregnácia záruka 50-60 jar a na jeseň cyklov.

Malé architektonické formy zdobia mnohé chalupy. Ako pravidlo, sa kúpiť ready-made a dať o'objektu. Ak sú vyrobené z prírodného materiálu a pozostávajú z 2-3 členov, na dlhý čas, nie sú zničené. Ostatné komplexné produkty: skleník, bazén, grilovanie, zimná záhrada.

Budova zimnej záhrade alebo vonkajší bazén, musíte myslieť nielen nad ich dizajn, ale aj funkčná bezpečnosť, trvanlivosť a ekologickú čistotu.

Akrylový polymér, lieky, lepidlá, živice, impregnácia, ktoré sa vzťahujú na povrchu malé architektonické formy, bude vytvárať podmienky pre ich dlhodobé fungovanie. Tu potrebujete odbornú pomoc. Zastarané budovy fasády hovorí o nesprávne vykonanie povrchu fasády. Typické chyby, ktoré sa povoľujú pri takejto práci je negramotných uplatňovaní novej vrstvy starých. Napríklad, fasády Európskej domy sú 300-400 rokov bez opravy z dôvodu, že odtok vody a strechy sú dobre vybavené, a povrchu fasády je vyrobená z prírodných materiálov.

Architektonické štruktúry sú vystavené teplotám, vody a ovzdušia. Moderných architektov, staviteľov a dizajnérov brať do úvahy zmeny v kameňov zákona o bezpečnosť stavieb vo Všeobecnosti. Ak zničenie proces sa začal, najprv by ste sa mali umyť týchto miestach, a uložil na nich obklady. Táto metóda je vhodná pre vyrezávané Kam'drevené plastiky. Budete tiež musieť opraviť úniku do podzemných vôd. Tento cieľ je možné dosiahnuť znížením úrovne ich výstavbe, alebo vytvoriť vrstvu hydroizolácie. Ak sa tak nestane, vo voľných minerálov'zdá, váhy, jaskyne, hard rock, reštrukturalizovať a zničené. Odborníci radia, aby sa impregnujú produkty Kam'dreva a laku.

Vlastnosti povlakov:

  1. KOUSAL - vodu odpudzujúce výrobok pre dlhodobú ochranu Kam'drevo, betón, tehlové stavby, ktoré preniká hlboko do pórov, bez toho, aby sa zmenila štruktúra povrchu.
  2. CORECLR - transparentné nepremokavé impregnáciu materiálu, kameňa a betónu, ktorý má odstrašujúci účinok na lišajníky a huby.
  3. TROPEZ - transparentné, lesklý materiál, na omietku, kameň, tehla, ktorý chráni ich pred účinkami lúhy, ultrafialové žiarenie, znečistenie.
  4. SCIARD 700 - vodu odpudzujúce impregnácia vyrobené na báze silikónu, ktorý je určený na ochranu pred vlhkosťou a dážď Kam'drevené fasády, omietky a betónové steny, neglazúrované hlinené dlaždice.
  5. PLEXTM - transparentné fixer používa pre pórovité povrchy, ktoré chráni povrch proti štiepeniu, vyblednutiu a drobili.
  6. GLIMS SILNÝ - špeciálne lepidlo na dlaždice v bazéne, čo umožňuje vykonávať prácu v mokrom prostredí.
  7. Waterplas - filler vyrobené zo silikónu, ktorý sa používa na zabránenie upchatia filtra, úniky cez praskliny, diery alebo medzery v kameňa a betónu.

Tip: pri kúpe produktov z prírodného materiálu skontrolujte certifikát kvality mikro-trhlín a rádioaktivity. Trhliny môžu byť kontrolované jednoduchý postup, ak sa žiadne vady, produkt je tón z rana.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика