вторник, 29 июля 2014 г.

Oprava dverí s rukami

Oprava dverí s rukami

oprava dverí s rukami Dnes budeme skúmať to trochu populárne na Internete otázku, ako je oprava dverí s rukami.

Napriek malému počtu siete dostupné informácie, problém bol a stále je veľmi dôležitá.

S self-oprava v malej miestnosti rozmanitosť dvere ponúkané na dnešnom stavebnom trhu, vytvára rastúci počet problémov, ktoré vzniknú v priebehu ich dlhodobej prevádzky.

Tieto problémy a ich riešenia, a budeme sa snažiť čo najviac podrobností na pokrytie v tomto článku.

Oprava interiérové dvere

Opravách v domácnosti, nezabudnite o týchto dôležitým prvkom inter'interiérové dvere.

Ich v každom dome alebo byte sú vždy väčšina, takže opravy, interiérové dvere s ich rukách nie len možné, ale je to potrebné, ak je vaším cieľom je obnoviť vonkajšie a prevádzkové vlastnosti dvere bez akýchkoľvek dodatočných finančných výdavkov.

Takže, ak chcete kvalitný povrch byt s rukami, potom čo typy interiérové dvere v byte sú najčastejšie?

V závislosti od použitého materiálu, dvere sú rozdelené do nasledujúcich typov:

  • stromy'IANA;
  • sklo;
  • laminované;
  • v kombinácii.

Podľa princípu otvorenie, najčastejšie existujú také druhy mezhkomnatnye dverí:

  • orná;
  • posuvné (alebo dvere kupé).

Ďalšia vec, zameranie našej školy opravy - montáž interiérových dverí a funkcie, ich opravy, v závislosti od typu dverí.

Stromy'drevené dvere

oprava interiérové dvere s rukami

Výmena pántov stromy'drevené dvere

Staré stromy'drevené dvere všetkých typov interiérových dverí vyžadujú najviac pozornosti.

Majú tendenciu časom klesať, pretože to, čo zlé začne kopať, môže crack, a často majú problémy s slučky a zakrivenie rám dverí (na ornej stromy'drevené dvere).

Zvážte, aké opatrenia v každom z týchto prípadov môže byť vykonané. Ovisnuté dvere sa stane v dôsledku opotrebovania osi pántov.

K náprave tejto situácie, a to dvoma spôsobmi:

  • ak chcete vymeniť slučky s novými, odstraňovať z slučky držiaky, skrutky, odstrániť starý slučky vložením nové a posilniť ich vymastenej epoxidové lepidlo skrutky;
  • dať na závesné osi podložky obnoviť predchádzajúcu úroveň slučky a pošpiniť stroj mazanie.

Ak stromy'drevené dvere v priebehu rokov má popraskané - nie je problém, zmeniť situáciu udržuje obnova a oprava dverí. Ak to chcete urobiť, dvere sú odstránené a umiestnené na plochý, pevný, vyvýšenom povrchu.

Odstrániť starý náter laku alebo farby s použitím rozpúšťadiel alebo stredne zrnitá brúsnym papierom. Kryt s špeciálna zmes pre drevené dvere všetkých trhlín pomocou shpatelja.

Prosím, rešpektovať! Stráviť brúsenie dvere povrchu jemne zrnitou brúsnym papierom. A v závislosti na budúce náter sa aplikuje na dvere vrstvu farby, a potom lak, alebo povrchu a dať 2-3 vrstvy laku. S teleso a rám sú na tom rovnako.

Ak dverí je tak staré, že v niektorých miestach dokonca je hnilé, nemali by ste začať opravy hnilé dvere, ona stratila ich spoľahlivosť. Najlepšie riešenie je kúpiť novú.

Ak máte problémy s slučky by opätovné zmrazenie. Ak hniezda pod skrutky, ktoré nie je voľné, by ste mali odstrániť staré ohnuté skrutky mazivo s lepidlom hniezda a nové samostatne závitov skrutky na posledné miesto, a nechať uschnúť.

škola opravu inštalácie systému interroom dvere

Montáž dverí

Ak sa problém je v hniezde, ste prescripti slučky, zľahka tlačí nahor alebo nadol zo starého ustanovenia. Pred nasadením nového miesto slučky by mali byť pripravené prostredníctvom dláto.

Skreslenie rám dverí, vyplývajúce prestane byť pevne uzavreté dvere, je tiež celkom možné opraviť. Po prvé, poďme odstrániť dvere, potom použite budova úroveň zladiť box a pin rovný, nastavenie zálohovania.

Ďalší na vnútornej strane poľa na ľavej a pravej strane vŕtanie vŕtanie diery cez okno, absorbuje v sebe stenu nie menej ako 5 pozri

Otvory by mali byť 2 na každej strane, jeden na hornej a dolnej časti. Ako otvor by mal byť tĺkol kovov alebo stromy'drevené kolíky (stromy'Yana potrebné mazivo s lepidlom).

By pam'upozorňujeme, že ak ste nainštalovali interiérové dvere - oprava a údržba by mala byť nie menej ako 1-krát ročne.

Musíte vidieť dvere na prítomnosť drobné chyby, byť schopný zabrániť väčším škodám. Utiahnite uvoľnené skrutky v závesoch a skrutky na dvere, rukoväť, namažte slučky, aby sa zabránilo vŕzgať.

Sklenené dvere

Pokračovanie témy budú zamerané na sklenené povrchy. Tento typ dverí sa používa hlavne v miestnostiach s vysokou vlhkosťou - kuchyňa, kúpeľňa, wc.

Oprava skla dverí hlavne potrebné pre problémy s dverami hardvéru alebo poškodenia skla fasády. V druhom prípade môžete len, aby nové sklenené dvere presne rovnakej veľkosti s následným výmena poškodených dverí.

V prípade nefunkčnosti hardvér, musíte najprv s'zistiť príčinu. Pravdepodobne, jednoducho Odskrutkujte niektoré skrutky alebo úpravy je potrebné. V každom prípade, viac hrozné ako náhrada dverí, nábytku neohrozuje vás.

A takýchto dverí môže byť použité, v prípade, že Ste sa rozhodli na kvalitné prevedenie balkón s rukami.

Hliníkové dvere

Opravy hliníkových dverí stand'spojená najmä s nahradenie rukoväť, nastaviteľné pánty, mazanie zámkov, nastavenie geometrie dvere. V druhom prípade budete musieť znova inštalovať, dvere, hliníkové konštrukcie.

Iné možnosti nie sú tak zložité. Ak tento typ dverí je nefunkčné valcové zámok, jeho výmena sa vykonáva rovnakým spôsobom ako bežné dvere.

Ak dvere nie sú bezpečne uzavreté, treba urobiť výmenu gumené tesnenia alebo test slučky, ktoré môže byť potrebné vytiahnuť alebo tukom. Ak je slučka dosiahol koniec ich prevádzkovej životnosti, musíte vymeniť ich.

Dvere

opravy hliníkových dverí

Poggio slučky

Ďalšia vec, ktorú bude považovať našej školy rekonštrukcia - dverové, poruchy a opravy.

Ak sú vaše dvere sú vyrobené z dreva a hranice na ulici, ich oprava je odlišné od opravy stromy'drevené interiérové dvere len v jednom - vstupné stromov'drevené dvere by mali byť pokryté s vodu-odpudzujúce lak alebo farba, inak pod vplyvom faktorov prostredia sa bude len hniť.

Ak kovové dvere (tzv. bezpečnostné dvere), klasický problém je zvyčajne nízka kvalita kovania, vo väčšine prípadov, krehký, stick, ktoré by mohli otlojitsa.

Na Palube! Inštalácia kovových vchodových dverí, starať sa o zariadenie s Európskou kvalitné kovanie, ktoré nebude vedieť, problémom pre mnoho rokov.

Dúfajme, že teraz dverí, oprava DIY, určite sa byť silou. A nezabudnite, že dobrý pevné dvere sa môže stať spoľahlivým bariéry na spôsob, ako zachytiť svoje "hrad".


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика