понедельник, 28 июля 2014 г.

Dizajn steny

Dizajn steny

Dizajn steny Ako si vyzdobiť svoju izbu je veľmi dôležité. Pri pohľade na jej Všeobecné vnímanie je tvorená iba inter'jer. Ako krásne by nemal byť zariadený apartmán, ak je prázdne steny, to môže pokaziť dojem. Na vytvorenie útulnej miestnosti nie je povinné'uistite sa, že používať služby dizajnérov. Máte len zahrnúť fantáziu a splní konštrukciu steny.

Nebojte sa zdvihnúť, farby alebo iných nástrojov, ktoré sú potrebné na opravy v izbe a pripraviť sa na dekoráciu miestnosti.

Maľovanie stien farby

Dizajn stien v byte

Maľovanie stien farby

Jeden z najkrajších spôsobov, ako vyzdobiť miestnosť je natreté steny, dizajnér a maľovať steny.

Tento dekor má hlboké korene. Tak to bola realizovaná v čase chrámy a paláce, keď sa skutočnými majstrami pokryté dome a unikátne nástenné maľby.

Po mnohých rokoch technológie maľby sa nezmenil. Po stenách pripravené na maľovanie, môžete začať najpríjemnejším - spôsobuje obrazu na povrchu.

Ak nemôžete uspieť čerpať svoje vlastné, skúste použiť klišé. Pripraviť vopred, alebo zakúpiť v špecializovaných predajniach. Prípravky by mali byť pripojené do steny, spustite ho s ceruzkou alebo okamžite farby.

Byť pozorný! Pred náterom, by malo zvážiť, ako na obrázku. Je dôležité prezentovať v detaile. Iba potom môžete pokračovať.

Je dôležité, aby obrázok fit in inter'EP a farebnú schému na izbe. Tak, opravách v detskej izbe, môžete použiť kontinuálne, maľovanie veľké a svetlé kresby, a pre obývacia izba vyzerať lepšie aj veľká položka, ktorá je len na jednej stene.

Obrázky a zrkadlá v rámci

Dizajn obrazy a zrkadlá alebo umenie dizajn stien bola populárna už od dávnych čias. Aj naše babičky zdobenie fotografie steny svojich izieb.

Zvláštne čaro má izby zariadené týmto spôsobom. S cieľom vytvoriť harmonické a útulné prostredie, môžete experimentovať s veľkosťou a rozsahom fotografie, ako aj ich kombináciu.

Nikdy zavesiť foto rovnakej veľkosti v rade. Vyzerá to dosť škaredé a sad. Uistite sa, že tento krok bol nielen kreatívne, ale aj zábavné. Vytvoriť skladbu z malej fotografie, a miesto veľký obrázok.

Často, keď je táto dekorácia na stenu čelia rovnakej veľkosti fotografie, ako keby namiesto Tapetu. Pri výbere fotografie, starostlivo zvážiť, ako sa bude zapadajú do atmosféry už rozhodol, dekoratívne vybaviť stien s rukami.

Spálňa je zvyčajne post obrázky romantický obsah v obývacej izbe - zdieľané fotografie, rodinu a deti je najlepšie bude vyzerať, svetlé a veselé obrázky.

Dizajn stenu maľovať

Príklad steny výzdoba fotografie

Zrkadlá - net'objemnú časť inter'jer. Zdobili stenu so zrkadlom, bude stačiť, ak chcete vybrať zaujímavé rámec. Môže to byť vykonané starých stromov'drevené clothespins, na ktoré sa vzťahuje s akrylových farieb a po všetkých tomto otvoriť lakom.

Veľké zrkadlo bude perfektne dopĺňajú dizajn stien v byte: spálne, obývacej izby alebo do predsiene, dáva izby s pocitom úplnosti a šarm.

Po oprave detská izba pre dievča alebo chlapec sa odporúča nainštalovať malé zrkadlo, alebo nie, na zavesenie. Nezabudnite'nezabudnite, že zrkadlá hlavná vec je, nie je to preháňať. V tomto prípade hrozí riziko, že studenej nestico miestnosti.

Appliques na stenách zvyšky múru-papier a etikety

Najviac jednoduchý a originálny spôsob, ako je implementácia vzor na stenách nálepiek a zvyškov zo steny-papier. Z nich je možné kombinovať prakticky ľubovoľný obrázok a tým vytvoriť svoj vlastný dizajn stien wall-papier, jemne pohybuje na stenu. Na obrázku zodpovedal vašej predstave, nakreslite vzor na comp'počítači alebo na plátno, len povinné'uistite sa, že meradle.

V škôlke sa zvyčajne používajú ostane svetlé Tapetu.

Umenie dizajn stien

Príklad dekor zvyšok steny-papier

Pre ostatné izby sú často používané pastelové a všetky druhy iných farieb, napríklad vytvorenie dizajn stien v kúpeľni.

Okrem kombinuje aplikácie zo zvyškov Tapeta môžete vystrihnúť jednotlivé kresby a nápisy a už sa zdobia steny. Veľmi originálny vzhľad niekoľko políčok candy, pre-vložený cez rôzne kusy Tapety.

Ak nemáte žiadne zvyšky múru-papiera alebo nechcete, aby sa vymyslieť niečo, získať špeciálne samolepky na stenu, ktoré bude aj váš izba jedinečné.

Maľovanie látok a výšivky

Ak chcete experimentovať s tkanivá a ich kombinácie, pokúste sa vytvoriť zloženie niekoľko obrazov od rôznych tkanív, ale jeden spoločný farba v nich.

Takéto obrazy môžu byť vykonané iba s jedným z textílie alebo jednotlivé opravy. Veľmi krásny vzhľad maľby z vreckovky. Táto dekorácie je charakteristické pre detské izby.

Dizajn stien v kúpeľni

Príklad steny výzdoba tkaniny

Ak ste šikovný a ako vyšívať, dať svoje výtvory v p'Dace a na stene. Výšivky sa oživiť a dať odvahu, aby vaša inter'jer.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика