среда, 30 июля 2014 г.

Steny: technics kreslenie a maľovanie huba

Steny: technics kreslenie a maľovanie huba


Steny: technics kreslenie a maľovanie huba Príprava vnútorných priestoroch maľovať prácu

Predtým, než začnete maľovanie miestnosti strop a steny musia byť pripravené na maľovanie diela boli rýchlo a efektívne.

Tak, krok-za-krokom prípravy pre maľovanie.

  • Voľné miesto: veci, ktoré môžu byť prenesené, musíte brať mimo budovy. Objemné nábytok časť list v strede miestnosti, starostlivo skrývajú svoju fólie tak, aby žiadne medzery.
  • Odstrániť výzdoba na stenách: závesy, obrazy, fotografie, svietidlá.
  • Vystelit podlahové novinový papier, dôkladne pokryť všetky polyetylénu vyhnúť žiadne medzery.
  • Použitím nohy zadarmo steny z vyčnievajúce klince, skrutky, aby sa zabránilo zranenie. Otvor si pamätám'nezabudnite, vložená špáradlo alebo zápas.
  • Akciových nástrojov, ktoré budú použité na prípravné operácie (omietky, brúsenie, penetrácia stien), a potom sa na maľovanie.
  • Pracovať vyššie, bude potrebný stôl, alebo na pódiu. Na maľovanie funguje vo výške až 2, 7 m sa používajú tabuľky so skladacím priestor. Malé triky (dvere, okná, rámy) možno vykonať, sedí na kozy alebo po schodoch.
  • Strop, steny sú zmyté s teplej vody pomocou štetca. Potom sa lietadlo čisté s kovovou špachtľou z starý náter. Ak pod maľby je celá izba, prvý dostane mimo strop, a potom, keď to vyschne, môžete sa prepnúť do steny.
  • Vrstvu olejové farby sa odporúča odstrániť chemické zloženie. Oddelené farby by mali byť odstránené pomocou shpatelja.
  • Tapetu, ako aj k poškriabaniu sa shpatelem. Ak to chcete urobiť, lepené povrchy, prvý bohato navlhčené s kefou.
  • Hrdzavé škvrny, plesňové by mali byť odstránené. Ak je to potrebné, povrch spracované s protiplesňové zlúčenín. Musia byť úplne suché.
Tak povrchy sa pripravuje ďalšia etapa: prípravné, a potom, a puttying. Všetky ďalšie operácie by mali byť vykonávané s ohľadom na typ Nadácie, ktorá platí pre maľovanie, či už je to betón, drevo alebo tehly.

Ošetrenie betónových stien a stropov pod maľby

Príprava povrchov pre aplikáciu náterov líši v závislosti od typu Nadácie. Nižšie je postupnosť operácií, ktoré sa vykonávajú pre počiatočné vzdelávanie betónu výbrusu.

1. Prekrytie by malo byť dokonale suché.
    2. Starý náter je odstránený pomocou kovovým hladítkom. Môžete použiť odlišné chemické zloženie (napríklad, lúh lúh). Vzdelávanie by sa malo začať s odstraňovaním nečistôt a prachu, hrdzavé škvrny a mastnotu.

    • Z mastnotu a špinu je možné odstrániť pomocou 5%roztokom sódy popola, v pomere 400-500 g jedlej sódy vo vedre vody;
    • Hrdza je odstránený pred-oplachovanie vodou, a potom, kabát 10-15%roztokom síran medi (síran medi). Pred náterom izolácie povrch dôkladne vysušiť.
    • Veľké hrdze pokryté kolofónie vrstva lakom, alebo bielou nitro smalt.
    • Tiež môžete použiť špeciálne zlúčenín a rozpúšťadiel,
    3. Piesok povrchy pomocou nazhdachku, alebo pumice. Spracované povrch by mal byť hladký, tak ako konkrétne hrubým v štruktúre. Pigment vrstva nie je zarovnaný rovine. Preto farbené hrubé steny vyzerá zle.

    4. Koncentrované skontrolujte povrch, ktorý pokrýva všetky možné trhliny.
      5. Predseda rovine. Primer sa pridať v posledných priľnavosť, alebo lepenie vlastnosti a chráni lietadlo z vlhkosti. Náter sa nanáša štetcom, valčekom alebo striekacou.
        6. Pospolita stropu a stien. Proces puttying má dve fázy:
          • Drsný shpaklevanie ─ úspešne eliminuje veľké výmole, drsnosť;
          • Hladké puttying-top shpaklevochnogo vrstva, ktorá vytvára efekt ušľachtilý hladký povrch, kompletne pripravené na ďalšie maľby.

          Pri výbere tmel zamerať na typ povrchu na funkčnosť miestnosti. Existujú rôzne zloženie:

          - Určené pre steny s omietkou;
          - Špeciálna zmes pre tesnenie škár sadrovca, deliacich stien;
          - Tmel na opravu významné chyby v stien a stropov sú aplikované v silnej vrstvy. Preferencie je vzhľadom na tradičné štrkopiesky do betónu.

          7. Aplikovaná vrstva shpatlevki je potrebné suché a poľskom. Spracovanie sa vykonáva brúsnym listom, alebo pomocou oka z kovu, ktorý je stanovený na "Žehlenie" z dreva alebo plastu. Nazhdachku sa líšia podľa veľkosti zŕn. Sú menšie ako viac jemnou vrstvou liečby a najmä miestne, označujúce jeho označenie:

          • Po prvé, drsný, putty je pleť číslo "60";
          • Vonkajšia vrstva je zaobchádzať s brúsnym papierom № 80, alebo tkanie.
          Keď vrchnej vrstvy omietky schne, je potrebné, aby prvý náter, pretože omietky potiahnutý povrch zhromažďuje veľa prachu. Vo svetle tohto, ďalšie prípravné pridá posledný spojka s budúcim farby.

          Primer vyzdvihnúť na základe typ farby. Tak, olejové farby vyžaduje sušenie olej. Glutinous a limy štruktúr, ktoré sú uvádzané na mydlo pokrytie. Na vybaviť stien pomocou glutinous farby, je potrebné pripraviť pozastavenie prípravné kvapaliny a krieda, 2, 3 kg na 10 litrov primer.
          Týmto spôsobom môžete zníženie pórovitosti podkladu. Kvalitné maľovanie stien vyžaduje dva-, trehsetovom penetráciou. Horná vrstva je zmiešané s malým množstvom laku, že v budúcnosti sa bude vzťahovať na rovine.

          8. Absolvovaní odbornej prípravy, prejdite na maľovanie.
            Technics kreslenie a maľovanie huba

            Ak chcete vytvoriť trblietavý efekt, pomocou hubky. Technika je vhodné zvládnuť aj veľké lietadlá. To platí spracovanie častí nábytku a iných predmetov. Teraz pokračujte na zvládnutie techník maľby hubky.

            Materiály, nástroje

            Voda-rozptyl farebné štruktúry. Dobrí budú latexové farby, ako je namaľovaný povrch je možné ľahko čistiť;

            • Maľovanie na stôl;
            • Malé kúpeľ pre náterové farby;
            • Výroba hubky;
            • Test papier;
            • Rukavice pre prácu.
            Prečo je výber latexová emulzia farby? Farba pre steny bez problémov vôňa. Je cenovo dostupné. Uvedomte si, že kvalita liečby závisí od výberu huba. Najlepšou možnosťou je získanie prírodnej morskej huby.

            Príprava

            Pred náterom zistiť, ako harmonizovať vybrané farby k sebe. Vezmite papier, fragment staré Tapety, farby a ich pripevnenie na stenu.
            Dobre pripravené steny by mali byť čistý a hladký.

            Reťaz kroky

            1. Plesne v kúpeľni malé množstvo farby.
            2. Dip navi do farby, zdravo stlačením von po tom.
            3. Kryt základná vrstva farebné steny.
            4. Po tomto steny musia suché aspoň dve hodiny.
            5. Dôkladne vlhkej hubky s vodou a dobrý squeeze.
            6. Naplňte čistou vaňa farby pre ďalšiu vrstvu.
            7. Trochu vlhkej hubky v laku. To by nemalo kvapkanie. Ak chcete získať pekný výtlačkov, hubky by mali byť takmer suché.
            8. Pripojte hubky na palete, alebo vimont posledný hárok papiera.
            9. Pokračovať vyliezť na vrchol, mierne stlačením hubky na rovine.
            10. Nechajte klávesnicu vyschnúť stredné vrstvy.
            11. Prepláchnite špongiu a pripravte sa na tretí cyklus.
            12. Potom maľovať s hubky tretí raz, vyplnenie medzier v základnej vrstvy. Avšak, hlavná vrstva Zobov'je povinný dostaviť.
            13. Použitie jednej farby potlačou by mali byť rovnomerne spojiť navzájom.
            Viac farieb, kontrast, požadovať odstránenie obrázka. Vytlačí by nemali byť nalazi sebe, najmä ak ste decorarea rohy, alebo priestor v blízkosti dverí Lutkov. Zmena obrázka hubky.

            To je dôležité!

            Na priľahlých oblastiach, na čistenie použite špongiu len v tretej etape. V druhej fáze sa na farbenie pomocou štetca. Po tom, zbaviť sa prebytočnej farby.

            K dnešnému dňu, rôzne farebné kombinácie, ponúka originálne účinky. Musíte len zvoliť správne farby, aby sa trochu predstavivosti, a vaše steny budú jasné a výrazné.

            Prejsť na: Farby a laky materiálov > Farba vody latex


            Zdroj: www. materik-m. ru

            Комментариев нет:

            Отправить комментарий

            Яндекс.Метрика