четверг, 31 июля 2014 г.

Mobile inter'kariéra

Existuje mnoho dôvodov prečo je potrebné zmeniť v každodennej práci inter'jer. Často na veľké alebo sezónne projektov sa snaží vstúpiť dočasných zamestnancov, ktoré musia byť umiestnené v rovnakej miestnosti s trvalým pracovníkov. Preto je potrebné vytvoriť podmienky pre produktívnu prácu, a poskytnúť potrebné vybavenie a materiály.

Aj v prípade, ak spoločnosť ide bez dočasných pracovníkov, potom iste je pravidelne organizuje konferencie, stretnutia, prezentácie a semináre. Dobre, ak sú špeciálnych priestorov pre takéto prípady, ale častejšie v podmienkach nedostatku kancelárskych priestorov a rastúce prenajíma sa stáva cenovo nedostupné luxus. Preto je naliehavo potrebné previesť, napríklad na pracovnú plochu alebo odpočiváreň v časti štúdia hala na semináre alebo priestranná hala pre prezentácie. Na to, že zamestnanci a návštevníci by nemali pocit, ako keby oni boli na nábytok skladu, preplnená objemné nábytok s web dočasne prevedené úrad, telekomunikácie...

Tak, ako urobiť office inter'jer zmeniť bez toho, aby spôsobili značné náklady alebo prerušenie práce procesy? Dizajnéri a ergonomické špecialisti dlho nájsť odpoveď na túto otázku. Existuje celý rad moderných materiálov a technológií, ktoré umožnia prispôsobiť inter'EP potrebám súčasnosti s minimálne finančné a časové náklady. Moderný office zdá, že dizajnéri niektoré zdanie transformácia niektoré svoje údaje, môžete urobiť potrebné zmeny v celkovej konfigurácie zachovaní integrity a stability.

Mobilný nábytok

Keďže nábytok je neoddeliteľnou'objemnú súčasťou obchodných inter'interiér v prvom rade je potrebné vyriešiť otázku jeho mobility. Nábytok dynamické úrad by mal byť ľahko a bez ujmu sebe a interiérov pohybu a transformované, vytváranie pracovných miest, kde je to potrebné, a v požadovanej konfigurácie. Na prvý pohľad, to je dosť, aby sa dal ten istý stôl a skriňa na kolesá - a úloha nábytok office náplň inter'jer úspešne vyriešený. Avšak, to nie je najlepšie riešenie.

Pre normálnu prevádzku úradu personálu potrebného Stôl s comp'existujúcich spotrebiče, skrine pre ďalšie administratívne zariadenia, rovnako ako skrine a police pre dokumenty. Podľa pravidiel ergonómia, a všetky bežné prvky nábytku s políc a skríň s dokumentmi) musí byť vo vzdialenosti "vystreté rameno"zvýšiť efektivitu a znížiť náklady a čas. Ale je tu jeden odtieň - každý administratívny pracovník, "súpravy" miesto pre vaše potreby a antropometrické parametre. S bežným vybavením každej takejto "reset" bude trvať dlho, ale často je to jedno a to isté pracovné miesto pravidelne používať niekoľko ľudí.

Našťastie, zásady ergonómie a mobility teraz sa stal jedným z najdôležitejších kritérií pri výbere nábytku pre kancelárie. A moderný nábytok priemysel má čo ponúknuť tým, ktorí potrebujú mobilitu a pohodlie.

Najmä, Belgická firma GDB Int. vyrába niekoľko riadkov nábytok pre dynamické office, ktoré sú založené na symetrické a asymetrické stoly, modulárne skrine a kontajnery rôznych pripojené prvky, z ktorých je vypracovať pracovné miesta rôznorodý obsah. Miesto pre individuálnu prácu ľahko sa premení na priestor kolektívnej diskusii alebo spontánne stretnutia.

Takýto nábytok robia dnes, a nielen v Západnej Európe, ale aj v post-Sovietskom priestore. Litovská spoločnosť Narbutas &Ko ponúka rad vlastný rozvoj Ultimy. To zahŕňa mobilné konzoly, ktoré môžu byť ľahko vykonávať zamestnanci spoločnosti v tabuľkách požadované konfigurácie a veľkostí.

Zmeny a oddielov

Kabriolet nábytok, napriek praktickosť, nie riešiť jednu z hlavných úloh v kancelárii - tvorba rámci jednej izby izolované zóny pre rôzne druhy individuálne a kolektívne aktivity. Pre tieto úlohy sú priradené k systému office oddiely.

To je veľmi flexibilný nástroj pre vytváranie rôznych funkčných oblastí v kancelárskych priestorov. Často ich využívajú nakonfigurovaný kancelárie, zasadačky, chodby, ale najčastejšie sa používa na vytvorenie veľkého počtu izolovaných miest v obmedzenej oblasti.

Keďže hovoríme o dynamických úrad, v ktorého priebehu niekoľkých minút môžete vytvoriť izolovanej oblasti alebo, naopak, zlúčenie niekoľkých pracovných miest v rovnakej dimenzii, stacionárne office oddiely zostať mimo rozsah tohto článku. Všetku pozornosť sa bude venovať mobilné systémy, ktoré nemusia byť pripevnené na steny, strop alebo podlahu.

Základ pre navrhovanie oblasti je rám, zostavený z hliníkových profilov - vertikálne regály, horizontálne príručky a rotačné prvky. Na ráme až do 2 m, pevné dosky, z nepriehľadného materiálu alebo zo skla, a v rámci toho istého modulu môžu byť kombinované do rôznych typov panelov. Napríklad, docela populárne možnosť - zasklenie v hornej polovici a nepriehľadné panel v spodnej časti.

Zo samostatných modulov s'dovolnij a rotačné prvky, bude štruktúry akejkoľvek konfigurácie a na všetkých uhlov. Každý modul môže byť vybavené nastaviteľné nohy na vyrovnanie nerovných podlahách, široké nohy pre vyššiu pevnosť a podporuje širokú na kolieska pre ľahký pohyb. Vo Všeobecnosti to vyzerá veľmi stabilný. Okrem toho, často poskytnúť príležitosť na dodatočné upevnenie na stenu, nábytok alebo stacionárne oddiely.

Podľa Igor Kondratieva, Zástupca Generálneho Riaditeľa Studio office systems "Astarta prestige" (odborník v oblasti vývoja a implementácie technológií pre vybavenie kancelárie a obchodné priestory), mobilné systémy sú najlepšie hodí pre dynamické office. S ich pomocou je možné reagovať na meniace sa situácie, - vznik nových požiadaviek na plánovanie zóny, opravy úradu alebo jednej z jeho častí, tvorba nových alebo dočasné pracovné oblasti. Všetky tieto zmeny sa nebudú vyžadovať veľa času, a to je veľmi užitočné v mnohých prípadoch, zamestnancov, môže nezávisle zmeniť konfiguráciu pracovných miest, zorganizovať priestor pre schôdzky alebo prezentácie, a potom sa vrátiť všetko do pôvodného stavu.

Pomerne zložitý problém kompatibility'je spojená so zmenami v práci, je radenie office communications. Pri používaní mobilných priečok problém je vyriešený jednoducho a rýchlo. Pretože ponúkajú možnosť skrytých položenie kábla (kábel kanál v dutine profile), ktoré umožňuje rýchly prístup k vnútornej komunikácie. V praxi to znamená schopnosť vykonávať rýchlu inštaláciu všetkých zariadení.

Na dosiahnutie dobrej úrovni vizuálne a akustické izolácie pracovných miest a umožňuje, aby jeden mobilné riešenie - tabuľka displej, pevné na stôl. Tradične sa tieto obrazovky sa chystáte na rám, technológia, ale odborníci Studio office systems "Astarta prestige" navrhované pôvodná implementácia frameless inovatívne technológie výroby skla obrazovky. Na základe tohto vývoja - systém podporuje a spojovací materiál, ktorý umožňuje poskytovať vysokú tuhosť konštrukcie, a široký dizajn možnosti. Hrúbka skla obrazovky môže byť od 6 do 10 mm, a používa sa ako tvrdeného skla s dekoratívne fólie a glass technológií triplex.

Mobilné systémy môžu byť účinne použité nielen čas a priestor. Vec je, že vďaka ho môžete efektívnejšie umiestniť dvere (posuvné alebo typu ""), viac kompaktný kombinovať oblastí s kancelársky nábytok. Okrem toho na office system namontované dosky, rôzne poličky a skrinky, ktoré dáva šancu vyhrať ešte viac, takže nedostatok kancelárskych priestorov. Výsledky takéto úspory sú pôsobivé. Podľa odborníkov "Astarta prestige", s office systémy efektívnosti využívania pracovného priestoru, sa zvýšil o 20%!

Čas zmien

Nie je to tak dávno v našej krajine oceňujú vytrvalosť a vernosť k tradíciám. Tento konzervativizmus sa odráža v inter'Arah: objemné a masívneho nábytku sa stal symbolom tých čias. Dnes, naopak, sú ocenené mobility a ochotu rýchle zmeny. Nové hodnoty prijaté materiál stelesnením v konvertibilných nábytok a mobilné priečky. Ako výsledok, začneme žiť a pracovať v dynamickom inter'Arah, ktoré sa menia podľa našich potrieb. Tento okolí vybral tých, ktorí chcú napĺňať duchom času, racionálne využívanie dostupných príležitostí a byť o krok vpred pred konkurenciou.

Alexander Mayorov

Zdroj: Astarta Prestíž

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика