среда, 30 июля 2014 г.

Rezanie stromov skladačka 2008-11-28 13:45:28

Výstavby a rekonštrukcie.

Rezanie stromov skladačka
2008-11-28 13:45:28

Nádherné pomocníkmi pri rezaní dreva sa môže stať nástroje. Najčastejšie obsahujú alebo jigsaws videl, elektrické kyvadlo (PES). Tento nástroj je určený na rezanie a vyrezávanie z dreva, drevo-drevotrieskové dosky (DSP), drevo-fiber dosky (DVP), plasty, kompozitné materiály a dokonca aj kovy.
Videl líšiť v moci, rozsah regulácie rýchlosti a maximálna hrúbka strieka materiálu. Napríklad, poskytuje technické pražec píly na drevo.

Menovitý výkon - 420 W
Počet ťahov bez zaťaženia (s radičom) - 600-3300 rpm
Maximálna hrúbka strieka materiál:
- Drevo - 55 mm;
- Syntetické materiály - 25 mm;
- M'niektoré ocele - 5 mm
Schopnosť skosenia rezu-až 45 v oboch smeroch.
Hmotnosť videl - 2, 3 kg
Spôsob prevádzky je nepretržitá.
Princíp prevádzky PES pomerne jednoduchá. Gang videl obraz je v pohybe (vratné) zásob elektromotorom cez nižší prevodový stupeň a rocker mechanizmus (Obr. 1).
Rezanie dreva-videl - ozubené a rocker mechanizmus
Obr. 1

Okrem mechanizmus vratný pohyb, PES má mechanizmus swing blade, ktorý zvyšuje efektívnosť rezania materiálov. Pomocou špeciálnych gombík na veci EMP, môžete nastaviť jednu z niekoľkých režimov prevádzky. Pri rezaní tenkých kúskov plastu a kovu výkyvy nie sú potrebné, ale pri rezaní dreva firma plemien a sochory značnú hrúbku, si môžu nainštalovať malý amplitúda prúdu kotúča Maximálna amplitúda prúdu, zvyčajne je nastavené na rýchle rezanie dreva, m'všetky plemená.
Jedným z hlavných etapách práce je výber kotúča a jeho umiestnenie v zhone. Pretože táto sila je univerzálny, potom pracovať s rôznych materiálov, sú rôznych píla čepele. Zmiasť ich navzájom pomerne ťažké ako domáce a dovážané tkaniny sú jasne číta označenie. Na novkovich obrazy, určené na prácu s plastu a kovu, je zodpovedajúca štítky, a na obale je optimálne hrúbky materiálov, ktoré môžete použiť píla kotúča (Obr. 2).
Rezanie stromov skladačka - gang pílových
Obr. 2
Okrem toho, balenie najviac dovoz novkovich obrazov má veľa informácií ikony, takže sa vám bude ľahko byť schopní určiť, aké plátno pre aký materiál je určený (Obr. 3).
Rezanie stromov skladačka - Obrazy

Obr. 3
Ak balík od novkovich obrazy stratený, a v tomto prípade si bude môcť identifikovať účel k dispozícii webe. Obrázok 4 predstavuje dva obrazy, na vrchu, ktorý je určený pre prácu s kovu a plastu, a na spodku s drevom.
Rezanie dreva-pílového Kotúča na drevo
Obr. 4

Zuby pílového kotúča pracovať s drevom oveľa viac, okrem toho, toto plátno je oveľa viac ako pre prácu s kovom. Určiť, výber materiálu a kotúč na rezanie, musíte nainštalovať a bezpečné plátno v PES. Ak to chcete urobiť, použite Imbusový kľúč, je potrebné, aby sa oslabili upevňovacie skrutky, vložte celú cestu gang videl handričkou
v slot zásob, uistite sa, že obraz dediny v drážke vloženého ozubeného kolesa a bezpečne utiahnite skrutky kotúča (Obr. 5).
Rezanie stromov skladačka - VIOC mount blade
Obr. 5
Všetky dreva funguje začať s označením a prevádzke PES nie je výnimkou. Podpora videl na označenie, postupujte podľa jednotnosť pohybu a vyhnúť sa ostré zákruty. Podpora videl na označenie, postupujte podľa jednotnosť pohybu a vyhnúť sa ostré zákruty (Obr. 6).
Rezanie stromov skladačka - Ostrú zákrutu
Obr. 6

Na vykonávanie rotácie na veľký uhol, použitie vŕtačka a vŕtací v obstarávanie otvorenie, ktoré sa bude dať slobodu, aby videli handričkou ak chcete snímku otočiť, alebo výber z uhla. Aby hladký rez, môžete použiť improvizované sprievodca pokuty barov alebo lamiel, ktoré môžete upevniť na obrobku pomocou kŕče. Hniezdiace na okraji sprievodca sledges PES. môžete vytvoriť veľmi hladký rez (Obr. 7).
Rezanie stromov skladačka - Hladký propyl
Obr. 7

Aby dokonale hladký rez rovnobežne s hranou obrobku, môžete čo najlepšie využiť špeciálnu linku, ktorá je súčasťou dodávky súbor PES. Než začnete rezať vložiť čiaru v slučke sledges na požadovanú dĺžku (na to môžete použiť pravítko alebo ďalšie merací prístroj) a nasaďte dva pridržiavacie skrutky. Všimnite si, ako nainštalované linky. Obrázok 8 ukazuje začiatku procesu rezania rovnobežne s okrajom z materiálu.
Rezanie stromov pražec - Cut arc
Obr. 8

S týmto istým linku, stačí prehodiť, môžete rezať rôzne otvory. Upozorňujeme, že čiary na jednej strane je sprievodca hada, ktorý by ste mohli použiť v predchádzajúcom kroku znížiť rovnobežne s okrajom z materiálu, a na druhej - rukoväť s akútnym prút určený na označenie centre budúcnosti otvory. To je druh kompas, v ktorom úlohu viesť vykonáva gang videl handričkou PES.

Vložiť čiaru v slučke sledges tak, že ostrý koniec budúcnosti centrum rez bol poslaný nadol a zabezpečené pomocou dvoch skrutiek line rovnakým spôsobom ako v predchádzajúcej verzii. Oprel sa jednou rukou na rukoväti akútne a stlačením osi materiál, z druhej ruky, viesť PES ako sídlo cestu. Nezabudnite vypnúť motor swing pri vykonávaní radii a kruhy.
Pri práci s drevom, môžu produkovať veľké množstvo pilín, ktoré je ťažké na monitorovanie pokroku PES pre Označenie linky. Ak sa chcete tomu vyhnúť, môžete sa pripojiť PES cez špeciálne dýzy (je súčasťou dodávky) do bežnej domácnosti vysávač. Okrem pohodlie používate vysávač, nebudete strácať čas, čistenie priestorov po rezaní.
Pre pílenie pomocou TEM na uhle k povrchu materiálu budete musieť zase až PES sledges a uvoľnením skrutky upevnenie Topánky pre sánkovanie, nastavte druhé (Obr. 9).

Rezanie stromov skladačka - pílenie pomocou TEM
Obr. 9
Ak to chcete urobiť, budete musieť presunúť saniach pozdĺž pozdĺžnej groove až do držiaka je zarovnaný s priečnymi drážkami, ktoré umožnia "tilt" sánky na požadovaný uhol (Obr. 10), potom upevnite montážnu skrutku. Teraz je prístroj pripravený na rezanie pod uhlom.
Rezanie stromov skladačka - Snímky, podľa potreby uhol
Obr. 10

Ak máte deformovaný čepeľ videl, a dať nový, namiesto toho môžete použiť bežné gitara reťazec.
Rez reťazce, № 5, 6 alebo 7 by mali byť oslobodené od vrkoč, vložiť do skladačky a rhombic alebo trojuholníkové súbor, aby zárezy podľa potreby rohu. Na reťazec nie je pružný, dať ju na stromy'drevené alebo kovové podporu. Takto získané videl, môže znížiť nielen preglejky alebo plastu, ale aj tenkých plechov z hliníka alebo elektrické železa hrúbky do 1 mm

Pohodlie string píly je, že pri vysekávaní komplex časti to môže ľahko zmení takmer na mieste.



Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика