вторник, 29 июля 2014 г.

Zo zabudnutia oživiť

Ak ste si pokúsi analyzovať vývoj pohľadu vývojárov z krajiny chaty, design house vaše sny, lakmusový test môže byť nič podobné... veranda. Postupné umieranie vypnúť, a potom na rýchle oživenie záujmu o prácu (alebo integrované, a) priestory, s veľkým presklením oblasti je najlepšie charakterizovať požiadavky zákazníkov projektov v o'stručne-plánovanie riešenia budúceho domu.

Len pred 30 rokmi presklené stromy'Jan veranda považuje za nevyhnutný atribút takmer všetky krajiny vily. Tu pil ráno čaj, boli dôverné rozhovory pre život, hrať na blázna alebo hrať šach podľa niť visel sušené huby, argumentoval a zmieril a dokonca dať posteľ k spánku "na vzduchu", kým povolené krátke Leningrad lete. Ale na konci 80. rokov minulého storočia, s príchodom éru divokého kapitalizmu, osud verandami bol unenviable. Ostré stratifikácia spoločnosti na bohatých a chudobných bolo príčinou nebezpečnej rozpor medzi novej ruskej rekreačné domy a starých Sovietskych obce alebo rekreačných domov. Nedobrovoľné vedľa vzbudila závisť, nenávisť niekedy, a niekedy priam agresie "pamätníkov", aby sa rýchlo stal bohatý vývojárov. To je dôvod, prečo je formula "môj dom - Môj pevnosť" bol pre mnohých rokoch takmer pravopisu zákazníkov architektonické ateliéry, ktoré sa špecializujú na trhu krajina estate. Ak si myslíte, že prakticky, zase chaty na pevnosť nebola nevyhnutne'povinná, na účel, pre bezpečnosť, môžete doplnit plota inštalovať moderné ezs, prenájom stráže. Ale, ako vidíte, veľa bohatých vývojári tie roky sa snažili chrániť sa od vonkajšieho sveta, a to nielen fyzicky, ale psychicky, takže žiadna presklená verandami v dome nemohol ísť a prejavy.

V posledných niekoľkých rokoch, s návratnosť krajiny trhu sociálne homogénne chata osady a vznik celý predmestí hmotnosť chata budovy, súkromné developer bolo odstaviť z túžby žiť v dome-pevnosť. Postupne pochopí, že celý život v prírode znamená maximálnu otvorenosť. Posledná padlých Baštou na ceste k revolúcii verandami bol nedostatok dostupných technológií pre tepelné úspory pri výstavbe veľké presklené plochy. A dnes, keď na želanie je možné postaviť teplé veranda so dvojité Okná, táto revolúcia môže byť považované za platné. Podľa výpovedí architektov, ktoré sa špecializujú na rozvoj jednotlivca a z pripravené projekty, chát, veranda, sa stal nevyhnutným atribútom každej tretej zakúpili projektu.

Medzi terasa a zimná záhrada

Moderné verandami sú kríženec vonkajšia terasa a zimná záhrada. Hlavný rozdiel od zimnej záhrady oblasti jasné rovinách: zasklenie, ako pravidlo, sa začína na úrovni kmeňových Windows. Vo väčšine projektov skonštruované alebo postavené veranda je navrhnutý tak blízko vchodu do domu. Rozmery verandami sú stanovené podľa potreby a architektonické zloženie domu, bez ohľadu na veľkosť obývacej izby. Šírka - najmenej 2, 4 m, výška - výška obývacej izby, dĺžka - celú šírku budovy alebo jej časti. Sklon strechy verandami mierne a zvyčajne na jednej strane, strop môže byť šikmé, s krásnym trámami alebo ploché, s umelé svetlo druhý strop a vetranie na ochranu priestorov pred prehrievaním. Cez verandu často usporiadať pasáž ubytovanie - v tomto prípade slúži ako vstupná hala. Hlavné povrchu stien z pitvora je vo forme presklené zafarbia-sklo Windows, väčšina s výhľadom do záhrady, vo vode, alebo na súši s prvkami krajinnej architektúry. Verande je lepšie robiť s Sever alebo na Východnej strane domu. Ak stromov chráni strechu a steny z prehriatia, akúkoľvek orientáciu, ale hlavne v strane záhrady a zeleninová záhrada.

Architekti sa neodporúča platiť veranda smerom k ulici, a ešte viac plotu, ak dom sa nachádza v blízkosti červená čiara (hranice ulici a oblasti). Na ochranu proti slnku a presklenná terasa steny, odporúča sa zavesiť záclony na celú výšku miestnosti alebo svetlo, žalúzie. Dvere na verande, mali by ste tak urobiť cez priechod cez to do spoločnej miestnosti, kuchyni alebo spálni bol taký krátky, ako je to možné a povolené bez problémov umiestniť nábytok. Na verande potrebné zahrnúť priestor pre jedálenský stôl pre všetkých sedem'Yu. Ak veľkosť miestnosti, kde si môžete dať gauč, lehátko longue. Pre odevy a obuv je lepšie stavať v šatníku.

Kráľovná projekty

Najviac často, veranda je len malý okrem skvelého socha fasády, ale niekedy sa to môže stať, aké architektonické dominantou domu. Tu sú niektoré príklady z modernej krajiny, domy, v ktorých veranda hrať úlohu v o'capaciously-územné rozhodnutie na projekt. Expresivity a originalitu denníka chata s celkovou plochou 138 štvorcových m (projekt E08370) v dôsledku krásne rohu veranda pod hipped strechy. To je polyhedron a susedí na rohu domu na prízemí. Táto reštaurácia sa môže stať miesto stretávania pre všetkých sedem'th a slúžiť lete obytný priestor. V manzardovou poschodí sú tri veľké spálne, každá má balkón. Malá knižnica miestnosť, ktorá sa nachádza na poschodí, môže ľahko byť transformovaná do kúpeľne. Tento dom môže byť vhodným riešením pre zákazníkov, ktorí snívajú o pohodlné, priestranné a pohodlné dach. Kompaktný stromy'kamenná chata na projekt F09830 sa skladá z dvoch častí: hlavné obytné a dvakrát výška veranda. Celková plocha 145 metrov štvorcových. M. Trojuholníkové Bay Windows veranda s veľké presklené znečistený strešné Okná formy, ako vzhľad domu a jeho vnútorný priestor. Naplnený vzduch a slnečné svetlo priestranné dvojlôžkové-výška veranda, ide do kuchyne a v lete môže slúžiť ako jedáleň, má východ do záhrady. Tri úrovne chata dreva, celková plocha 200 metrov štvorcových. m (projekt F04110) je živým príkladom kompaktný a veľmi lacné dom pre milovníkov ekologické bývanie. Všetky vzory dom stromy'Yana. To zjednodušuje konštrukciu a je dom dostupné pre zákazníkov so stredne úroveň príjmov.

Vnútorný priestor je riešený tvorivo a poskytovať príležitosti na vytvorenie druh inter''erov. Veľká predná izba s krbom, otvorená-stromy'drevené schody a dobre osvetľuje miestnosť s zobrazenia poteší domov majiteľov a hostí. A naklonené presklená veranda, zdôrazňuje pôvodný vzhľad domu. Na polkruhovú Bay okno Sedenie a hladké obrysy veranda strechy rozlišovať stretávajú s tehly sýtené konkrétne chata (projekt F03480). Celková podlahová plocha je 192 sq. M. tri vrstvy na vonkajších stenách sú vyrábané na najmodernejších technológií a sú určené pre mrazom do-30o C. Ďalšie montáž strešných Okien zlepší osvetlenie a vetranie podkrovia, podlahy. Na prízemí zahŕňa princíp jednotného priestoru. Hala podkrovie podlahy nie je len rozvod priestoroch súkromnej zóny a hry. Ak vlastníkom nie je potrebné veľké množstvo spálne, môžete použiť niektoré z oblastí, na zvýšenie hale.

Ďalšou zaujímavou možnosťou veranda prezentované v tehlového domu na svahu (projekt I07580). Zákazník potreboval dom na trvalé žije sedem'th štyri, s možnosťou umiestnenia veľký počet hostí v lete. Jedným z jasných bude kaštieľ v oblasti 416 námestie m ocele veranda. Mohlo by sa zdať, dve verandami, v jednom dome, je trochu veľa, ale pri bližšom pohľade je jasné, že verandami nie iba stáť'spája dom s prírodou, a tiež riešiť špecifické funkčné úlohy (každý jeho! ). Na rovnakom verandu sa nachádza v blízkosti kuchyne, sedem'I jesť Raňajkách v dopoludňajších hodinách, a otec miluje sedieť v čase obeda. Po druhé, top, veranda, premenená na letné obývacia izba vonku, tam sú akceptované veľa hostí, a stretnutia nie je v rozpore so zvyškom starších členov sedem'th.

Materiály na tému

Projektovanie stromy'drevený dom
Projektovanie pohodlie
Projekty chalupy
Projektovanie chalupy
A posledný príklad: tri úrovne tehla betón chata s verandou na... druhé poschodie (projekt G06540). Dom je o compact'stručne-územné rozhodnutie. A ak túto myšlienku dnes podriadený takmer všetky "vzdelaných" a ekonomické projekty architektúry, potom v tomto prípade to bol realizovaný s závideniahodnú konzistencie. Dom nie je "existovať" na pozemku, celková plocha je minimálny. On trvá na pozemku len 70 štvorcových m, s vykurované priestory sú 168 štvorcových M., A to nie je zlé pre trojstupňový štruktúry. Predtým presklená veranda, postavený na prízemí, aspoň na sekundu. Dnes veranda, na druhom poschodí je vykonávaný častejšie. Avšak, to má pomerne konštruktívne vysvetlenie: prvé poschodie je nikdy oceňujú v oblastiach, kde sú časté plazí hmla a rosa; aby sa zabránilo vlhkosť, veranda vznesené. Tento príklad sa nachádza na druhom poschodí veranda, plní úlohy druh svietidla, že SV'spája vnútorný priestor domu s okolitej krajiny. V skutočnosti, chata je krajina budovy, jej architektonický návrh - variácie na tému Raj v stane. V dome sa stratí a obklopený hustou výstavby v obci a nebude pohľad na pustatine, svoje miesto medzi borovicami, na brehu malého rybníka, obklopený dobre-tendenciu kvetinové záhony.

Autor použil dáta z Banky projektov "siete Lan Vývoj" a časopis "Big katalóg projektov".

Pavol CHERNYAKOV

Zdroj: Vidieku prieskum

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика