вторник, 29 июля 2014 г.

Opravy detská izba pre chlapca

Opravy detská izba pre chlapca

Opravy detská izba pre chlapca Osobné detskej izbe by malo byť pohodlné a zároveň pohodlné pre neho. Samozrejme, opravy detská izba pre chlapca bude odlišná od renovácie izby pre dievčatá. Tlieskanie'ACA izba má jeho vzhľad, prosím hosť, tak jeho dizajn a konštrukcia by mala brať vážne.

Musíte použiť iba najvyššiu kvalitu materiálov, ktoré neobsahujú toxické nečistoty, aby nedošlo k poškodeniu zdravia'Yu dieťa, pretože to bude držať väčšinu domov času. Spoločné, je stereotyp, že izba pre chlapca, musí byť vyplnený v modrej alebo modrej farby.

Skutočne, na výber je omnoho širší, hlavná vec je, že v miestnosti existoval určitý štýl, ako aj v jeho rozvoj by mala aktívne sa podieľať sám budúceho majiteľa.

Dizajn izba pre chlapca

By ste mali zvážiť pred začatím opravy miestnosti a dizajn v závislosti na preferenciách vaše dieťa, ponúkame 5 najviac univerzálne riešenie.

To:

  1. Morské motív. Tapety modrá, modrá, alebo farbu morskej vlne, veľká mapa sveta, môže boxy na hračky alebo posteľ v tvare lode. Príslušenstvo - globe, štylizované loď kolesa.
  2. Športové tému. Tapety pastelových farieb, ako budú nainštalované plagáty svojich obľúbených športovcov, špecializované stránky pre športový areál, možno umiestnená polica na ocenenie, ak dieťa chodí na šport profesionálne, dostatok priestoru na hry. Príslušenstvo - basketbalová Obruč.
  3. Vojenské. Tapety zelené odtiene alebo khaki, jednoduchý nábytok, vstavané osvetlenie. Príslušenstvo - modely vojenskej techniky (tanky alebo lietadlá). Opravy detí v Chruščov
  4. Charakter. Tapety svetlé, šťavnaté farby, žltá, zelená, hnedá, zelená, alebo oranžová. Jeden z múru môžu byť naplnené obraz džungli alebo Safari, môžete použiť tlač "pod stromom"cez posteľ umiestniť police pre rastliny. Fit dve'spoločná posteľ, dokonca aj vtedy, ak máte jedno dieťa. Na prvom poschodí si môžete urobiť dekoratívne v stanu. Príslušenstvo - umelé vína, m'živočíšne hračky. Opravu detskej izby v Chruščov
  5. Dinosaurov. Tapety na tuhé zelené alebo modré, obrázky dinosaurov, oprava stien s ich rukách môže čerpať z ich dráhy, na poskytnutie policu alebo okna, ak dieťa zbierať figúrky. Príslušenstvo - hračky v podobe dinosaurov, rohože, obrie labky.

Okrem dokončovacie a nábytok, celkový štýl by sa mal zhodovať záclony a obliečky na vytvoriť efekt celkovému ponorenie vo vytvorenej svete.

Funkčné zóny

Keď robíme opravy v škôlke, povinné'je potrebné rozdeliť na funkčné priestory, takže priestor môže splniť všetky potreby svojho pána, a to členenie ako dizajn, musí byť starostlivo zvážiť pred začiatkom všetko funguje.

Tak, hlavné zóny, izba pre chlapca je:

  • lôžko;
  • v pracovnej oblasti;
  • hra oblasti;
  • športový areál;
  • oblasť hobby.

Posledné dve oblasti sú voliteľné. Športový areál je možné dať dieťa lásky, športe, rovnako ako na zmiernenie musieť presunúť. To môže byť dostatočné na miesto tu švédskej steny, snáď s lano alebo povraz rebrík.

Oblasť hobby, bude závisieť od preferencií chlapec a musí byť v kombinácii s jedným z predchádzajúcej. Napríklad, pre športovcov dosť rozšíriť šport na opravu detskej izby vzhľadom na boxovacie vrece, a ak vaše dieťa užíva vytváranie modelov lietadiel, poskytujú dostatok priestoru na stole v pracovnej oblasti.

Na Palube! Na vonkajšej stene nebol veľmi chladné a dieťa sa mohli plne využiť priestor v prednej časti okna, mali by ste objednávku profesionálne zateplenie fasády.

Podlahy

Podlahy v detskej izbe by malo byť teplé a ľahké umývanie. Ak financií povoliť, je najlepšie nainštalovať systém "teplé podlahy".

Náter je zvolené v závislosti od veku dieťaťa. Pre najmenších bude vyhovovať linoleum alebo laminátu, ktorá je absolútne nemá strach z mokré čistenie. Pri výbere linoleum kúpiť materiál s izoláciou. Pri výbere laminátovej pomocou substrátu syntetické winterizer.

V prípade, ak sú zrekonštruované izby pre teenager - lepšie položiť podlahy koberec.

Tento proces prebieha v niekoľkých etapách:

  1. Nákupom koberec. Tu pozornosť rozšíriť žmolky: to by nemala byť dlhá, tak, aby sa deti nemohli vytiahnuť, a mali by byť dostatočne m'ktoré tak môžu hrať na podlahe.
  2. Podlahy prípravu. Povrch musí byť urobené dokonale hladké, ako koberec má tendenciu opakovať všetky nerovnosti a diery (úroveň podlahy s poter).
  3. Otepľovanie. Ak nemáte nastavený na "teplej podlahy", je položiť poter preglejky, inak Pavol by byť príliš studená, aj cez koberce s dlhým vlasom.
  4. Ktorým koberec.

Proces, ktorým koberec vykonať takto:

  • preglejky dedust;
  • potom impregnované s antiseptické a oheň-prevencia impregnácia;
  • ak budete robiť opravy deti v Chruščov, koberec, valcované do jednej vrstvy (roll šírka 3, 5-4 m); v širšom Suite nasadiť dva rožky smerom k sebe, trochu prekrývajú;
  • podlahy dať trochu odpočinúť na zánik veľkých tubercles;
  • odrezať nepotrebné časti okolo okrajov, takže 4-6 messejana na stenu;
  • kobercom poschodí pookřát od steny približne 50-70 media dať lepidlo veľmi tenkou vrstvou na povrchu s lyžicou;
  • husto stlačte okraj koberca sa predtým lepené oblasti pevného gumový valček;
  • ďalšia časť koberca je stočený (lepené miesto) a dať lepidlo na nasledujúce 50-70 cm;
  • pokračovať v tejto lepenie na konci námestia koberce.

    Opravách v škôlke

    Ktorým koberec

Ak zásobníka dva rožky, rozvodné vyžaduje nasledovné úpravy:

  • nechajte nelepí 30-40 SMS na oboch stranách spoločnej;
  • na križovatke listy dať pravítko a ostrým nožom nakrájame obe vrstvy súčasne;
  • odstrániť prebytočný plodín;
  • pookřát dva okraje kobercov, kabát s lepidlom;
  • okraje husto stlačte navi.

Na Palube! Pre rôzne typy nadácií koberec potrebujú rôzne lepidlo, takže som sa opýtať predávajúceho ako lepidlo je potrebné vo vašom prípade. Univerzálne lepidlo pre všetky typy neexistuje.

Vložením wall-papier

Steny v detskej izbe, papered

Steny v detskej izbe, papered

Ak chcete uskutočniť opravu detskej izby v Chruščov, jedna zo stien je lepšie nechať ho pod foto, opticky zväčšiť priestor.

Izby v Námornej štýl bude dopĺňať výhľadom na more, ak vyjadrené žiadny štýl, môžete tiež zvoliť prírodný obrázky. Lesná a breza háj bude dobre zapadajú v každom inter'jer.

Existujú špeciálne Tapety pre maľovanie. Oni sú obzvlášť užitočné, ak vaše dieťa má rád kresliť na steny. Najmä miesto, kde si môžete nakresliť bude zachrániť všetky ostatné Tapety v miestnosti a najmä zdobené apartmán s rukami vo Všeobecnosti.

Proces vkladania wall-papier chlapec nemá žiadne špecifiká.

Všetky oči na strop

Pre rozvoj predstavivosti dieťa najlepšie riešenie by bolo napodobňovanie neba na strop.

Variantov vykonávania takýto návrh je niekoľko:

  • okleit strop monochromatické modrá Wallpaper alebo Tapetu s obrazom mraky;
  • na vydanie víza, hviezdne nebo, so maľované modrej a lepené špeciálne reflexné hviezdy;
  • aby sa napätie strop s dennú alebo nočnú oblohu.

    Strop v miestnosti

    Strop v miestnosti

Okná a elektrické osvetlenie

Zvážte osvetlenie podobné takto:

  • pracovný priestor a písací Stôl sú často umiestnené pod oknom, aj nad stolom musí byť jeden alebo viac svietidlá pre nočný čas;
  • pre každú funkčnú oblasť potrebu stropné svetlá s rôzne prepínače, takže si môžete upraviť svetla v závislosti od umiestnenia dieťaťa;
  • nad posteľou alebo záhony by mali byť malé lampy. Optimálne nightlights na jeho závesy, takže dieťa môže nasadiť dole pri čítaní alebo až na noc.

Záver

Po oprave v miestnosti chlapec hotové, môžete si kúpiť a usporiadať nábytok, ktorý by mal nie len na nosenie v inter'EP, ale je funkčná. Lepšie, aby sa Suite nábytku na objednávku pre jednotlivé rozmery miestnosti. Skrine a stoly, by nemal trvať veľa miesta, pretože dieťa si vyžadujú priestor pre vonkajšie hry.

Skúste tiež myslím, police alebo zásuvky pre hračky a školské potreby. Pamätajte si, že vaše dieťa bude rásť rýchlejšie, tak to je, napríklad, poskytnúť Stôl aj pre deti v predškolskom veku.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика