понедельник, 28 июля 2014 г.

Dizajn stoličky

Dizajn stoličky

dizajn stoličky Dizajn stoličky na výber pre nový byt? Aj v malej obchod s nábytkom, môže nájsť aspoň tucet rôznych modelov - a v špecializovaných predajniach počíta stovky.

Najprv sa rozhodnite, pre ktoré izieb potrebné stoličky. Najčastejšie sa dať v kuchyni okolo jedálenského stola. Tiež takmer povinné'povinné prítomnosť stoličky, v izbe alebo v obývačke. Môže to trvať stoličku a po renovácii izby pre teenager s jeho rúk.

Ale v izbe, alebo spálni stolička môže spĺňať oveľa menej často. A ak sa rozhodnete presne tam, kde chcete kúpiť kreslo - je čas zoznámiť sa so základnými typmi tieto nábytok položky.

Takže aké sú stoličky rozlišovať z hľadiska ich dizajn?

Klasické stoličky

dizajn stoličky s rukami Klasické stoličky pre dom je najbežnejší model, ktorý nepochybne známe.

Budú relevantné prakticky v akejkoľvek miestnosti v Skrinke s písací Stôl alebo v kuchyni, v blízkosti jedálenského stola, v blízkosti drží v obývacej izbe alebo v jeho blízkosti steny v chodbe, skrátka kdekoľvek. A ak Ste už zvládli opraviť v miestnosti s rukami v byte, Ste úplne fit.

Avšak, pričom na výber sú klasické stoličky by mali pam'nezabudnite, že v ideálnom prípade by mal byť rovnaký headset, zvyšok nábytku (alebo aspoň štylisticky byť kombinované s ním).

Prosím, rešpektovať! Ak je váš rozpočet na situáciu byt je obmedzený, môžete zakúpiť sadu klasické stoličky bez odlišných individuálnych charakteristík a ich vybavovaní vo všetkých izbách.

Však použitie týchto "univerzálny" modely môžete dať kríž na dizajn, space - takže máte alebo veľmi opatrne vyberte produkt, alebo prijať určité nezhody.

Stoličky pre domácnosti a office

Ak dizajn vášho inter'interiér umožňuje v niektorých oblastiach (najmä v Skrini a v hale), môžete použiť balík modely stoličiek.

kancelárske stoličky

Kancelárske stoličky

Napriek "cool" (m'aby to mierne! Postoj väčšina dizajnérov inter'jer na kancelársky nábytok, v niektorých prípadoch prísne kancelárska stolička môže byť celkom vhodné.

Okrem toho, niektoré modely kancelárske stoličky (najmä model najvyššiu cenu, segment) vyzerajú celkom vhodný, a jeho vzhľad nemal vyvolať radov anonymný úrad sedadlá.

Okrem toho, kvalitatívne (podčiarknutie opäť kvalitné kancelárske stoličky má dôležitú výhodu - sú ergonomické.

To znamená, že ich dizajn je navrhnutý špeciálne pre ktoré sedieť v nich nebudú menej ako osem hodín denne, a preto tento formulár stoličky by malo byť zníženie únavy človeka od sedavý spôsob práce.

Takže ak budete tráviť dlhý čas na Stôl (napríklad v práci, doma, pri počítači''yuter) - neváhajte kúpiť dobré kancelárske stoličky. Verte mi, top model, pokiaľ ide o pohodlie nebude pripustiť, na druhú stoličku a nie sú lacnejšie.

Dovolenka stoličky

skladacie stoličky dať

Skladacie stoličky dať

Všetky vyššie uvedené modely sú vhodné iba na vnútorné použitie. Avšak majitelia súkromných domčekov, chalúp alebo apartmány s terasami môže byť zaujímavé modely stoličiek, ktoré sú ideálne pre budovy a ulice.

Tieto stoličky môžu byť inštalované v kuchyni alebo chodby, a ak je to potrebné, posuňte ich do záhrady, altánok, terasa. Väčšina z týchto stoličky sú z masívneho dreva, a je lepšie hodí pre tento kliešť.

Toto drevo nevyžaduje špeciálne impregnations, ako to robí, nie zväčšiť od vlhkosti a prakticky nie je kazu.

Aj ako univerzálny stoličky, môžete použiť niektoré plastové model. Avšak, plastové stoličky je lepšie použiť len na ulici a v zime udržiavať ich v skrini, alebo v garáži, v ich prospech najviac dokonale dať do seba a nie zaberajú veľa miesta. Táto možnosť je veľmi užitočné, ak Máte v pláne je renovácia izby + dizajn viacerých priestoroch.

Všetko toto sa týka vymenovania stoličky. Ale, vážne zaoberá atmosféru svojho domu alebo bytu, to by bolo pekné, pochopiť zložitosti návrhu niektorých modeloch.

Stoličky celku a skladanie

Akú stoličku vybrať: celé alebo odstránené do samostatných prvkov. Každý variant má svoje výhody a svoje nevýhody.

Pevné stoličky spoľahlivejšie, pretože údaje sú stále v závode upravené na veľkosť a sú "pevne". Okrem toho, väčšina klasických modelov je pevný, nie je žiadna možnosť demontáže.

Skladacie stoličky sú odlišné od celé číslo, ktoré predstavuje v skutočnosti, dizajnér.

Často podrobnosti skladacie stoličky sú upevnené pomocou skrutiek a matíc, hoci niektoré modely sú aplikované a iné mount typ - napríklad, upevnenie pomocou svorky.

Hlavnou výhodou takýchto stoličky - jednoduchá údržba (demontáž - leštený - zozbierané) a v pamäti. Väčšina modelov skladacie stoličky horší pevná ako spoľahlivosť a dizajn, aj keď, ak sa budete snažiť, môžete nájsť celkom slušný model.

Čalúnené stoličky

plastové stoličky

Plastové stoličky

Čalúnené stoličky sú najčastejšie používané na čerstvom vzduchu, aj keď niekedy sa dostať zo skrine počas návštevy, najmä veľký počet hostí.

Vďaka svojej originálnej konštrukcii a spôsobu výroby (napr. stoličky sú vyrobené z plastu v jeden detail) jednoduché stoličky sú dal jeden na druhého, a tak sú uložené, zaberajú minimálny priestor.

Hlavné nevýhody týchto stoličiek je relatívne nízka spoľahlivosť (ako stoličky sú používané nie najlepšie plastové), a neexistujú žiadne nároky na dizajn.

Tieto stoličky sú veľmi funkčné a počkajte, kým im to viac nie je potrebné.

Skladacie stoličky

A posledná kategória stoličky je skladacie stoličky. Najčastejšie sa používa tam, kde je potreba im vzniká pravidelne. Predseda pravým tlačidlom myši otvorte ho, stoličky, nie je potrebné ho zavrieť a dať na stenu.

Aj napriek jednoduchosť dizajnu, ako stoličky sú veľmi populárne. A je to úplne prirodzené, pretože v apartmánoch s malým skladacie stoličky je vynikajúcim konštrukčným riešením.

Technológia

Existuje mnoho technológií, ktoré robili stoličky:

  • Najčastejšie stoličky - stolárstvo, to je v stolárska dielňa sa uskutočnila nadpolovičná väčšina klasických stoličiek. Klasické joiner je stolička je späť na chrbát a nožičky, predné a čas sedadlá (m'ktoré, semi-soft'čo alebo pevného)'kombinované do jednotnej štruktúry, s pomocou tzv tsarg.

Všetky tieto prvky môžu byť vyrobené z masívneho dreva rôznych plemien, a môže byť premenený na sústruhu.

prútené kreslo

Prútené kreslo

Takéto stoličky s sústružené nohy a tsargami vyzerať veľmi elegantne, je tomu tak preto, ak budete mať zručnosti Turner, potom to môžete skúsiť urobiť niektoré stoličky pre váš domov.

  • Zložitejšie je technológia výroby stoličky s zakrivené prvky.
  • Ohýbať materiál (drevo alebo laminované preglejky) jeho prvá parná, potom ohnúť ju sami a až potom konečne sušené.
  • Prútené kreslá vyrobené z vína alebo špeciálnych rastlinných materiálov - ratan. Naučiť zručnosti, výroba prútený nábytok je celkom možné a stoličky vzhľadom na svoje malé rozmery je ideálne o'objekt na výcvik zručností.
  • Okrem taleplerini stoličky, môžete vybrať kategóriu, v kombinácii stoličky, ratan, ktoré tkané, len zadný a / alebo sídlo, a zostávajúce prvky sú vyrobené v stolárska dielňa.

Výber stoličky pre váš domov, pam'nezabudnite, že by ste sa nemali obmedzovať k dispozícii v obchodoch modely v takej citlivej otázke, ako je dizajn stoličky: vlastné ruky si môžete vytvoriť taký model, ktorý bude vyhovovať všetky parametre!


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика