четверг, 31 июля 2014 г.

Obklopte sa strom

Strom v prírode bytová výstavba je v prvom rade používajú ako materiál steny: denníka, dreva, preprava, atď., A to padá z pozornosti, že v skutočnosti výrobkov z dreva oveľa viac: čas v krajine dome, takže mnohí z nich, ktoré nemožno ich všetky uviesť. Povie vám o niektorých z nich.

Keď žijete v prírode, chcem byť bližšie k nej, viac ako to, že - chcem sa cítiť vo vnútri prírody. To je dôvod, prečo na usporiadanie prímestskej života fit trochu inak ako v meste. Tam je, samozrejme, originály, ktoré sa opierajú stromy'kamenný dom, jej pošvy z v o sadrovca, kartón, Tapety, aby plastové soklové a oceľové schody. Ale tento triumf zlá chuť, stáva sa, našťastie, menej, ako súčasní vlastníci vidieckych domov pre prospech ľudí informovaní a zdravie'ja mám strach.



Takže ste postavený box stromy'drevený dom. Alebo nie stromy'kameňa, ako, napríklad, betón alebo drevo rám - ale napriek tomu, prírodná aróma, ktoré chcete. A v tomto prípade je najlepšie, aby sa obklopiť položky okrem'interiér a detaily z prírodných materiálov. Aká je najčastejšia prírodný materiál? Správne: strom, o priaznivý účinok na somatických a psychických občan už napísané stovky strán.

Začnime s tým, že všetky krajiny dom premenili na stromy'všetky minimálne zvnútra. Ak chcete, že, len do pošvy vnútorné steny obklad, ktorý má pevne zadané do krajiny, život, poteší oko a zmieri aj s červené, skryté pod. Podšívka je vybraný drevo ošetrené na špeciálnych zariadení na vysoký stupeň čistoty. Konštrukčne je vyrobená tak, že ďalšie Rady tvoria husté'jednota, ktorá slúži ako bariéra a vietor a dážď, zatiaľ čo bežné Dosky, s'zadok s tvorbou trhlín.

Zvlášť dobré, dekorácie, vyrobené cenné plemien z dreva: oplášťované jej steny vyzerajú ako umelecké dielo.

Materiály na tému

Strom je
Strom v ére high-tech
Stromy'Jan náladu
Strom nikdy nie je príliš veľa!
Drevo anglický chalupy
Hoci normálne obloženie, vyzerá veľmi dobre. Táto konečná úprava materiálu, prekvapivo, nie je predmetom módy, a pre mnoho desaťročí stabilný dopyt na trhu krajiny bytovej výstavby. Okrem'jer krajiny domy povýšený do tejto "teplé" materiál, ktorý poskytuje komfort, eleganciu a dobrá akustika miestnosti.

V posledných rokoch sa trh s'objavil tzv podšívka. Ako všetko, čo s prefixom "Euro", je odlišné od domáci náprotivok v prvom rade kvalita výroby, a tiež profil a geometria (ktorý je, šírka a hrúbka). Výroba obloženia používajú najmä smrek a borovica. Okrem toho, drevo by nemalo byť nerovnomerná, požiadavky uzlov oveľa harsher ako ruskej podšívka. Vlhkosť obloženie nesmie prekročiť 15%. Jeho hrúbka istí, 12 mm, priemer - 96 mm, dĺžka sa pohybuje od 30 cm do 6 metrov. Kvalita spájanie samostatné dosky je veľmi vysoká. A predávajú obloženie len v plastovej fólie!

Pekné veci

Malé detaily, okrem'interiér, vstavaný nábytok - to všetko v krajine, v dome je aj (alebo skôr mali by) byť s stromy'drevené materiály. Pretože všetky tieto na prvý pohľad málo vecí, ktoré môžete pridať maximálne jeden veľký celok, s názvom "atmosféra doma," alebo, ak chcete, jeho "aura". Squab hi-tech v každom dome, ale on zostane high-tech, a atmosféra tohto domu navždy bude vyparovať.

Prvá vec, ktorú chcem pripomenúť, že okná a dvere a otvory, ktoré je potrebné vyplniť stromy'drevené rámy, zárubne a dvere. Metalplast - škoda, niektoré firmy, aby sa Okná a dvere sú veľmi kvalitné, ale v krajine podmienok, tento moderný materiál, pravdepodobne odvádzať pozornosť od nastavenia stromov'drevený dom. Ak sa rozhodnete inštalovať tieto Windows, alebo sa aspoň pokúsiť pomocou spracovanie simulovať strom, inak nevyhnutné účinok sedlo na kravu."

Avšak, Okná a dvere nie sú veci, ktorú si zaslúži samostatnú diskusiu. Môžeme hovoriť o tom, čo obklopuje Okná a dvere.

Vnútri, pod okno, zvyčajne pripojený na okenný parapet. A ak majiteľ chce, aby čistá'stručný detail okna môžu byť vyrobené z plastu, takéto ponuky na trhu na dobu neurčitú. Ale v krajine, domu, ja si myslím, že je lepšie sa rozhodnúť pre stromy'drevený okenný parapet.

Parapety z prírodného dreva je ideálny na stromy'drevené Okná, plastové, skončil pod stromom. Oni sú nielen účinná, ale aj k životnému prostrediu.

Najlacnejšie a požadoval parapety sú vyrobené z dreva ihličnatých. To je vzhľadom na široké použitie tieto horniny vo výrobe Okien. Veľkosti, najmä, trh ponúka parapety z borovicového a smrekového dĺžka od 800 do 3000 mm a šírka 200, 250, 300, 400, 500, 600 mm Hrúbka parapety sa môžu líšiť tiež v rámci určitých limitov, a ak požadovaná veľkosť chýba, parapety, môže byť vykonaná na základe individuálnej objednávky.

Drahšie a teda, prestížne windowsills sú vyrobené z dubového dreva. Zvyčajne sa používajú pre systém Windows z duba, jaseňa a ihličnaté druhy, tónované dub. Špecializované firmy ponuky, napríklad, trojvrstvové parapety Kaukazských dub (1500, 2000, 2400 mm a šírka 300, 400 a 500 mm Parapet iné veľkosti sú vyrábané na objednávku.

Dvere, okolo, ako viete, platbands. To je ďalší dôležitý detail inter'jer. Platband by tiež mali byť vyrobené z dreva a zápas tón a chovu dvere handričkou a box.

Rámy môžu byť aj ploché a oblé. Tam platband s aspekt, a platband zostrihané. Veľkosti sú rôzne: dĺžka- 2, 1, 2, 2, 2, 4 m a šírka- 40, 55, 58, 68, 70, 94 mm Aj keď, samozrejme, dve verzie návrhu nie je obmedzený. Okrem toho si môžete urobiť snímok individuálne.

Stromy'drevené okno nie je veľmi nápadné, ale dôležitý detail, ako perličiek, ktorý drží sklo v ráme. Avšak, toto malé stromy'Jan položky by mali byť tiež vyrába vysoko kvalitné, inak ostrý zatvorenie okna alebo počas poryv vetra riskujete počuť zvuk rozbité okenné sklo. Dĺžka guľôčka sa môže výrazne líšiť, a pokiaľ ide o oddiel, vedúcich dvoch základných veľkostiach: 8 až 10 a 10 až 14 mm.

Všetky vyššie (okrem parapety) s názvom na odborný jazyk, lisované výrobky. A čo líšt môže byť bez sokel, ktorý zušľachťuje styku steny a podlahy? Je jasné, že ak steny a podlahy - stromy'Yana, a obchádza musia byť vyrobené z rovnakého materiálu. Soklové sú vyrobené z prírodného masívneho borovica, dub, buk, smrek. Okrem obvyklých dosky poschodí ponúka sokel s chamfer a obchádza zostrihané. Šírka lišty na sex môže urobiť 45, 58 a 68 mm, dĺžka sa pohybuje od 1, 5 až 3 metrov. V sortimente výrobcov je tam aj strop sokel, alebo filé, so šírkou 22 a 30 milimetrov. A doteraz vydaných dielov rôznych veľkostí a z rôznych rozložení, ktoré sa používajú na skryť švy dokovacej obklady materiálov a prísť s ploché alebo zakrivené plochy.

Najviac širokú škálu lisované výrobky z ihličnatých plemien, ktoré prešli komory sušenie. Tento vysoko kvalitný tvarované, určené pre transparentný náter, lak napríklad. Prvý stupeň je líšt s zdravá, nie je hnilé uzlov, trieda "extra" - zdarma. Plánované a platband z vápno sa používa na konečnú úpravu kúpele v kombinácii s obklad a dvere z Lipy.

Schodisko

Rebrík v krajine dom je špeciálny článok, to nie je v žiadnom prípade by mali byť podobné tým, na ktoré sme zvyknutí v našom meste pod'vchody. Dom schody môže viesť k druhom poschodí v podkroví, v podkroví, a konečne, na medziposchodí, ktoré slúžia ako spálne. A predstavte si, schodisko vyrobené z tehál, alebo betónu - aj bez predstavivosti umožní. Áno, v krajine, domy, použite kovový rebrík, sú zvyčajne zdobené kované z liatiny, ocele a slúžiť viac estetické, okrem vnútorného priestoru. Avšak, väčšina z schodoch stále vyrobené z dreva.

Drevo môže byť takmer žiadne schody. Napríklad, pochodovať, ktoré vedie na druhé podlažie, lobby. To je samozrejme veľmi priestranné a silný schodisko, tam vydrží hmotnosť pár ľudí (a to niekedy niekoľko ľudí naraz a ísť hore).

Rebríky, plošiny a zábradlia takéto schody sú vyrobené z masívneho dreva s veľkým prierezom zabezpečiť mechanickú pevnosť. V prípade potreby jednotlivých prvkov, ktoré môže byť vykonané v umelecká forma, pretože schody sú, ako pravidlo, je domáce dekorácie, inter'schody prízvuk.

Rebrík možno špirály, určený pre stúpania alebo klesania jednej osoby. V súlade s minimálne zaťaženie konštruktívne prvky týchto rebríky, bude menej masívne. Ako pre prejavu, bez neho: tak, točité schodisko, vyzerá farebné a len prosí, aby sa nejako zariadené. K najmenej náročným v tejto súvislosti skladacie podkrovné schody. Tiež sú vyrobené z dreva, ale čisto funkčný, ako zabezpečí výstup na podkrovie na určitý čas. Keď to nie je potrebné, po schodoch alebo sa posunul vo vnútri podkroví, alebo spadne na strop.

Výrobcovia schody ponúkajú hotové návrhy, určené na model strednej vzdialenosti, a samostatné schodiskové prvky, z ktorých je možné zbierať rebrík výšok. Tieto zahŕňajú: kroky, vtáčatá, string, plošiny, zábradlia, balusters, piliere. Môžete tiež aby stromy'drevené schody na individuálnu objednávku, aj keď samozrejme to bude stáť viac. Najobľúbenejšie stromy'drevené schody z poľa, borovica, dub, buk, jaseň, smrekovec.

Špeciálna výzdoba schodisko sú tvarované piliere a balusters. Sú ponúkané v rôznych veľkostiach a tvaroch, ktorých názvy hovoria sami za seba. Napríklad, post a baluster "twisted", "Apple", "kategória", "pusť". Zariadené tak schodisko domu.

Stromy'Jan estetika

Na záver by som chcel povedať, že stromy'drevené prvky krajiny dom nie obmedzený na vyššie uvedené ďalej. Ak sa pozriete na ruskej domobudivna tradíciu, budeme vidieť, že predkovia boli vyrobené z dreva sú mnohé iné krásne a odolné diely. Zoberme si napríklad, vyrezávané okenné rámy alebo okenice - tieto prvky boli niekedy skutočné umelecké diela. Alebo korčuľovanie na strechách stromy'drevené domy " nebolo to zázrak? Súčasných majiteľov stromov'drevené domy často nie je cudzie estetika a silne zdobia svoje domy, svoje pomery.

Hoci skutočný majstri tesárske som ešte stretnúť, sú. Dnes s'objavil vysoko profesionálny tím, ktorý dokáže nie len, aby si kvalitný rám, ale aj na dekoráciu.

Vladimír MIKHAILOV

Zdroj: Časopis "Krajina recenziu"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика