четверг, 31 июля 2014 г.

Priestor nástroj

Často ženy, ktoré zostanú teplé vzťahov v manželstve, na otázku, ako sa to stalo, odpoveď je: "ja sa Len snažím byť vždy iný". To isté platí aj pre tajomstvo domov: že to bolo pohodlné byť milovaný, priestor nesmie utláčať jednotnosť, ale naopak, byť mobilný a pripravený na zmenu.

Ak chcete zmeniť miesto v rôznymi spôsobmi: zmena časti, súčasti a príslušenstvo, zmenu usporiadania alebo aktualizácii rastliny, re-náplň obsah sklenené vitríny. Avšak, najúčinnejším spôsobom je vytvorenie novej zóny s mobilné priečky. V tejto metódy, môžete dosiahnuť rôzne možnosti inter'jer tých istých priestoroch, a môžete ich použiť takmer v každej miestnosti vášho bytu - do kúpeľne.

Metóda one: lúčenie alebo pozastavenie

Vynašiel v storočí pred mechanizmus-dverové kupé nám ponúka veľkú možnosť zmeniť priestor, cez územné rozhodnutie. Cez široké dvojité dvere môžete v jeden pohyb vytvoriť na základe priestranná obývacia hala útulné izolované izby, povedzme, v noci, niektoré hostí. Rovnakým spôsobom môžete pozastaviť uzavretá Skrinka s comp''yuter, že v mieste, kde je zvyčajne vidieť len obyčajný biely kryt. Úžasný efekt, že obvyklé skrinka zrazu "z'dole" na strane otvára oči prechodu do inej miestnosti. Takýchto príkladov je mnoho - to všetko závisí na vašej fantázii a potrebám.

Avšak, s posuvné oblasť sa používa nielen dvere kupé na koľajniciach. To môže byť zložený oddiely, funguje na princípe žalúzie, skladacie steny, posuvné, posuvné priečky panel z viacerých častí, atď. Môžete použiť zmeniť priestor, dokonca aj obyčajné opony, ak si miesto strop špeciálne strop rímsy, vizuálne zlúči s podlahou. V normálnych časoch, prehodil s pomocou krásnej držiteľ nevidiacich slúžiť ako dekorácia inter'interiér, a v správny čas, budete iba šíriť a chrániť si to, čo potrebujete - miesto na spanie, čítanie rohu alebo praxe. Mimochodom, vysielanie lišty na strop, môžete Doplniť jeho inter'jer módne detail - tzv. Japonské panel. Sú textílie ťahal cez hliníkovú alebo stromy'rám visí na rímsu, alebo priame tkaniny z hustej tkaniny s dolnej časti váženie, že nemôže pohybovať len na strop, ale v prípade potreby za tepla a pevné v akejkoľvek požadovanej výšky s ozdobné šnúry a pásky.

Druhá metóda: presídlil

Keď skladacie alebo zavesenie na stenu stále ešte obmedzená na ich transformácie, potom niečo také, ako opona (v jeho rôzne modifikácie), prakticky neobmedzený v pohybov okolo domu. Zložené ako je kompaktný a nemôže zúčastniť inter'Yeri, skromne čaká na jej, ako sa dostať z špajze alebo balkón. Vynašiel obrazovky v Číne pred mnohými storočiami, po ktorom sa presťahovala hladko v inter'minimálna úroveň rôznych národov, vrátane Európskeho územia. Tradične obrazovke plní dve úlohy: funkčné a dekoratívne. Avšak, v bohatých a priestranné domy opona sa viac z hry, ako skutočné rozdelenie na zóny. Napríklad, v spálni nie nevyhnutne'uistite sa, že používanie obrazovky, ako je prijaté, "obliekanie" - zvlášť v dnešnej dobe. Avšak, to je veľmi krásne (na jednej strane) a vykonáva erotika (z druhej strany).

Ďalšia vec, ak byt nie je vždy ubytovať všetkých tých, ktorí chcú stráviť noc: v tomto prípade, môžete, ako kúzelník, dostať sa z tajnej rohu krásne obrazovky a ich použitie je samostatná malá miestnosť pre ubytovaných hostí priamo v obývacej izbe. Zvyčajne, ťažké vstávanie ráno, hostia dlho a sú považované za kvetinové vzory, ak je displej je vyrobený v starých alebo tradičné Orientálne (Čínske maľby, hodváb Japonský, ratanový koloniálnej, vyrezávané alebo Indickej rubíny, a pod.).

Mimochodom, dnes okrem klasiky modernej dizajnéri ponúkajú a moderné modely obrazovky vyrobené z ostatných materiálov: sklo (vrátane vitráže), plast, akryl, kožené, batik, a tak ďalej, Veľmi populárne kované obrazovky, ktorá napodobňuje atmosféru country house (sú často zdobené popínavé rastliny). Z dôvodu veľkého počtu možností, môžete si vybrať kryt pre akýkoľvek štýl inter'interiér, nie len etnického alebo vážnej hudby-Rokoka, v ktorom je spoločný atribút.

Avšak, obrazovka môže byť pomerne skromné a sparťanské: stromy'rám, biela hustá tkanina (alebo ryžový papier), kolesá. V tejto podobe ju stále existuje ako povinné'povinná časť Japonskej inter'Yeri, ako aj jeho moderný minimalistický variácie.



Zaujímavý nápad: stene "naplnení"

Normálny displej (alebo stenu na kolesách) môže byť ešte viac užitočné, ak chcete načítať to (doslova) s ďalšími funkciami. Dokonca aj Japonská si použite displej ako... Skriňa: to je usporiadané v stojan pre ich tradičný kimono. Ak to začne túto myšlienku rozvinúť v plnej výške, je ľahké uveriť, mobilné Skrinky alebo police, ktoré vďaka systému škvrny, že je čas nasadiť na základe vlastného uváženia. Povedať, mal si dať dohromady - end Skrinka na stenu, a dostať mini-office. Hotové práce, a môže zmierniť priestor (Skriňa opäť stane pozdĺž steny). Môžete vytvoriť pomocou mobilného šatňa stena so zrkadlom, oblečenie, háčiky, police pre malé príslušenstvo. Zvlášť dobré Shirma-šatník, izba pre deti: tam môžete umiestniť nielen police, ale krabice, množstvo rôznej veľkosti pre hračky a veci. Presun navrhnuté tak, aby kolesá môžu aj tri baby!

Ďalšou možnosťou mobile rack - niektoré zdanie domov Tapetu. Robíte stromov'Jan (alebo kovu) nástenné police (alebo kvet), pôvodne plánuje nasadiť svoje mnohé izbové rastliny. S ním môžete zmeniť pravidelne inter'er, posuvné jeho "záhrada" ako izbe a v celom apartmáne.

A pam'zapamätať si: aj v prípade, dokumentujúce byt, ste si nemali myslieť na obrazovke alebo na stenu, nikdy nie je príliš neskoro na to, aby ich aj v inter'jer. Pozrite sa na dokončenie voľby alebo si myslíte, projekt, výroba na zákazku - môžete si vybrať, v každom prípade to bude váš život oveľa požadované rozmanitosti.

Text: Marina Voronezhskaya
Foto: foto súborov

Zdroj: Časopis "Vlastník"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика