среда, 30 июля 2014 г.

Že podlahy slúžil na dlhú dobu. Z väzby na pokrytie

1. Ako sa pripraviť na prízemí

Že podlahy slúžil dlho a nemal vyžaduje opravu, v prvom rade, by sme sa mali vážne uvažovať o príprave na prízemí. Pri výbere materiálov na prípravu berie tiež do úvahy vlastnosti pôvodného Nadácie. Typické pre zariadenie spriahadlami použitý cement-pieskové zmesi. Avšak, táto technológia má množstvo nevýhod, napríklad: dlhú dobu tvrdnutia, definované požiadavky na dozrievanie tyč, možnosť vzniku trhlín. Všetky tieto nedostatky sú k dispozícii, ak vyberiete špeciálne zloženie pre potery. Pri používaní podlahy môže byť položený do 1-2 dní. Napríklad na suché mix Mapecem Pronto a Topcem Pronto od talianskej spoločnosti Mare umožňujú začať pracovať s dlaždice po 3:00 PM a parkiet, ktorým sa v deň po betonážou poterového betónu.

Na záverečné vyrovnanie podkladu sú self-liate zmesi. Ak poter je slabá, najlepšie by bolo ju nahradiť, a ak nie, potom sa vzťahujú na povrchu primer s hlboké preniknutie alebo dať nový plávajúci poter.

Keď dokončovacie zarovnanie sub-podlahy môžete použiť samonivelačný zloženie Ultraplan Eco je nové rozvoja firmy Mapei. Je ekologicky bezpečné a je uplatňované bez trhlín a zmršťovanie vrstvy až 1 cm, ktoré je použité pre všetky druhy náteru a umožňuje pristúpiť k ich styling po 12:00.

V poradí podlahy slúžil na dlhú dobu, je nevyhnutné správne vyzdvihnúť materiály, zariadenia, z väzby na pokrytie, na základe informácie o jeho vlastnostiach, prevádzkové podmienky a funkčné účely podlahové krytiny. A, samozrejme, na zabezpečenie kompatibility materiálov, odporúča sa vybrať od jedného výrobcu.

2. Lepidlá pre upevnenie dlažba podlahové krytiny

Že podlahy slúžil na dlhú dobu, budete musieť zvoliť lepidlo zloženie na pokládku podlahovej krytiny. Smerom na podlahu s prírodným kameňom spôsobuje najväčší počet ťažkosti ako tenko krájané dlaždice vyrobené z porézneho materiálu má schopnosť deformácie pod hydratáciu. Na tomto základe, montáž takýchto nátery, ktoré potrebujú rýchle vytvrdnutie lepidla, napríklad z Mapei Granirapid časť alebo dva Keralastic pre komplexné deformovateľné dôvodov.

Ďalšie zložitosti, ktorým keramické žula, pretože má veľmi nízka absorpčná schopnosť. Preto je odporúčané lepidlá triedy C2 (so zvýšenou priľnavosťou k povrchu) - Kerabond + Isolastic, Adesilex P9, Keraflex a dvojzložkové lepidlá.

Materiálov na výplň švy švy sú zvolené podľa podmienok v miestnosti.

Pre vonkajšie textilné a vinylové dlaždice lepidlo je určené pre dočasné upevnenie. To sa dá ľahko nahradiť jednotlivé prvky krytia, ak sa im nakoniec sa zhoršil, alebo pokazené. Ak lepidlo je kladený na zlej strane dlažby, výmena podlahy base zostane čistá.

Pri práci s gumovou nátery sú zvyčajne používané polyuretánové lepidlá, ktoré majú niekoľko nevýhod: sú ľahko zapáliť, a keď sa práca vyžaduje použitie individuálnych ochranných zariadení a dobré vetranie priestorov. Avšak, na trhu existuje množstvo výrobkov, bez týchto nedostatkov. Táto voda-disperzné lepidlo zloženie so zvýšeným až 60 minút otvorený čas, ktorý umožňuje ležal na podlahe roll povlak.

Položiť parkety, dlažba priamo na tanieri existuje množstvo polyuretánu parkety, lepidlá. Toto lepidlo kompozície, ktoré offset lineárnej deformácie stromov. Ale v našej krajine parketové Dosky je zvyčajne kladený na dve vrstvy vodovzdorné preglejky, pretože to nie je vždy vykonávané poter dokonale. Však použitie parketové lepidlo umožňuje robiť bez dodatočných nákladov z preglejky, ale nájsť kvalifikovaných odborníkov, ktorí budú schopní správne pripraviť poter nie je ťažké.

Treba pripomenúť, že správny výber materiálov pre výkon prác, z väzby na poschodí, závisí od znalosti existujúce dôvody, podmienky podlahy a svoj funkčný účel.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика