среда, 30 июля 2014 г.

Montážna pena: vybrať a správne používať

Montážna pena: vybrať a správne používať


Montážna pena: vybrať a správne používať Montážna pena dnes je široko používaný na stavbách, chaty, apartmány. Každý, kto čelí potrebné na utesnenie priestoru sa používa polyuretánová pena tmel, ktorý má veľa užitočných vlastností. Od pena je schopný vyplniť aj vzdialené miesta, poskytovanie tepelné a hlukové izolácie, musí tesnenie a upevňovacích prvkov.

Pena predávajú v valčeky, ktoré obsahujú kvapalné prepolymer a palivo. Po vydaní časť kontajnera je zmrazenie pena tvorená z polyuretánovej peny rôznych tvrdosť a tuhosť. Ak porovnáte pena s cementom a ťažné použili musieť zavrieť do trhliny a otvory, výhody samozaschita pena zrejmé. Pena môže byť aplikovaný pri práci s rôznymi typmi materiálov: sklo, kov, kameň, betón, strom. Ale existujú výnimky, nie je odporúčané používať pena pri práci s silikón, polyetylén, Teflón a polypropylén.

Vyberte pena: základné nuansy

Pred nákupom si pozorne prečítajte sprej, pena. Ak neobsahuje úplné informácie o spoločnosti-výrobcov, by ste mali myslieť na kvalitu peny. Kto tvrdí, že v prípade chybného tovaru? Ak výrobca je pripravený na plne prevziať zodpovednosť za kvalitu svojho produktu, to nie je len naznačuje, adresu a kontaktné telefóny.

Vziať sprej, pena v ruke a skontrolujte jeho hmotnosť. Sprej pre domácnosť pena, ktorého objem je 1000 ml, váži približne 830-930 gramov, ako je naplnený 750 ml Pena s vysokou náklady a profesionálne montážne peny váži viac o 950-1050 gramov. "Od oka", môžete zistiť, či tam je podváha pena do nádrže.

Pre domáce použitie je zvyčajne používa pena na bežné štandardné trubice pre distribúciu peny. Je to najmä jednorazové fľaše. Ak peny, ktoré by mali byť používané často, mali by ste dostať špeciálnu zbraň a profesionálne peny. Výstup by mal vyzerať domácnosti pena okolo 3-40 litrov skončil zloženie a profesionálne - okolo 60 litrov.

Pena môže byť zima, v lete a univerzálny určené na použitie za všetkých poveternostných podmienok. Preto neverte tým, ktorí hovoria, že pena môže byť použitý iba v lete. Hlavná vec je vybrať správny materiál. Zimná pena môže byť použitý pri teplote nad mínus desať stupňov, leto - plus p'ATI. Pam'uvedomiť, že v zimnom povrchu vyžaduje ďalšie vlhkosti a zamrzne montážna pena niečo dlhšie než v lete.

Optimálny čas tvrdnutia peny v normálnych podmienkach je približne 10 minút. Ak si všimnete, že čas index je oveľa vyššia, môže to ovplyvniť kvalitu vznikla pena. V ideálnom prípade, pena musí byť správne štruktúrované v mrazenej forme, ktorá sa skladá z veľkého homogénne porézne dutiny. Zmršťovanie kvalita výrobkov je o 5%, ak je tento pomer vyšší, potom pena vrstva sa môže stať deformovaný. Možné odlúpnite peny z povrchu.

Montážna pena: aplikácia

Na výstup pena bola homogénne, je nutné pred použitím dôkladne pretrepte do fľaše. To trvá asi 20 zdvihov štruktúra tvrdenej peny, bolo správne.

Povrch, na ktorom pena sa aplikuje, by mali byť dostatočne vlhké. To platí najmä pam'nezabúdajte v zime, keď vlhkosť vzduchu je znížená kvôli nízkym teplotám. Vďaka hydratačné, polymerizácia proces je aktívny. Môžete použiť domácnosti sprej vody pre zavlažovanie plôch.

Pri práci s penou použiť špeciálne rukavice. Keď je slúchadlo na adaptéri už agvinta, flip sprej, pena. V procese, valec musí byť v takom stave. Je to preto, že plyn, ktorý je zodpovedný za tlačí zloženie výstup, je jednoduchšie, ako ostatné komponenty. Preto sa všetky komponenty pena premiešané lepšie.

Keď zapenivanie trhlín pri inštalácii systému Windows alebo dvere potrebné pam'na pamäti, že medzera sa vyplní penou len jednu tretinu. Keď je suchá pena zvyšuje v o'objem v 2-3-krát. Pri práci s vertikálnou dutinou, začať proces zapenivanie dne, presunúť na hore. To umožní kolíky nie SAG, nie utiecť, a položil na povrchu materiálu.

Po nanesení peny môže byť dve situácie: pena dať príliš veľa peny aplikovanej v nedostatočnom množstve. Ak po zaschnutí, Montážne peny zistený nadbytok, môžu byť rezané konštrukcie s nožom. Ak pena nie je dosť, potom 30 minút po zaschnutí je možné pridať zamestnancov.

Montážna pena citlivé na slnečné svetlo, tak by sa malo zaobchádzať s sadry, cementu, tmely, farby alebo tmel. Zvyčajne sa pri inštalácii systému Windows alebo dvere pena zavrie dvere jambs, plat pásma.

Pena Prejsť na: Lepidlá, utesňovacie hmoty, stavebné chemikálie Pena


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика