вторник, 29 июля 2014 г.

Nepríjemné? Veľmi dobré!

Nie sú vhodné do inter'EP nábytok, nový apartmán s zlých susedov, a dokonca aj neúspešné manželstvo - všetky tieto chyby v zásade správne. To je nemožné pre zhone vybraný projekt budúceho domu.

Kreatívne a energickej povahy, váženie všetky "pre" a "proti" sa môže zdať priam nudné, ale to zvýšilo ironický vec ušetrí v budúcnosti veľa peňazí, a tiež chrániť proti pokusom zničiť všetko na zemi. Alebo od zámerov na všetko zmeniť a znova.

Čo je potrebné venovať pozornosť, keď vytvárate design house vaše sny alebo jednoducho ísť do jednej z firiem, ktoré na tento projekt na objednávku? O to hovorí Generálny Riaditeľ spoločnosti "Strela-Stroy" Vladimir Borisovič Nekrylov.

Proces odstránenia

Bežná situácia. Prísť zákazníkom ak Stavebník a povedať : "Sme ľudia, pokorný, chudobný, chceme postaviť dom nie viac ako 140 štvorcových metrov". "Dobre, " odpovedá Builder a dáva im kus papiera. - Urobte si zoznam toho, čo chcete vidieť."

Materiály na tému

Projektovanie stromy'drevený dom
Skúste samotný projekt
Projekty chalupy
Projektovanie chalupy
Výsledkom môže byť šok pre zákazníkov, pretože zoznamu tém ide celú cestu na dve strany: k dispozícii je bazén, sauna a spálňa a miestnosť s biliardom a niekoľko izby pre hostí. Prideliť každej miestnosti troch metrov - aj všetky hosť nemôže uspieť.

Záver tento jeden, ale koncepčný: predtým, ako môžete povedať, "ja chcem", musíme jasne (v prvom rade pre seba), aby pochopili to, čo naozaj chcete. Z toho, čo potrebujete - rok-starý vidiecky dom, zimné dôkladné chalupu alebo dom na trvalé bývanie, závisia od a všetky ďalšie žiadosti o projekt.

Ďalším krokom je spýtať sa: to, čo chcete vidieť v tomto dome? Na sen, môže byť, nebudete 100 a 500 metrov. A ak konečná suma bude neakceptovateľné, bude sa konať od vylúčenia. Napríklad, vykonajte jeden kúpeľňa pre hostí. Alebo šliapať na chvoste sny a squeeze v hale, aby sa stal viac zvládnuteľnú ako vo vašom obľúbenom seriáli. Možno, že bazén bude musieť obetovať, pretože to môže vážne hovoriť len v domoch s plochou nie menej ako 300 metrov.

Potom sa môžete rozhodnúť, veľkosť zostala priestorov, zložiť, a teraz - "minimálny program" je pripravený.

Zároveň nezabudnite o týchto niceties: dolné dom, drahšie náklady na meter štvorcový. Takže ceny uvedené v cenách stavebných firiem, pre tých, ktorí chcú ušetriť peniaze, môže byť v skutočnosti oveľa vyššie.

Na palube nebudú dať túlať

Iné bolesti hlavy, pre budúci majiteľ výber materiálu, z ktorého vlastne byť postavený dom: pena betón, tehla, drevo, atď., atď. O ich výhodách a nevýhodách povedali sme veľa krát v tejto časti, preto sa nebude opakovať. Povedať, priateľ špeciálne konštrukčné vlastnosti týchto alebo iných materiálov. Napríklad, v všetky kajuty majú už položil pevné plánovanie. Tu vám bude jasné. Ale lúča poskytuje niektoré možnosť sen (napríklad, trochu push steny). Ale nikto by nemal očakávať, že v stromoch'drevené domu budete mať izbu šesť! Ale tehál, je iná vec. Jeho schopnosť na časť realizácie projektu, je takmer neobmedzená.

V suteréne a na perleť

Túžba byť rôzne, ak chcete urobiť niečo špeciálne pochopiteľné. Ale je to stojí za to, aby dizajn pre seba? Po prvé, je to drahé, navyše každý individuálny projekt je vytvorený na základe typické schémy. Po druhé, Vladimír Nekrasov nie pam'pamätá prípade, že zákazník nie je zmenené potom štandardný projekt na vlastnej chuti. Situáciu, ako s župan "Diamond ruky": potrebujeme rovnaké, ale s pearl tlačidlá. Aj keď nie ste spokojní s rozložením, tam je vždy niečo upraviť: niekto chce vytvoriť hrdzavé, ktorý smeruje tehla opraviť. Dá sa to vyriešiť.

Na celom svete, často projektu "zrkadlo", a ak nie je stanovené pivnica úrovni - to je pridané do fit kotolni. Mnoho pripojiť veranda, kde sa môžete pite čaj a sedieť pod strechou (mimochodom, nie je potrebné v altánok).

Všeobecne platí, že všetky tieto zmeny je potrebné poskytnúť na fázy projektu, a nie v momente, keď je vykopaná jamy pre Základ.

Nás bez tambour v žiadnom prípade!

Ďalším dôležitým bodom. Projekty vytvorenie rovnakých ľudí, tak môžu zabudnúť na niečo, a nie je možné brať do úvahy.

Dosť často zabudnúť zahrnúť vestibule v dome. Zdá sa, že mnoho straší elegantný spôsob, ako v San Franciscu, rovno zo záhrady otvorte dvere a vstúpte do priestrannej haly. Ale máme rôzne klímy. Studený vzduch byť odrezané, a to môže urobiť len s pomocou vestibule, ktoré by mali byť nie menej ako jeden meter široká. Áno, môže sa zdať nepohodlné (otvoriť ďalšie dvere), navyše, to nie je vstupná hala, kde si môžete vziať z jeho oblečenie a zariadiť izbičku. Ale zmieriť so stratou niekoľkých metroch za teplo a pohodu v dome je stále potrebné.

Projekty sú tiež slabo študoval inžinierstva, vzdelávania, napríklad, vynechal časti vetranie. A ak nevidíte túto chybu okamžite a robiť všetko, čo podľa výkresu, stále bude musieť opraviť.

Veranda, kde láska sedieť na letné večery vlastníkov, v zime, je často pokrytá snehom. Preto, strechu nad ňou a zasklenie len otázkou času, stále hostitelia ich pridať. Prečo nie je v poriadku?

Ak ste sa rozhodli mierne zvýšiť oblasti typické domy budú mať na zvýšenie kapacity kotla, a možno, ak chcete použiť ďalšie zdroje tepla, napríklad teplej podlahy. Tiež je to lepšie vedieť v predstihu, tak, že sa dozvedel, že konečné náklady na výstavbu, nie pochopiť srdcom.

Do garáže, som prišiel...

Garáž - samostatná téma. Mnoho z nich sa snaží ušetriť miesto na pozemku, výber projektov s vstavaného alebo pripojeného "stable" na jeho železné kone. Ale ukázalo sa,, že oddelené garáž v našich podmienkach je to oveľa pohodlnejšie. A business nielen, že dom môže preniknúť vôňa benzínu, a nie, že popri stene, za ktorý odkrýva garáž, máte na miesto nebytových priestorov: wc, stodola, a potom "zlomiť" projektu. Problém je, že chata je zvyčajne umiestnený v určitej vzdialenosti od brány, na červenú čiaru, ktorá je v'jednotky na garáž má, aby tak aspoň osem metrov. Len si predstavte, že: ste išli do práce, že ráno a celý deň snežilo. On sa vrátil večer, a ktorý príde, bude mať veľa práce s lopatou.

Dve hodiny so slnkom

Štúdia, projekt, nezabudnite Voľba'odkaz na stranách sveta. To je dôležité. Slnko cez deň, musí vyzerať v každej izbe: Výstrižok - nie menšou ako 2:00.

Tam sú ešte veci, ktoré treba zvážiť. Spálne, napríklad, je lepšie umiestniť na Východe: v dopoludňajších hodinách v miestnosti, bol zaplavený svetlom, ktorý pomáha rýchlo stratiť spánok a byť naplnený mocou nový deň. A večer to je v pohode. Čo sa dá povedať o Západnej a Južnej strane: vzduch v nich je kúrenie na deň, a spánku v lete to je veľmi zlé. Ale kuchyňa a ďalšie "deň" oblastiach by mali byť pokryté počas dňa. Je pekné, obed a večera, kúpanie v lúče slnka. Severná istej miestnosti sú veľmi chladné a nepríjemné, tak najlepšie miesto tu technická miestnosť.

Nezabudnite venovať pozornosť krajinných prvkov v okolí domu, najmä o vysoké stromy: budú sa dať tieň.

Niečo, čo môžete zvážiť sami, ale je lepšie hovoriť s stavitelia. Ich prax a okamžite povedať, čo je reálne a vykonávanie akýchkoľvek nápadov by bolo veľmi drahé. Ale sny nie sú zrušené. Pretože každý dom samostatne, a preto by mal zodpovedať charakteru a návyky majiteľa.

Zdroj: Byt niektoré

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика