понедельник, 28 июля 2014 г.

Dizajn toalety

Dizajn toalety

Dizajn toalety Pri plánovaní návrhu kúpeľne, človek by nemal zabúdať, že toto miesto (na rozdiel od nás všetkých a vo Všeobecnosti - triviálne wc) vždy bol znamením určitého stavu. A naozaj, ak sa pozriete na históriu z týchto izieb, vidíme, že obsahuje špeciálnu miestnosť pre ranné a večerné šaty, všetky potrebné hygienické postupy, výber a uvedenie na oblečenie si mohol dovoliť len veľmi bohatí ľudia. Preto vám váš dom toalety (možno aj s'spojené s šatne) je špecifický symbol, to znamená, že vaša identita na vysokej spoločnosti.

Avšak, lyrický digression čase uzávierky, a prejdite priamo k predmetom našej diskusie - dizajn kúpeľne.

Situácia v toaletné

Čo je moderná kúpeľňa?

To je pomerne priestranná, na rozdiel od kúpeľňa, izba (priemerná veľkosť týchto priestorov je cca 15m 2), používaných na hygienické postupy a iné aspekty prináša seba.

Prosím, rešpektovať! Historicky, že každý dospelý člen rodiny mal vlastnú kúpeľňu. To je ideálny dnes. Avšak, ak sa vám ho nepodarí, potom sa budete musieť byť obmedzené na jednu spoločnú kúpeľňu. Na tomto mieste sa lepšie v bezprostrednej blízkosti vchodu do manželskej spálne.

V kúpeľni často inštalujú:

  • Wc
  • Drez s umývadlom
  • Bidet
  • - Sprchovací kút skrine alebo vaňou

    Dizajn malé šatne

    Okrem'jer toalety

Okrem zariadení pre hygienu, tu nastaviť rôznych ležadlá, malé sedacie súpravy, skrine a okná. Ale hlavný "hrdina" wc miestnosti je, nepochybne, toaletný stolík s veľkým zrkadlom. Pomerne často, "zdravej" časti wc izba je oddelená od "živých" časť hnuteľného obrazovky.

Skutočne, máte všetok nábytok a rozlišuje tejto miestnosti bez z aj keď je veľké, ale celej kúpeľne.

A ak vzhľad vášho domova umožňuje navrhnúť malé šatne, priľahlých kúpeľňa - čoskoro si budete môcť vychutnať všetky tieto výhody tohto rozhodnutia.

Usporiadanie toalety

Takže, s hlavným cieľom wc miestnosti, pochopili sme. Teraz je čas na prechod na popis procesu návrhu a dizajnu izieb tohto druhu v našom dome.

Pre začiatok poďme hovoriť o vhodné miesto. Ako bolo uvedené vyššie, pre wc izby vhodné dosť priestranná miestnosť 15 m 2 a viac.

Takéto stupnice je vysvetliť skutočnosť, že v šatni malej veľkosti je takmer nemožné inštalovať čokoľvek okrem povinného'pripojený vaňa, wc misa, umývadlo, a možno toaletný stolík. Preto, ak nemáte dostatok priestoru - je lepšie, aby sa strácať čas a sily, a opustiť myšlienku zariadenia toalety.

Ďalší bod je miesto. To je celkom logické, jedli wc miestnosti sa nachádza v bezprostrednej blízkosti vašej spálne. Pretože, viete, bude nepríjemné ráno ospalý prejsť dom na duši - a tak nepríjemné v pyžame po sprchovacím kútom, aby si večer pred spaním.

Podobne ďalej (a v ideálnom prípade - v priľahlých priestorov) by mali byť šatne. To vám umožní všetkých postupov-kompatibilita'týkajúce sa osobnej hygieny, obliekanie a vyzliekanie, ktoré vyrábajú, bez toho, wc miestnosti. Vzal sprchovacím kútom do obliekanie - vybrala si šaty - oblečený - out "v ľuďoch" v slušnej forme.

Ako pre wc misy, potom by sa to malo urobiť všetky komunikácie (teplej a studenej vody, Kanalizácia), ako aj zaručenú kvalitu dodávok a odsávaciu ventiláciu.

Dobre, ak na wc izba je malé okno - a jej vzhľad bude viac atraktívne a prevzdušňovacie to už nebude problém.

Kúpeľňa s oknom

Kúpeľňa s oknom

Dokončiť toalety

Takže, rozhodli sme sa, že na mieste, komunikácie úspešne testované alebo zhrnuté. Je čas začať dokončovacie práce.

Na výber materiálov pre vybaviť z kúpeľne by mali pam'spomeňte si, čo sme si povedali na začiatku článku: " táto izba je predovšetkým v stavovej oblasti. To znamená, že pre použitie v dokončovacie lacný praktické materiály znamená zvrátené myšlienky wc miestnosti.

Moderné kúpeľne je možné rozlíšiť dve interiér štýly. Prvý má tendenciu retro prvky. V tomto prípade, všetky ensuite a je predzvesťou "antique". To bolo v tejto miestnosti, než kdekoľvek inde by bolo vhodné vane ohnuté bronz nohy, omietky, štuky, zlatenie, smalt vložky na nábytok...

Šatne v klasickom štýle

Šatne v klasickom štýle

Iným smerom zahŕňa umyváreň v modernom štýle, bez pátosu a ostentation, vlastné toalety v minulosti. Všetky prvky wc miestnosti by malo byť jednoduché, ale dobré a funkčné. Tón v návrhu takýchto toalety požiadať skla a lešteného kovu.


Moderná kúpeľňa

Moderná kúpeľňa

Ako pre farby wc izby, väčšina dizajnérov odporúčam pobyt v svetlých a teplých farbách. Lídri v palete, nepochybne, je béžová a ružové, pretože šatne väčšinou stále vnímané predovšetkým ako "ženské" oblastiach.

Avšak, majú právo existovať a toalety, v odtieňoch modrej alebo modrej, čiernej a bielej miestnosti.

Dokončovacích materiálov v toalety platné prírodného lešteného dreva, prírodné (alebo kvalitatívne umelého kameňa, gilding. V štýle starého toalety vyzerá skvele, kúpeľňu, zariadenia a inventár tmavý bronz.

Podlahy v toaletné je možné len z dlaždíc. Pre čelia použitý prírodný kameň (mramor, žula, keramické žuly alebo kvalitné keramické dlaždice. V modernej wc, izby sú tiež veľmi vhodné polyuretánu self-liate podlahy s ozdobným vzorom.

Okrem'jer toalety

Dôležitú úlohu v tvorbe celkové pohodlie a pohodu v toaletné podrobnosti sa hrá inter'jer. Tu v dizajn nábytku bude Pohovky alebo malý gauč-otmanci s čalúnenie, ktorého farba zodpovedá farbe dokončiť.

No, a samozrejme, musíme byť nainštalovaný toaletný stolík. Low - aby bolo jednoduché pre ženu, ktorá sedí na nízke Kreslo, elegantný, s množstvom police a skrinky na intímne toaletné potreby.

Toaletný stolík

Toaletný stolík

Konečné úpravy v dizajne wc miestnosti je, nepochybne, zrkadlá. Hlavné zrkadlo je zrkadlo v prednej časti a toaletný stolík. Okrem toho, tu by bolo vhodné aspoň jedno malé zrkadlo na zmeny a doplnenia make-up a plnej dĺžke zrkadlo - v blízkosti latríny (alebo sebe). Ak nechcete nedostatok predstavivosti, môžete vytvoriť dizajn zrkadlá s rukami.

Ako môžete vidieť, osobitné postavenie wc miestnosti vyžaduje veľmi seriózny prístup k výberu z jeho dizajn. Tu na prvom mieste výkonu opracovania materiálov, nie funkčnosť a dizajn interiéru'vnútra - krása a pohodlie. Avšak, v intímnej priestor domu by to mohlo byť inak?


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика