понедельник, 28 июля 2014 г.

Dekoratívne krajiny osvetlenie

V záujme rustikálny pozemok s'bolo tam krásne a harmonicky integrovaný s prírodou a s každým ďalším krajiny osvetlenie, musíte vedieť, niektoré podrobnosti návrhu územia, o ktorom sme vám už dnes.

Krajina osvetlenie pre každú zónu

Krajina osvetlenie je tradične rozdelené do niekoľkých typov, ktoré určujú rozsah ich aplikácie. Tak, pouličné osvetlenie pomocou môžu byť vytvorené dekoratívne svietidlá, určené na verandu a rekreačné oblasti, ako aj úžitkových potrebné získať účinnú akcenty na fasádach budov, jeden plošiny alebo sochárskej formy. Teda pre každú oblasť prímestskej oblasti musieť zvoliť typ dekoratívne osvetlenie.

To je logicky najviac efektívne osvetlenie inštalované na miestach, kde sa budú používať viac aktívne. Takýchto miestach môže byť pod'prístupové cesty a chodníky vedúce do domu, plotu a brány. Pre toto pokrytie sa zvyčajne používajú rôzne druhy žiarivky. Okrem toho, často ako Doplnok pre tieto účely používať na báze optických vlákien lampy poskytujú veľmi krásne osvetlenie, ktoré je kontinuálne linky.

Tiež povinné'venovať pozornosť zvýraznenie oblastí, v'jazda na mieste bola vybavená krajiny lampy, ktoré dávajú jasné svetlo. Je tiež dôležité, aby osvetlenie dej v tomto mieste bola nielen efektívny a lacný, ale pozrel slušný a štýlové.

Avšak, najdrahšie a prekrásnou osvetlenie je lepšie umiestniť v tesnej blízkosti domu: mali by byť v súlade s architektúrou fasády, zdôrazniť a Doplniť ju hľadáte pekné. Táto fasáda domu môže byť osvetlené dostatočne silný viacerých lampy, namontované priamo na steny, osvetlenie, veľké alebo strednej veľkosti, a tiež v blízkosti reflektory inštalované na zemi.

Dekoratívne osvetlenie rekreačné oblasti Croft vyžaduje nie je svetlý a útulný a m'ktoré svetlo. Aj tu bude používať stmievače - špeciálne zariadenie, ktoré umožňuje nastaviť sýtosť úroveň osvetlenia.

Veľmi pôsobivé aj vyzerá štýlové osvetlenie z rybníkov. V tomto prípade, krajiny osvetlenie je lepšie inštalovať na okraje rybníka alebo na priame lúče svetla na jemné sochárske forme. V poslednej dobe sa veľmi trendy je nastavenie v nádrži špeciálne loptu svetlá, ktoré plávajú na vodnej hladine.

Jeden z najzaujímavejších techniky dekoratívne osvetlenie areálu je výber zaujímavých vegetáciou (trávniky, Alpských kopcov, stromov, solidarnoe pristátie) a malé architektonické formy (tŕne, sochy, lavičky, fontány a pod.). Pre tento účel, ako pravidlo, pomocou svetla a girlandy.

Technické vlastnosti záhradné lampy

Ale výber krajiny lampy by mala byť určená nielen z estetických dôvodov, ale aj potrebné technické vlastnosti. Pre tento účel sa, po prvé, je potrebné vziať do úvahy také vlastnosti ako je farba teplota lampy. Tak, to je veril, že viac lampa má teplotu režim prevádzky, chladnejšie farby lúče z lampy. Preto, výber nástrojov, ktoré by mali venovať pozornosť na koordinovaný odtiene svetelné lúče.

Po druhé, je dôležité technické charakteristiky pri výbere prostriedky osvetlenia sú spoľahlivosť zariadenia. Preto je nevyhnutné zamerať sa na ukazovateľ, ktorý sa nazýva IP: to je kladený na takmer všetky moderné osvetlenie.

Táto kombinácia predstavuje kombináciu dvoch číslic: prvá číslica označuje úroveň ochrany proti prachu a druhé je bezpečnosť prístroj v suchu. Pri výbere krajiny lampy uistite sa, že ich IP bola presahuje 43 a zariadenia s uvedenými IP 67, je vhodná aj pre použitie vo vode.

Základné recepcie dekoratívne osvetlenie

V súčasnosti sú niektoré tajomstvá, ktoré potrebujete vedieť, ak chcete vytvoriť krásna a vzdelaná Svetozara území. Tieto zahŕňajú také techniky. Pre registráciu krajiny v klasickom štýle, je lepšie použiť symetrickú kompozíciu. Asymetria v tomto prípade by ste mali používať vtedy, keď chcete vytvoriť na mieste rytmické ilúzia neustáleho pohybu.

Studené svetlo umožňuje, aby sa farby jasnejšie a jasnejšie: ak to chcete urobiť, použite halogénové, žiarivkové svetlo alebo halogenidové svietidlá. Na získanie m', ktoré osvetlenie pozemku použitie halogénové žiarovky teplých farbách, alebo klasické žiarovky. Toto farebné lampy bude vytvárať pocit oslavy a ponoriť sa do príbehu. Upozorňujeme tiež, že teplé farby spôsoby osvetlenia vizuálne prinesie'objektu a zima, naopak, vizuálne preč.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика