среда, 30 июля 2014 г.

Výstavba terasy technológie pre dom master

Výstavba terasy technológie pre dom master


Výstavba terasy technológie pre dom master Proces výstavby terasy je pripraviť betónové základ pre vykonávanie prác na pokládku izolácie a hydroizolačné vrstvy, montáž zábradlia, smerom k terase a ďalšie druhy práce. Poznať technológie výstavby terasy, všetky práce môžu byť vykonávané nezávisle.

Niektoré pracovné miesta si vyžadujú poradenstvo alebo dokonca starostlivosti. Napríklad, keď hydroizolácie, odporúča sa požiadať o radu alebo služby, pokrývačov, špecializujúca sa na prístroj plochých striech. Obzvlášť užitočné je pomoc odborníkov v stavebníctve veľká terasa. Odporúčania tilers bude potrebovať, keď čelí terasy a tesári alebo Suv - pre zariadenia stromy'drevené podlahy.

Koordinovať prácu niekoľkých špecialistov môžete využiť služby profesionálneho Manažéra stavby, alebo prenájom tím, ktorý vykonáva všetky druhy potrebných prác. Ale služieb, ako tímy, a osvedčených odborníkov samostatne drahé, tak všetky činnosti, ktoré môžete robiť s rukami. Pre tento účel je potrebné poznať technológiu celkový proces a každý druh práce.

Konštrukčné technológie terasy

Pre mnoho rokov, terasa bol postavený na rovnakú technológiu, podľa ktorého základe terasy slúžil betónovou doskou s sklonu. Top usporiadané parozábrana, potom položil vrstvu izolácie, hydroizolácie vrstva (zvyčajne v dvoch vrstiev strešnej krytiny a v procese dokončil s omietkou a smerom k terase dlažba. Je to často nie vyznačujú vysokou kvalitou a spoľahlivosťou celej konštrukcie.

Teraz pre zariadenie terasy s využitím moderných high-kvalitné izolačné materiály a systémy, ktoré umožňujú vybudovať spoľahlivé terasy. Toto komplexné riešenie pre všetky vrstvy náteru terasy, ktorá sa nachádza nad izolačná vrstva je pomerne jednoduchý vykonávať. Tieto systémy používajú rôzne materiály, tvarované membrány, krytiny, asfaltové hmoty, bentonit rohože alebo "kvapalina film" (hydroizolačné membrány). Okrem toho, systémy obsahujú a materiály na tesnenie terasy. To môže byť regionálne profily, cínu, zástery, odvodňovacie prvky, prvky pre zariadenie dilatačné škáry a ďalšie dodatočné údaje.

Použitie týchto systémov zabezpečuje efektívnosť návrhu, náter, silu terasy, výrazne vyššiu kvalitu povrch terasy, v porovnaní s ktorým čelí tým, dlažba. V procese, neznamená to, že použitie prvkov z rôznych systémov, svojvoľné náhradné diely.

Rozhodnutie o zariadenie z terasy je zvyčajne nájdený v stavebného projektu, ale často architektov na otázku systém zariadenia na hydroizolácie terás dosť fit formálne a ponúkajú najčastejšie používané metódy, neberie do úvahy zvláštnosti jednotlivých budov. Ale pri výbere izolačného systému terasy povinné'povinné, ako sa v konečnom dôsledku zvýši hrúbka terasa, podlahy na terasy nad podlahou, ktoré hraničí s terasou oblastiach, by nemali byť.

Okrem toho, že je potrebné organizovať svahu terasy. Odporúča sa, aby dve percentá svahu terasy v smere, kde mozgov, systém odvodňovacích alebo iný príjem vody zariadení. Tak dažďovej vody, nebude sa hromadia na povrchu terasy a bude ľahké ísť správnym smerom.

Dobre, aby sa terasu tak, že podkladnú dosku mali malý sklon. Ale vo väčšine prípadov táto doska je na úrovni. Na nápravu situácie, musíte vykonať gravitácie vrstvy pomocou betón alebo cementová malta. Pred hlavný pracovný povrch dosky by mali byť ošetrené náterom a v procese výkonu práce potrebné na zabezpečenie toho, že gravitácia vrstva má hrúbku od troch do štyroch centimetrov, v najnižšom bode.

Tepelné izolácie a hydroizolácie terás

Izolácia terasy urobiť, aby terasy nad obytné miestnosti a cez nevykurované miestnosti, napríklad garáže. Ako izolácia sa často používa extrudovaný polystyrén s hrúbkou od 10 do 15 cm. Ako izolácia vytvára bar'EP, ktoré zabraňuje stratám tepla cez dosku a zabraňuje zničenie doska pod vplyvom teplotných rozdielov.

Pred pack izolácie, musí byť aplikovaný na tanier alebo dosku s razuklonka para tesniacej vrstvy polyetylénu film alebo bitúmenových masy. Táto vrstva hmotnosť by mala byť taká, že základ žiaril. A film je položený tak, že okraje pásov z plastových fólií pre 10 alebo 20 cm prekrývajúce sa navzájom. Je tiež dôležité položiť film pozdĺž svahu terasy. Ak áno, dajte pásku nefunguje, a tam je možnosť, aby sa film cez líniu svahu, odporúča sa začať s dolnom okraji terasa, postupne sa pohybuje nahor.

Je tiež dôležité správne usporiadať hydroizolácie terás, ktoré sa odporúča, aby mohli byť umiestnené na hornej vrstvy z ohrievača alebo na hornej väzby. Zvyčajne hydroizolácie terás predstavuje ktorým sa z dvoch vrstiev strešnej krytiny. Prvá vrstva by mala mať takú hustotu 2000 g/m2, a musí byť voľne položený, zváranie alebo prilepením jednotného prúžok materiál. Druhá vrstva krytiny by mal mať takú hustotu 2500 g/m2. To napravlyayut v celej oblasti, a kĺbov pásy by mali byť posunuté vo vzťahu k kĺbov prvej vrstvy strešnej krytiny. Smer inštalácie strešných krytín je rovnaké, ako keď ktorým sa izolátor, t. j. v duchu návrhu.

Na strešnej krytiny nie je jediný materiál pre hydroizolácie terás, ale on tiež často pomocou profilovaných membrán a filmy, ktoré poskytujú dodatočné vetranie vrstva hydroizolácie terás. Hydroizolácie tmel by mali byť umiestnené na hornej časti väzby, ale nie na hornej strane izolačná vrstva. Ako použiť ako tmel, zvyčajne uvedený na obale alebo v návode na použitie zloženie. Je tiež dôležité, vykonávať všetky práce na zariadení izolácie terás v suchu pri teplotách od +5 do +25 stupňov, ale lepšie za Slnečného počasia.

Kĺby terasy

Kĺby terasy sú usporiadané v poradí pohyb terasy (aj keď sú neviditeľné, ale vznikajú pri zmenách teploty), nemali viesť k poškodeniu povrchu. Švy sú naplnené elastický materiál, ktorý si zachováva svoje elastické vlastnosti každú zmenu teploty. Musíte tiež sa náhradu šev na obvode terasa medzi steny a podlahy a steny.

Keď terasa má veľký areál, na jeho povrchu by mala byť rozdelená do samostatných oblastí s dilatačné škáry. Všetky švy musia úplné utesnenie rozširuje páska a tesnenie. Ako tmel je možné používať akýkoľvek materiál, ktorý sa neustále udržiava pružnosť, napríklad, polymérové hmoty.

Aby sa tieto švy, v poter musí urobiť rezov pomocou pílového kotúča pre rezanie betónu, uhlová brúska alebo iný nástroj. Všetky práce by sa urobiť starostlivo, aby sa zabránilo poškodeniu hydroizolačnou vrstvou. Odporúča sa použiť dilatačné škáry, ktorý musí byť nainštalovaný po inštalácii na izolačné vrstvy hydroizolačné materiály. Nastaviť profily v určitých miestach, potom nalejte na povrch poter vrstvy. Vyrovnávacie vrstvy je potrebné, aby ho dosiahli povrch.

V zariadení dilatačných škár dôležité pam'nezabudnite, že sú potrebné len na plochy veľké plochy tak, že spoje boli rozdelené zóna s strán nie menej ako dva metre. Keď terasa má povrch z tmavej farby, tým väčšia je vykurovaný slnko, tak kĺby môžu robiť častejšie.

Montáž zábradlia a radovej poschodí

Po vykonaní veľkých prác na stavbe terás, musíte pristúpiť k inštalácii ploty, terasy, brány. Self-namontujte kryt je jednoduché, ale tam sú niektoré funkcie. Tak, odporúča sa pri navrhovaní terasy poskytujú upevnenia stĺpcov na betónové dosky na terasy alebo do steny budovy. V tomto prípade, stĺpce nebude zlomiť vrstvy terasy.

Ak budete robiť všetko tak, nie je možnosť, stĺpce, by mali byť inštalované tak, aby bol pochovaný v terasu. Pri vykonávaní tejto práce je nevyhnutné monitorovanie integrity hydroizolačnou vrstvou. Inak, ak vrstvu hydroizolácie bude poškodené, s'objaví spôsob, akým vode sa ľahko preniknúť a bude viesť k zničeniu terase.

Taktiež musíte vyplniť hydroizolácie hmotnosť spoločné miesto v stĺpci so spojovacím zariadením. Je lepšie použiť polymér materiálu alebo tesnenia - MS-polymér. Tiež je potrebné vydať stĺpec na rozhraní s Paul axiálne ložisko pre dodatočnú ochranu proti vode.

Po inštalácií plot terasy, by mali byť položené na povrchu terasy ochranný povlak, ktorý chráni dizajn od slnka, vody, mechanickým poškodením tých vrstiev, ktoré sú umiestnené hlbšie. Takéto krytie musí byť trvalo udržateľný a husté.

Okrem toho, náter, musí byť odolný mrazu, odolné voči zmenám teploty a majú anti-slip vlastnosti. Je to potrebné vzhľadom na skutočnosť, že podlaha okrem ochranné funkcie je potiahnuté, ktorý sa pohyboval ľudí v každom počasí, vrátane zlé počasie a silné mrazy.

Najčastejšie na pokrytie terasy použiť dlaždice, ktoré má drsný povrch - dlaždice, keramické alebo slinku rúra. Niekedy, povrch terasy použiť a Kam'Jan žuly alebo čadičových dlaždíc, a v niektorých prípadoch terasy sú pokryté drevené parkety položené na lúče.

Aby dlaždicové podlahy terasa bola odolná a dlho zachovala svoj pôvodný vzhľad atraktívna, musíte nainštalovať dlaždice s použitím vysoko elastické lepidlo. Vysoko elastické vlastnosti, musia byť tiež hmota sa používa pre švy medzi dlaždicami.

Pri montáži slinku alebo Kam'drevené obklady je potrebné, aby sa do škár medzi dlaždicami viac p'päť milimetrov, a na výplň švy doporučujeme používať polymér tmel alebo silikónové.
Na dodržiavanie všetkých fázach výstavby technológie terasy, inštalácia brány, zariadenia, dilatačné špáry a voľba správnej použitých materiálov a skladby, všetky práce sa ľahko urobiť sami. Na terase sa navonok atraktívny, odolný, spoľahlivý a odolný.

Prejsť na: Strecha → Asfaltové strešné krytiny

Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика