вторник, 29 июля 2014 г.

Oprava stromy'drevené domu s rukami

Oprava stromy'drevené domu s rukami

Oprava stromy'drevené domu s rukami Dnes existuje veľa ľudí, ktorí chcú relaxovať od mesta rozruch v pokojnej a pohodlné stromy'drevený dom. Ale niekedy, opustené domy, nájdeme vo veľmi zlom stave. Ale to nie je dôvod na sklamanie, ako opraviť stromov'drevený dom s ich rukách veľa, aby človek, ktorý je pripravený na to, aby vykonala. A pomôcť tieto nadšencov sme napísal tento článok, v ktorom odhalil niektoré detaily a poradenstvo je vzhľadom na to, ako urobiť rekonštrukciu stromy'drevený dom.

Výhody stromy'drevený dom

Začnime s tým, že označujú rad výhod, ktoré sú vlastné stromy'drevené domy.

To:

  • Bezpečnosť a trvanlivosť.
  • Krásny vzhľad.
  • Veľmi dobré vlastnosti pre úsporu tepla.
  • Vynikajúce vetranie.
  • Prirodzené vlastnosti dreva je odlišné od konkrétnych skutočnosť, že udržuje konštantnú vlhkosť vo vnútri domu.

Okrem toho, že materiály použité pri konštrukcii takéhoto domu nie je len fyzická, ale aj ekonomickej.

Ale radím vám vziať do úvahy skutočnosť, že drevo má vlastnosť byť poškodené plesňami a hmyzom, a preto je potrebné zabezpečiť, aby drevo je pravidelne spracované podľa osobitných prostriedkov. Potom to bude veľmi dlhý čas.

Dôvodov opravu

Po prvé, budete musieť zistiť sami príčiny, ktoré viedli k začnú opravovať staré stromy'drevený dom.

Tieto zahŕňajú:

  • Zmeniť hnilé korún denník.
  • Trhliny, ktoré išli horizontálne pozdĺž hlavných denníkov.
  • Renovácia potrebné stien, ktoré sú umiestnené pod francúzske Okná.
  • Výmena krokvy, ktoré nemajú zjavné poškodenie.
  • Potrebuje opravu strechy súkromnom dome.

Ak je jeden z dôvodov, uvedených vyššie, opravu, bude musieť začať, čím skôr, tým lepšie. Počas prijať opatrenia, ktoré pomôžu, aby sa zabránilo vážnym pracovné a materiálové náklady.

Oprava stien

Steny, ktoré nie je menej dôležité, ako sa strecha a Nadácie, ktoré je dôvod, prečo podrobnejší popis tohto problému. Zdá jednoduché na prvý pohľad, oprava stien v stromoch'drevený dom, vyžaduje v prvom rade určité vedomosti a odpoveď na otázku "Čo robiť, aby sa zmeniť výsledok? "

Pomerne často sa má náhrada záznamy, ktoré vykonávajú funkcie, dolné koruny, sexuálne lúče a podlahy. Keď nahradenie denníky koruny, dom č'uistite sa, že zvýšenie, môžete byť obmedzené na odstránenie hornej časti opravárenskej základne.

Po výmene, celá konštrukcia je obnovená. Ak sa vám nerozoberajte Nadácie, je potrebné zvýšiť domu. Ak to chcete urobiť, odporúčame používať konektory.

Prosím, rešpektovať! Príliš vysoké na to, aby zvýšenie dom je neodporúčame, malo by to byť robené postupne v niekoľkých etapách. Avšak poradiť odstrániť okenných rámov a zárubní. Obrázok 1 ukazuje, ako do polohy denníky korún.

Oprava stromy'drevené domy

Obrázok 1. Schéma umiestnenia korún

  • 1) prvý denník koruny;
  • 2) druhý denník koruny;
  • 3-8) záznamy riadnym korún.

Diagram ukazuje, že prvé podlažie sa nachádza v muriva, ktoré je priľahlé k Základom takmer polovica priemeru, druhý denník - aj alebo trochu menej. Konce týchto denníky by sa nemalo, v murovanej, alebo neskôr môže začať ich hniloby.

Steny, ktoré sú pod Windows, môžete zmeniť dvoma spôsobmi: normálna alebo vyhlásenie stojí. Balenie schéma polená pod Windows obvyklým spôsobom znázornené na obrázku 2.

Oprava starých stromov'drevený dom

Obrázok 2. Schéma výmena polená pod oknom obvyklým spôsobom

Obrázok 3 zobrazuje schéma výmeny polená pod oknom s aplikácia podporuje. Rack'kombinovať končí sa už stali staré záznamy. Vloží nový časť sa prihlási, a zastaralé priestor poradiť caulked. Potom môžete zbierať krabice.

Kapitálové opravy stromy'drevený dom

Obrázok 3. Schéma výmena polená pod oknom pomocou productions regály

Ak chcete nahradiť niekoľko korún, budete musieť vyraziť dobrý časti domu. Ako to urobiť, sú znázornené na obrázku 4.

Video opravy stromy'drevený dom

Obrázok 4. Pomocou vzpier a kompresie, keď visí na stene

  1. podložka;
  2. skrutka;
  3. zachytávacie okraj;
  4. koleno;
  5. držiak.

Nižšie dom po skončení opravy stien, pomocou pákového efektu alebo klinov. Oceniť rozsahu vykonávaných pracovných procesov vziať video. Oprava stromy'drevený dom bude navždy zostane vo svojom archíve.

Zlepšenia v kuchyni stromy'drevený dom

Oprava stien stromy'drevený dom

Kuchyňa stromy'drevený dom

Kuchyňa - net'objemnú súčasťou každého ľudského osídlenia. Dnes výstavba a opravy stromy'drevené domy ťažko predstaviť bez modernej kuchyne s zaujímavé inter'loď. Zvyčajne, kuchyne má dve časti: stolovanie a práce.

Môžu byť s'vzájomne prepojené, a môže byť v rôznych miestnostiach. Po prvé, je potrebné určiť, dizajn a štýl. Renovácia kuchýň na stromoch'drevený dom začína spracovanie. Pre tento vybrané materiály, ktoré sú vhodné farby a textúry na dizajn, počatý v predstihu.

Stropy je možné urobiť nielen steny, ale aj napätie, aj keď, ak tento štýl je odkazom na strom, to je najlepšie uložiť vybraný štýl. S steny jednoduchšie, zostávajú stromy'opitý, všetky ich potrebujete urobiť, je kryt špeciálna zmes.

Stromy'drevený dom vám umožní vytvoriť osobitný štýl. To platí nielen nábytok, ale aj prvkov a rôznych častí umelecky maľované. Okrem toho, môžete použiť a drevorezba.

Radím vyskúšať krajiny štýl, ktorý kombinuje pohodu a pohodlie a praktickosť a krásu.

Dokončiť kúpeľňa stromy'drevený dom.

Výstavba a opravy stromy'drevené domy

Kúpeľňa stromy'drevený dom

V súčasnosti, všetky stromy'drevený dom má všetky vymoženosti, vrátane vaňa.

Stanovuje opravy v stromy'drevený dom, v kúpeľni, pam'nezabudnite, že je potrebné inscribe v tejto oblasti, všetky potrebné komunikácie. Vysoko kvalitné sanitárne inštalácie je potrebné.

Poradíme povinné'nevyhnutne vzťahovať stromov'drevené steny, kúpeľne, špeciálne antiseptické účinky. To je nevyhnutné, aby sa zabránilo plesní z vysokej vlhkosti. A tiež si nemôžu ignorovať vytvorenie súkromnej vysokej kvality vetranie. Tieto tri podmienky musia byť splnené, aby pohodlie, ktoré kúpeľňa boli pohodlné na dlhú dobu.

Podlahy, v kúpeľni povinné'musí byť s dobrým hydroizolácie a mať potrebné pokrytie. Ideálne poschodie je dlaždice na podlahe. To môže byť kladený na betónovej podlahe, alebo sadrokartón.

Poznámka čase hydroizolácie v kúpeľni. Ona nebude môcť fungovať bez kvalitnej hydroizolácie základov. Hydroizolácie, kúpeľňa je komplexný a poskytuje ochranu pre všetky povrchy v miestnosti. Je možné používať špeciálne štruktúry, ale odborníci odporúčajú používať valcované materiály.

Oprava stropu v stromoch'drevený dom

Renovácia kuchýň na stromoch'drevený dom

Opravy strop

Nie len najviac populárne, ale veľmi krásne materiál, ktorý sa používa na konečnú úpravu strop s jeho rukách je strom. Takéto spracovanie prírodného, zapadá do inter'EP a vytvorí svoju vlastnú zvláštnu atmosféru, v ktorej zmysel pre harmóniu.

Oprava stropu v stromoch'dreveného domu, práca nie je príliš ťažké, ale namáhavý.

Medzi akceptované variantov modernej konečná, nie je zabudnuté a omietky. Ale ak nie Ste nakonfigurovaný tak, aby neporiadok s riešeniami, je možné sa uchýliť k vybaviť Rada sa s rukami. Odborníci radia vopred vytvoriť akýsi systém zavesenia, a to na opravy sadrokartónových.

Oprava stromy'drevené domy vyžaduje veľa úsilia a trpezlivosti, ale výsledok bude určite, aby Si bola šťastná.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика