среда, 30 июля 2014 г.

Odvetrané fasády ISOVER

Odvetrané fasády ISOVER


vetraná fasáda Ruský trh fasády riešenia vedie histórii od začiatku 90-tych rokov. Realizácia projektov stavebných technológií mimo tepelnej ochrany budovy boli masívne od roku 2000, a na trhu sa začala rýchlo rozvíjať. S'bol veľký počet firiem zapojených do poskytovania domácej aj zahraničnej materiály pre fasády.

Dnes bez týchto dôležitou súčasťou závesné fasádnych systémov, pretože izolácia, nemôže robiť žiadnu jeden z veľkých konštrukcie o'CT. Vetrané fasády s kvalitnou tepelnou izoláciou riešenie vo vnútri umožňuje udržať v dome teplo v chladnom období a aby sa zabránilo nadmernému vykurovanie priestorov v lete. Teplota sa udržiava na optimálnej úrovni, eliminuje potrebu ďalších kúrenie alebo klimatizácia. Tepelnú účinnosť a prevádzkovú spoľahlivosť fasádnych konštrukcií a budov závisí od fyzikálnych a technických charakteristík, tepelno-izolačný materiál.

Pred niekoľkými rokmi v súlade s požiadavkami SP 23-101 "Dizajn tepelná ochrana budov" špecialisti musel používať hustých vláknitých materiálov (80-90 kg / m 3). Dnes v ruskej stavebnej praxi široko používané konštrukčné riešenie otočné predné systémov na základe vláknité izolácie hustota 20-30 kg / m 3. Môžu byť aplikované v jednej vrstve (v kombinácii s vetrom-ochranné membrány), a to v dvoch-vrstva dizajn (v kombinácii s vrstveného skla vlákniny materiálov hustota 60-80 kg / m 3).

Dva v jednom.

Pred dvoma vrstvami tepelnej izolácie rozhodnutie na základe sklolaminátu pre vetraných fasádnych systémov má veľké perspektívy. V Európe na niekoľko desaťročí táto technológia bola úspešne poskytuje štandard tepelného odporu vonkajšej steny. V Rusku sa tento prístup je aplikovaný len v roku 2000 a v roku 2006 sa začala výroba pevné dosky vyrobené z laminátu.

Moderné riešenie dvoch-vrstvený tepelná izolácia pre použitie v systémoch vetrané fasády prezentované na ruský trh spoločnosť "Saint-Gobain Construction Products" - svetový líder v oblasti vývoja a výroby širokú škálu izolačných materiálov pod značkou ISOVER Isover ". To je energeticky efektívny a technologické riešenie poskytuje maximálnu ochranu. Doska m'niektoré vnútorné vrstvy prekrytia dosky externý pevný vrstvy, nie tvárnenie za studena mosty". Dizajn, funkcie systému a thermotechnical charakteristiky jednotlivých častí tepelná izolácia koláč urobiť rozhodnutie, ISOVER, jedinečný medzi návrhy na izoláciu APF a vysvetliť veľký dopyt v ruskej stavebných organizácií.

Teplo skryté vo Vnútri.

Vnútorná vrstva tepelnej izolácie koláča je kontaktná vrstva s povrchu nosnej steny. Tu je veľmi dôležité, aby izolačný materiál husto adjoined, bez medzier, ktoré sa konalo podobe, v návrhu a mali najnižšiu tepelnú vodivosť. Preto sa spoločnosť rozhodla pre prémiový produkt v rade ľahkých materiálov zo skla strižných vlákien ISOVER - doska KL 34. Tento materiál má také isté vlastnosti ako všetky výrobky ISOVER, a to: vysoká tepelná kapacita, stabilitu tohto ukazovateľa v procese prevádzky a zvýšenie elasticity.

Vzhľadom na konštrukčné vlastnosti dosiek KL 34, poskytuje intímnejší kontakt izolácie a izolované povrch, ktorý umožňuje, aby sa zabránilo vzduchových bublín, a tak, aby sa zabránilo kondenzácii a nevyhnutné v takýchto prípadoch mokrade izolácie. Suché tepelná izolácia je jedným z najdôležitejších podmienok tepelnej účinnosti a prevádzkovú spoľahlivosť systému.

Doska KL 34 hrúbke od 50 do 150 mm sú k dispozícii v štandardnej veľkosti 610 (1170 mm), sú dodané v uzavretých plastových obaloch viacnásobné balenie. Keď je nedostatok dostupných priestorov v existujúcich stavbách kompaktný a hermetických obaloch chráni materiál pred vlhkosťou a zabezpečiť jeho bezpečnosť aj pri skladovaní na čerstvom vzduchu. Vďaka vysokej elasticite a pružnosti, dosky KL 34 ľahko byť komprimované znížiť ich objem v 3-4 krát a následne znížiť nielen čas a náklady na poštovné izolácie, ale aj veľkosť plochy potrebné na jeho skladovanie.

Výška a šírka bloky, obaly viacnásobné balenie sú vybrané tak, aby maximalizovali využitie priestoru štandardné truck o'objem 82 m3. Pre porovnanie, ak skoršie vykladacie zariadenia bola vykonaná v 30-60 minút, teraz, že operácia sa vykonáva na 15 minút, ktoré určite ocenia logistických profesionálov.

Spoľahlivý Externý štít.

Isover budovy vetracích fasády Vonkajšia vrstva izolačného koláč slúži ako dodatočná tepelná ochrana a slúži ako spoľahlivý vietor-ochrannú vrstvu. Skladá sa z tuhej dosky ISOVER RKL-V (black), nasirovna priemyselne čierne sklo. Vďaka nalepia na povrch, čierne sklo-izolačné materiál je chránený z atmosférickej vlhkosti a obehu v vetraná vzduchová medzera tokov. Tento materiál má dostatok vetra-ochranné vlastnosti, takže sa môžete vzdať využitie vetra-dôkaz membrán. Čierna vonkajší povrch dosky umožňuje používať riešenie v priehľadných konštrukcií.

Rok a pol rokmi pevné izolácie na báze sklenených vlákien bol dodaný na ruský trh z Fínska. V súčasnosti, vrstvené tuhé dosky, ktoré majú vynikajúce tepelné vlastnosti a plne spĺňajú požiadavky ruskej stavebných noriem, vyrobené v závode, ISOVER, Egorievsk (Moskovská oblasť). A dnes je jediný výrobca v Rusku, ktoré je schopný vykonať zálohovanie pevného materiálu s hrúbkou 30 mm

Vďaka ridge-a-groove s'jednota dosky externý pevný tepla-tieniace vrstvy, zvyšuje stabilitu svojich formulár v návrhovom a poskytuje tepelnej techniky jednotnosť.

Pri hrúbke 30/50 mm dosky ISOVER RKL-V majú špeciálne rozmery (h mm), ktorá umožňuje, aby sa inštalácia viac technický. Rozprávanie o veľké stavby, ktoré používa systém ilegálnych ozbrojených skupín; veľké dosky ISOVER RKL-In vám umožnia ušetriť peniaze na upevňovacie prvky.

Aká je výhoda?

Single-vrstvový tepelná ochrana nie je vždy vyrovnať sa s ich hlavné funkcie na úrovni stavebnej kultúry, že stále existuje v Rusku. Vetraná fasáda je komplexná štruktúra, kompetentne vykonávať inštaláciu, ktorá je schopná niekoľko stavebné čaty. Často na stavbách je situácia pri montáži medzi platne warmlyisolation tam švy sú väčšie ako 2 mm Je známe, že takéto švy slúžiť ako "mostov", ktoré nepriaznivo ovplyvniť účinnosť tepelnej izolačnej vrstvy. Aj pomocou jednovrstvové riešenie double-density, to je nemožné, aby sa zabránilo negatívny vplyv vznik "studenej mosty" negramotných inštalácie.

Dve vrstvy riešenia umožňujú kompenzovať vplyv ľudských faktorov na účinnosť tepelnej izolácie, poskytuje možnosť na pokrytie dosky vonkajšia vrstva izolačného koláč ledabolo vyrobené kĺbov dosky vnútorné vrstvy.

Mala by tiež pam', aby si uvedomiť, že z hľadiska nákladov, dve vrstvy, riešenia v porovnaní s jednej vrstve sú úspornejšie. V dvoch-vrstva "tortu" zdieľať ťažké, a preto drahší materiál, tvoria len 20%, kým podiel jednoduchý, lacný materiál je 80%.

V tomto svetle materiálov udržať tepelnú účinnosť a prevádzkovú spoľahlivosť fasádnych systémov v celej životnosti domu. Pri posudzovaní schopnosti materiál na vykonávanie tepla, funkcia a vplyv na tepelnú účinnosť systému je chybou sústrediť sa len na indikátore jej hustoty. Dokonca s rovnakou hustotou, výrobky na báze minerálnych vlákien rôznych vedú teplo a reagujú na vplyv deformácie zaťaženie. Tepelnoizolačná schopnosť špecifických materiálov závisí od výrobnej technológie. Vo SV'preto dnes hlavné parametre, ktoré určujú možnosť použitia vláknitých tepelné izolačné materiály vo Fonde sú dostatočné thermostables (schopnosť materiálu udržať v kondícii počas prevádzkovej životnosti budovy) a nízkou tepelnou vodivosťou.

Dosky ISOVER, KL 34, sú vyrobené zo skla strižných vlákien s priemerom 3 až 5 mikrónov a dĺžka 50-150 mm, sú charakteristické nízke hodnoty koeficientu tepelnej vodivosti [l 10 = 0, 034 W / (MK); l A = 0,039 W / (MK); l B = 0, 041 W / (MK)].

V ideálnom prípade sa navzájom dopĺňajú, dosky ISOVER, KL 34 a ISOVER RKL-V tvare "izolácia koláč", ktorý porovnáva priaznivo s inými systémami pre izoláciu vonkajších stien vyšší tepelný odpor.

Bezpečnosť je zaručená.

Základnou požiadavkou pre všetky fasádne systémy, a požiarnej bezpečnosti.

Isover KL Dosky ISOVER, KL 34 patria do skupiny nehorľavých materiálov ISOVER RKL-V - G1. V kombinácii KL 34 + RKL-V" tieto materiály sa používajú v fasádne systémy s vzduchová medzera. Ako súčasť týchto systémov, dosky KL 34 a RKL-V prešiel celý cyklus testov, vrátane plnom rozsahu, požiarne testy v lokalite Centrum pre oheň výskumný Ústav nich. C. A. Kucherenko a FGU VNIIPO EMERCOM v Rusku.

Výsledky ohni skúšok NPF, ktoré našli uplatnenie dve vrstvy riešenia ISOVER, sa ukázalo, že údaje fasádny systém spĺňa požiadavky GOST 31251-2003 "stavebných Konštrukcií. Metódy na určenie požiarneho nebezpečenstva. Vonkajšie steny s externými stranami ", ktorý je pred'sú vzory požiaru nebezpečenstvo triedy K0. To znamená, že dve vrstvy "tepelné izolačné koláč", vyrobený v súlade s odporúčaniami ISOVER, môže byť použitý v vetrané tieto systémy dokončovacie stavieb všetkých stupňov požiarnej odolnosti.

Budúcnosť pre nový vývoj.

V apríli 2008 spoločnosť "Saint-Gobain Construction Products" predstavil na ruský trh rozšírené dvojité vrstvený riešenie pre tepelnú izoláciu vetrané fasády - ISOVER vetracieho fasády. Tento produkt je vyrobený na základe rozhodnutia ISOVER, KL 34 + RKL-V, ale má dva hlavné rozdiely.

Po prvé, spoločnosť je špecialistom podarilo zlepšiť štruktúru vlákien, a teda thermotechnical vlastnosti výrobku. Teraz nižšie a m'vrstva, a pevného vrchnú vrstvu majú bezkonkurenčné nízkou tepelnou vodivosťou a efektívnejšie závesné vetrané fasády.

Po druhé, "Saint-Gobain Isover" neustále pracujeme s cieľom uľahčiť a zjednodušiť inštaláciu tepelnej izolácie riešenia v dôchodkových fondoch a aby sa zabránilo dôsledky nesprávnej a neodbornej montáže. Výsledkom týchto snáh bola technology'jednota dosky vonkajšia vrstva, tzv.'Znannya "groove-ridge". To eliminuje prierezové kĺbov a zlepšuje thermostables materiálu v stavebníctve. ISOVER vetracieho fasády tiež prichádza v originálnom balení viacnásobné balenie.

Výrobky z minerálnych vlákien Tepelná a zvuková izolácia ISOVER Prejsť na: Tepelná a zvuková izolácia Výrobky z minerálnych vlákien Tepelná a zvuková izolácia ISOVER


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика