четверг, 31 июля 2014 г.

Vnútorné steny

Žila celý svoj život v štandardných bytov, nazýva ľudí, "mousetraps" alebo "prípadoch,", nechceli sme prestať obdivovať obrovské rozlohy bytov v Západnej konštrukcie. Dnes sme ešte nemajú. Naše apartmány sú pohodlné a veľké, a za určitých finančných investícií, je obrovský. Ale aj v takýchto obrovský apartmány nás niečo spája. Zdá veľa miesta a nábytok vybrali s chuť, nehovoriac o dizajn Áno, veľa priestoru, ale priestor!?

Tradične, tri štvrtiny z miestnosti v dome alebo byte sa dvere. Chceme "rastú", a my sme neustále uchopením rukoväte, môžete naraziť do steny. Postupne to začína otravovať, a s'je túžba okamžite harmonogramom byt, ktorý zmizol pocit tlaku. Ale nemalo by sa poponáhľať. Možno to je dosť nahradiť niektoré dvere posuvné, a medzi zónami nainštalovať posuvné priečky, a potom s'bude môcť zmeniť rozloženie bytu v závislosti od okolností a nálady. Po všetkých, posuvné priečky je možné otočiť o každej miestnosti do jedného tečie priestor, ktorý sme niekedy nemajú dosť.

Oddiely, a oni sú posuvné, skladacie a stacionárne vo všeobecnosti sa líšia iba dizajnom, pretože majú jeden transformácia priestoru. Dnes je obľúbená metóda v architektúru, ktorá umožňuje vytvoriť pocit veľkých oblastiach, zlepšiť pohodlie, dokonca aj v malých bytoch.

Všetky oblasť je predovšetkým plátno podlahy až k stropu, vyrobená z odolného materiálu (kov alebo drevo), dobre navrhnutý a najčastejšie presklené. Ak používate ľahké, odolné a veľmi tenké sklo typ vozidla, ktorý nie je rozdelený na malé kúsky, oblasť sa môže skladať z Akustické sklo objem. Počet artikulácia, oddiely oddiely závisí na vyhotovenie profil.

Plátno steny sa môže skladať z niekoľkých rovnakých alebo rôznych veľké sklenené vložky. To prináša rozmanitosť v ich návrhu. Ale viac artikulácia, ťažšie to bude oblasť, najmä stromy'Jan. Preto sa v niektorých prípadoch nie všetky časti sú sklenené. Tento "half-éterické oblasť bude v poriadku ladia s kuchyňou a jedálňou, ktoré predstavujú jeden celok.

Poďme sa dohodnúť, že posuvné priečky sú dvoch typov: Odnoralov a dve police. Prvý je oveľa pohodlnejšie (nie je potrebné pokaziť podlahy, stavať ďalšie železnici), hoci neposkytujú absolútne zvuková izolácia (medzi podlahou a stenou je tu crack), ale súhlasíte s tým, že všetky izby bytu nie je nevyhnutne'byť istí. Preto sú používané v hlučné priestory: hala, kuchyňa, jedáleň, obývacia izba, detská.

Keď sme sa rozšíriť oblasť, máte pocit, že steny zmizne, a je tu obrovský priestor, ktorý je vidieť ako na dlani. A potom, bez toho aby kuchyňa, môžete pozor na deti, aby privítali hostí a poskytnúť návod na nastavenie stôl na večeru. Pri obývacej izbe, kde sa niektorí z členov sedem'th sledovanie TELEVÍZIE, môžete dočasne izolovať.

V pokojnej zóne, kde je spálňa, skladanie oblasti alebo posuvné dvere sú najčastejšie používa na samostatnú šatňu z spanie alebo spálne z kúpeľne.

Ak posuvné priečky prekrývajú priestor úplne, stacionárne slúžiť len odkazovať na rôzne funkcie v tých istých priestoroch. Napríklad, stena zo skla, all-drevo alebo vyrezávané, omietky atď.,) oddeliť kuchyňu od jedálne s kuchyňou, používa sa ako doplnkový steny, v ktorej sa nachádza kuchyňa, príslušenstvo, kuchynské potreby, drobné predmety okrem'jer.

Ak je váš dom má zimnú záhradu, dve malé sklenené stacionárne oddiely môže slúžiť mu konvenčné hranice bez ohrozenia inter'jer.

Stacionárne deliacich stien sú široko používané na zvýraznenie comp'počítač oblastiach v ktorejkoľvek časti bytu.

Ako pre kúpeľne, tam je často nastavená sprchovacím kútom steny, ktoré sú pripevnené na steny a podlahy. Sú transparentné a samostatná sprcha od ostatných priestorov. Hliníkových deliacich stien, skla vyplnené, budú samostatné wc a kúpeľňa, kúpeľňa a šatni. Okrem stacionárnych a posuvné priečky kúpeľne použiť dekoratívne steny z tehál, alebo špeciálne sadrokartónové lepenka, na ktoré sa vzťahuje s keramické dlaždice. Forma a dekorácie môžu byť veľmi rôznorodé (polkruhové, kučeravé, s vitráže vložky, zrkadlá a pod.) všetko záleží na fantázii autora, vytváranie inter'jer.

Dnes v domácom trhu vnútra steny, a posuvné dvere z Nemecka, Španielska, Fínska, Talianska a ďalších krajín, a každá továreň vyrába posuvné alebo stacionárne modely, aby vyhovoval všetkým požiadavkám.

Medzi ruskými kupujúci vysoký dopyt produkty talianskych tovární. Má moderný dizajn, hodí sa do akejkoľvek inter'EP a veľmi cenovo dostupné. To platí predovšetkým na výrobné RIMADESIO. Čo je príčinou tohto uznanie?

V prvom rade dizajn. Je to jednoduché, dyhované alebo Matný hliník, sklo plnené. Hliník v inter'Yeri vyzerá v poriadku. Ako na sklo, potom fantasy výrobcovia sa zdá byť žiadne hranice. To môže byť priehľadný, matný (tam sú stupňov Mat), vrátane lesklý, matný, matná a lesklá farba. Môže byť dokonca možnosť bilaterálnych skla, keď je na jednej strane Matný, na druhej zrkadlo, alebo niektoré iné kombinácie). Súhlasím, je to veľmi pohodlné, pretože posuvné oblasť často pracuje v dvoch rôznych miestnostiach, a každý má svoje vlastné grafické funkcie.

Oddiely RIMADESIO Odnoralov a majú niekoľko závesných systémov. Obrazy, a ich je viac, ak je clona je veľmi veľký, môže zasunúť jeden pre druhého, byť presunuté od seba na oboch stranách, prejsť na stenu (vyžaduje špeciálny dizajn v stene). Je tu aj varianty v kombinácii, keď jedna strana je nehybné a iné vo forme akordeón. A pohodlný, oddielov, máte niekoľko možností pre moduly, ktoré im umožňujú byť použité v rôznych typoch bytov.

V stacionárnych systému budú zdobiť spálne, Ogorodov toaletný stolík, knižnica, niekoľko samostatných denne oblasti, atď. ako oblasť múru môžu byť vyrobené z kovu a skla, nájdu žiadosti a v kúpeľniach.

Pôvodné výrobky MOVI pomerne bohaté na dizajn. To je tiež Odnoralov oddiely, ale oni použite viac dreva, a zvýraznenie farieb skla, ktoré sa skladajú z kompozície. Takéto oblasť vytvára určitú atmosféru a možnosť výberu rôznych farieb rozsahu umožňuje používať ho ako jedáleň-obývacia izba a detská izba.

Pôvodné LONGHI nielen vyrába hliníkové, ale aj stromy'Yana Odnoralov steny, plnené dobre-masívne alebo výkres mliečneho skla. Objav tohto závodu je použitie nepriehľadné prekladané sklo s priehľadné pásky, ktorá napodobňuje žalúzie.

Toto je exkluzívne výrobky pôvodné LA MURRINA. Kombinácia dreva a Murano skla dáva oblasti prieskumov a určité mystique. Môžu vyzdobiť obývacia izba, jedáleň, spálňa, vytvoriť v byte atmosféru radosti a mágie. Posuvné priečky LA MURRINA krásne ako v otvorenej a zatvorenej forme.

Niektoré továrne, aby oddiely na individuálne projekty, prevedenie takmer fantastické priania zákazníka. V takýchto oblastí originálne a pomerne zložité štruktúry. Tu je, napríklad, variant dvojité steny, vo vnútri žalúzie, spravovaných na diaľku. Táto oblasť má dobrý zvuk, takže je lepšie používať v funkčných oblastí, ale skôr ako samostatné priestory.

Skutočné majstrovské dielo oblasť pohár plný plyn, ktorý je tiež na diaľku môžu byť vyplnené, ako keby obálkovanie ste v ľahká hmla, a opäť sa stal priehľadným.

Podľa časopisu "pre Kuchyne A Kúpeľne"

Zdroj: www. nt-studio. tým,

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика