среда, 30 июля 2014 г.

Opravy bytov, kancelárií Kyjev, rekonštrukcie na kľúč, dokončovacie bytov, interiérový dizajn'interiér bytov, dokončovacie práce, opravy chaty, domy, opravy budov.

Naša práca
  • Tehlový dom-chata
  • Rám dom-chata
  • Stromy'kamenný dom-chata
  • Termodom
  • Fasády
  • V hornej časti domu
  • Opravy bytov, kancelárií
  • Kozmetické opravy
    Rekonštrukcie bytov
    Elite opravu
    Dokončovacie práce
  • Interiérový dizajn'szz
  • Electromontazh
  • Priemyselné podlahy
  • Majetku
  • Ceny pre prácu
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Načítava sa...

Načítava sa...

Opravy bytov, kancelárií

Opravy - opravy bytov, kancelárií, rodinných domov pod tlačidlom

Našej spoločnosti je kvalita vykonáva opravu a dokončovacie práce, služby na opravu bytov a kancelárií pre mnoho rokov. Venujeme vysokú úroveň služieb, na stredne ťažké a pevné ceny za služby. Pre nás slovo "opravy" - nie je len prázdna fráza, ale celkom hmatateľné normy kvality a dizajnu úrovni.

Každá osoba, skôr alebo neskôr tváre nutnosť opravy. Rozhodla sa začať oprava officea nie je dosť času? Nie je problém, naša spoločnosť Vám pomôže v tejto veci.

     Úrad je priestor vzhľad a pohodlie, ktoré môže sprevádzať pracovného procesu, a môžu inhibovať. Tiež, to je to, čo priťahuje pozornosť klienta prvýkrát prichádzajú do spoločnosti.

      Veľké skúsenosti v oblasti opráv a dokončovacie práca nám dáva právo hovoriť, že čas je faktorom opravy v kancelárii. Môžeme Vám zaručiť, že všetky práce vykonané našou firmou na opravu bude dokončená presne na čas, a bude vykonaná s vysoká kvalita, prijateľné pre platbu. Po tom všetkom, čo vytvára naša povesť je útulný exkluzívne inter'kariérakvalitatívne vykonaný opravy funguje.

Zaviedli sme veľké množstvo jedinečných projektov. Každý interiérový dizajn'szz byt je alebo chata je vypracovaný na comp'počítač a predbežne prerokuje s klientom.

Poskytujeme celú škálu služieb od návrhu dizajn - projekt okrem'vnútorné vykonávať opravu a kontrolu rekonštrukciou.

My kvalitná práca o: na opravu bytov, kancelárií, domy, chalupy, obchody, opravy nebytových priestorov. Aj dokončovacie práce: omietky, farby, omietky, fasády, dlažby, parkety, stropy, elektroinštalácie, zdravotechnika, kúrenie. V Kyjeve a Kyjev regióne. Tu si môžete vychutnať ako komplexné rekonštrukcie bytov alebo kancelárskych priestorov a individuálnu prácu.

Opravy bytov, kancelárií Kyjev, rekonštrukcie na kľúč, dokončovacie bytov, interiérový dizajn'interiér bytov, dokončovacie práce, opravy chaty, domy, opravy budov. Opravy bytov, kancelárií Kyjev, rekonštrukcie na kľúč, dokončovacie bytov, interiérový dizajn'interiér bytov, dokončovacie práce, opravy chaty, domy, opravy budov.

Postup

Dohľad nad pokrok a kontroly kvality, ktoré si môžete vziať. Sprievodca pre vás môže byť zostavený indikatívny zoznam prioritných funguje na opravy a konečná úprava priestorov:


1. Čistenie priestorov, vrátane demolácie počet konštrukčné prvky. V tejto fáze aby nábytok, prelomiť steny, a tie prvky, ktoré sú ponechané bez pomoci, späť regály, posilnenie, aj stojan stavebné odpady.
2. Liečbu (preventívne alebo inej) povrchy stien, stropu, podlahy, konštrukcie, aby sa zabránilo vlhkosti, hnilobe, proti škodlivému hmyzu.
3. Ktorým nové rozvody (plyn, vodovod, kanalizácia, vykurovanie a elektroinštalácie.
4. Nové zariadenie dekoratívne oddiely, vnútorné steny, základy pre nové články.
5. Predbežné úprava komunikácie (montáž kotlov, montáž vody, elektriny, distribúcia dosky).
6. Počiatočné stolárstva: klietku a PBE'úprava Okien a dverí, ktorým lúče, atď.,
7. Omietky.
8. Konečná úprava komunikácií, vrátane inštalácie umývadla, vane, výlevky, atď.,
9. V záverečnej fáze stolár to funguje: montáž dverí, pritĺkanie klincov platbands, strop rímsy.
10. Montáž vstavaného nábytku (skrine v chodbe alebo spálne) a vybavenie (vstavané spotrebiče).
11. Konečná úprava stien a stropov (konečné maľovanie, papering alebo obloženie).
12. Výzdoba podlahy (maľovanie, podlahy roll podlahové krytiny alebo ktorým a dokončovacie práce (parkety).
13. Nábytok.

Interiérový dizajn'vnútorné byty, domy, nebytové priestory

  • Vývoj projektu napájania, replanning,
  • Opravy a predložiť o byty, chaty, kancelárie, obchody v Kyjeve oblasť, a mestá, ktoré majú zástupcovia,
  • Dozor počas opravy v byte, dome či kancelárii.

Pripravíme potrebné technické projekty (alarm, kanalizácia, klimatizácia, " Smart home "a pod.), transfer potrebné stavebné a dokončovacie materiálov, pomôže s výberom a na nákup nábytku a zariadenia. Ak Máte záujem len v špecifických služieb, či rozvoj pracovnej dokumentácie, alebo vedenie opravy pripravený dizajn - projekt - sme pripravení vykonávať samostatnú etapu prác.

      Mnohí z Vás si pravdepodobne strávil opravy apartmány o vlastnej sily. Skúsený v tejto súvislosti, ľudia sú si dobre vedomí, že viac skúsení majstri, ktorí držali Ste opravy ako kvalitatívne materiály boli použité, tým dlhšie Vám bude páčiť bezchybne kvalitné vybaviť z miestnosť.

Skutočne, na opravu bytov, oprava kancelárie alebo opravu ostatných miestnostiach, sa konala na najvyššej úrovni, je absolútne nestačí používať len kvalitné materiály.

      Môžete použiť veľmi drahé materiály, ale ak opravy bytu, kancelárie alebo oprava kancelárskych priestorov, vykonajú sa bez dodržaní technológie a požiadavky, a ľudí, ktorí nemajú žiadne špeciálne odborné skúsenosti, možno s veľkou dôverou povedať, že kvalita je takáto oprava nemôže byť na vrchole.

Na základe tejto skutočnosti, môžeme s istotou povedať, že opravy všetky zložitosť (opravy bytov, oprava office, dekorácie interiéru) bude vykonané u nás s perfektnej kvalite a v najrýchlejšom čase.

Toto sa vzťahuje na opravu akéhokoľvek druhu: kozmetické , kapitálu, renovácia a ešte viac výkonnosťou exkluzívne ( f let ) opravy. Tých zákazníkov, s ktorými sme spolupracovali, boli schopní overiť.

Mnoho rokov sme spolupracovali s mnohými slávnymi spoločností, predaj stavebného materiálu, takže vám môžeme ponúknuť materiály Kyjev je najväčší stavebný trh na ZĽAVU.

     Byt opravy kľúč - je to ťažké rozhodnutie pre človeka. Ako získať záruku, že dostanete kvalitné splnený sen? Každý človek sa pýta sám seba tieto otázky, keď sa rozhodnete urobiť opravy. Odpoveď je pomerne jednoduchá - je vidieť špecialista. Tento špecialista našej spoločnosti. Dlhodobé skúsenosti a veľké množstvo zákazníkov, ktorí nám umožňujú zabezpečiť kvalitnú výkon opravárenských prác. Sme hrdí na to, že všetci ľudia, ktorí k nám prišiel bol spokojný s vykonanú prácu. Opravy bytov, kancelárií Kyjev, rekonštrukcie na kľúč, dokončovacie bytov, interiérový dizajn'interiér bytov, dokončovacie práce, opravy chaty, domy, opravy budov.

"Euro-opravy bytov, kancelárií"

Renovácia poskytuje pre kapitálu opravy, t. j. produkt funguje na opätovné plánovanie a dokončovacie práce, elektroinštalácie, inštalatérske práce, inštalovanie a iné práce.

"Elite opraviť"

Elite opravu jednou z najťažších druhov opráv. Pod vedením zákazníka vyvíjame dizajn-projekt, ktoré ďalej môžu byť opravy funguje. Zahŕňa použitie najnovších technológií a materiálov.

Opravy bytov, kancelárií Kyjev, rekonštrukcie na kľúč, dokončovacie bytov, interiérový dizajn'interiér bytov, dokončovacie práce, opravy chaty, domy, opravy budov.

Stiahnuť cenník na opravy


Zdroj: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика