понедельник, 28 июля 2014 г.

Ako urobiť ozdoby na záhrade s ich vlastnými rukami

Veľmi často ťažké jasne rozlíšiť, čo je dekorácia na záhrade a aké krásne veci, "vykonať" v záhrade ostatné základné funkcie. Napríklad, nápady pre záhradné dekorácie môžu diktovať dizajnéri veľa názorov o záhradný nábytok, kontajnery a tak ďalej. Avšak, odborníci sa domnievajú, že dekorácie pre záhradu s rukami - to je práve to, čo bolo stvorené len pre krásu, a nie pre niečo iné. Dovoľte nám a my sa riadiť tým, že si myslel.



Takže, môžeme identifikovať tieto hlavné skupiny záhradné ozdoby: záhrada sôch, záhradné fontány, záhradné figúrky a vázy. Tak, napríklad, skúma otázku, ako urobiť ozdoby na záhrade s ich vlastnými rukami, je pam'nezabudnite, že veľké prvky "obchod" by bolo vhodné vo veľkom Parku. Najmä "natívne" socha v ľudských rast bude vyzerať na tvorbu krajinnej architektúry v taliančine alebo francúzsky štýl.


Taktiež je dôležité nezabudnúť, že záhradné ozdoby veľa by nemali byť: takže, ak ste skutočne tvorivé osobnosti, zvoľte "kvality" nápady pre záhradné dekorácie a zamerať sa na ne. Okrem toho, prax dizajn ukazuje, že najlepšie dekorácie pre záhradné vlastných rúk sa pozrieť na vodu na okraj, alebo v miestach, kde sa bude krátkodobý.



Však všetci odborníci odporúčajú začať proces "ako urobiť ozdoby na záhrade z v záujme "spy" nápady pre záhradné dekorácie v príslušných adresároch, alebo navštívte obchody, ktoré predávajú ako tovar. Tieto isté fanúšikov vytvoriť jedinečný krajinný dizajn pracuje veľmi ťažké nájsť veci, ktoré by bolo ideálne by mohli uvažovať o ich pochopenie krásnej záhrade. Avšak, často sa nájsť svoj vlastný "chuť" blšie trhy, na pasívne obchody a predaj.


Je tiež potrebné pripomenúť, že všetky zvolené pre montáž v záhrade dekorácie by mali mať nejakú ochranu pred atmosférických javov. Napríklad, často s cieľom urobiť ozdoby na záhrade s ich vlastnými rukami pomocou liatiny. Avšak, v priebehu času sa stáva nestabilným a často hrdze. Ale to je spravodlivé povedať, že dnes také vznešené staré móda a mnohé moderné veci, osobitne vystavené umelému korózii.



Analyzovať a si: čo by ste chceli vidieť ako dekorácia vo vašej záhrade? Tak sa zapojte svoju fantáziu, a potom budete úspešní, a odmení vás s záhradu, z ktorej sa vám nebude chcieť odísť na iné miesto.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика