воскресенье, 29 июня 2014 г.

Zlepšiť podkrovia, podlahy, na ich vlastné

Zlepšiť podkrovia, podlahy, na ich vlastné


Zlepšiť podkrovia, podlahy, na ich vlastné V tomto článku budeme uvažovať situáciu, keď domu prekrývanie medzi podlažiami je vytvorený na základe stromy'drevené trámy. Ak máte v pláne vybaviť podkroví a, najmä, ak chcete vytvoriť podkroví, to sa prekrývajú bude vyžadovať ďalšie posilnenie.

Top prekrývanie medzi poschodí, čo sa tiež stáva podlahe povaly, mala by mať hladký povrch, aby mali dostatok sily a dobrý zvuk-dôkaz vlastnosti. Ak doteraz konečná štruktúra podkrovia, podlahy bol clapboard hornej a dolnej omietnuté rovine, takže teraz to musí stať strop, ktorý bude viac izolovaný a vydržať zaťaženie podlahy.

Pri aktualizácii staré prekrývanie medzi horné poschodie a podkrovie, čím sa zlepší kvalita celého domu, vrátane budov na nižších poschodiach. V skutočnosti sa zlepšil prekrývajú bude viac zvuku a žiaruvzdornou. Počas modernizácie je potrebné venovať viac pozornosti na sub-podlahy, tak to bolo dobre izolované a neizolované.

Ako príklad zoberme starého domu v obci, ktorý je založený prekrytia stromy'drevené trámy. Podkrovie poschodie pozostáva z nosných lúč; čierny poschodí, čo je polovica výšky lúče pokryté troska odpad zmiešaný s plevy. Strop prízemí zdobené rack prepravka, ktoré oplášťované slamené rohože a pod zatvorené sadrové dosky.

Podkrovia, podlahy tvoria smrekové dosky pribitý na nosič lúče. Vzdialenosť medzi dvoma susednými lúče presiahnuť 80 vidieť Až do podkrovia, ktoré bolo zle vybavené miestnosti, ktorá nie je navrhnutý tak, aby vydržali ťažké zaťaženie, táto vzdialenosť medzi trámy bolo prijateľné. Ale teraz, keď chceme do podkrovia, povaly, ako prekrývajúce sa nebudeme robiť. Našou úlohou je poskytnúť dodatočné tuhosť celej oblasti sa prekrývajú. Spôsobov, ako dosiahnuť tento cieľ môže byť niekoľko.

Príprava na zlepšenie prekrývajú

Odborníci odporúčajú na upgrade prekrývajú s OSB dosky, ktorá je kladený na mas z vyššie.

V prvej etape prác je potrebné vymazať staré podlahové dosky. Hlavným nástrojom, ktorý je univerzálny čistič, ktoré musíte odstrániť všetky škvára a plevy, ktoré vypĺňajú mimoletnye priestor. Aspoň, že je potrebné odstrániť väčšinu z jemného materiálu. Po starom náplň sex vymazané, odstránené všetky dosky sub-podlahy, spravidla, sú bez uzávery.

Počas tohto procesu nie je možné vstúpiť do priestoru medzi trámy, ako tam je veľké riziko poškodenia spodnej časti dosky, ktorá sa nachádza na strop prízemí (debna, Saul'Yana matka a sadrovec sadrokartónu). Teraz budete musieť vyplniť priestor medzi trámami s korku omrvinky. Je to ľahký materiál, ktorý zabraňuje zaťaženie na strop prízemí.

Ďalší krok, ktorým je elektrické a iné káble pod drsný sex a priame dosky sub-poschodí. Po dosky sú určené, môžu sa voľne pohybovať. Na vrchole sub-podlahe položený vykurovacie rúrky a položil hrubý papier, línie, ktoré sa prekrývajú prekrývajú. Papier je potrebné, aby sa zabránilo prieniku sypkých materiálov cez medzery medzi návrhu dosky.

Zvýšenie sily s ďalšími mas a OSB-dosky

Ďalšia vrstva sa skladá z neostrogannoj bary, ktoré sú upevnené na sub-podlahové dosky pomocou skrutiek. Bude to ďalšiu vrstvu Arabskej Ligy, vzdialenosť medzi osami, ktoré môžu byť 50 pozri Záznamy musia byť upevnené pomocou určitej vzdialenosti od steny: od stranu tváre a pozdĺžne hrany. Ak je to potrebné, tieto záznamy by mali byť ponechané medzery, kde budú stanovené vykurovacie rúrky.

Povrch budúcnosti poschodie bolo prísne horizontálne, musíte opatrenie prekrytia v úrovni a na správnych miestach, aby pod mas kusy dreva určitej hrúbky. Umiestnenie denník, ktorý ležal celej spodnej časti lúče, by mali byť striktne overené. Okraje papiera vrstva by mala ísť k stene, aby sa zabránilo rozliatiu Kam'drevené veci, medzi nimi a podlahy.

Teraz v priestore medzi trámami je plný Kam'Jan detail: cca 80 kg na štvorcový meter. Potom náplň pečiatkou jeho nohy. Top poraziť každého denníka pásy z kokosových vlákien, ktoré budú chrániť záznamy z tlmenie hluku. Šírka každého bar rovná šírka guľatiny. Okrem týchto podložky drevené parkety z shpuntovannyh OSP-listy. Medzi extrémne listy a steny by mali byť malé odsadenie. Pre prvú sériu dosky je vhodné pre každú stenu a následné čísla sa skladá z celej dĺžke dosky.

Za to, čo v starých budov zriedka hladké steny, budete pravdepodobne musieť znížiť prvá vrstva dosiek. Linky, ktoré sa budú rezanie, plánuje s pomocou napätej kábel. Ktorým OSB-dosky mas používa tzv. "plávajúce spôsobom".

Ukotvenie dosiek sa vykonáva prostredníctvom svetla hrbole stromy'drevené kladivo. Lepidlo reproduktory z švy, treba ihneď odstrániť vlhkou handričkou.

Na vybojovať miesto pre komín, je potrebné použiť elektrické skladačka. Komín by mal byť o pár centimetrov brániť získané od hrany rezu. Vo Všeobecnosti, OSB-dosky môžu byť a posledná vrstva podlahy, ale mali by ste použiť ich ako základ pre podlahy.

Tak, zvukotesné schopnosť získané prekrývajú sa skladá z vrstvy z korku omrvinky, Kam'drevené vedomostných alebo iných ťažkých veľkom materiálu a tesnenia vyrobené z kokosového vlákna.

Použitie OSB-dlaždice na podlahy

Vlhkosti-dôkaz dosky OSB líši od obvyklých drevotrieskové dosky, ktoré obsahujú menej škodlivé pre zdravé'I látok. Pre drsné debnenia stropu medzi podlažiami je najlepšie OSB-3, hrúbka, ktorá je 6-9 mm Sporák tento hrúbka vydrží tepelno-izolačná vrstva, ako má malú hmotnosť. Ak OSB-3 má byť použité ako základ pre podlahová krytina by mala mať hrúbka materiálu 15-22 mm v jednej vrstve náteru alebo 9-13 mm pre každý z dvoch vrstiev, ktoré švy musia byť prekrývaniu.

Menej ako hrúbka dosky, tým menšia by mala byť vzdialenosť medzi denníky. Nominálne je 60 pozrite sa na Hlavné osi je OSB-3 by mali byť kolmo k denníky. Počas inštalácie, medzi rovné hrany dosiek je potrebné nechať medzery 3-10 mm V prípade dlhšieho okraja dosky je kladený nie na základe denníka, je potrebné poskytnúť dodatočnú podporu alebo pomocou H-tvarované držiak, že s'spája dosky.

Ak stromy'drevený strop sa nachádza na prízemí domu, v blízkosti povrchu zeme, budete musieť chrániť štruktúru od vetra a vlhkosti.

Mount podlaha je vyrobená z špirála nechty v dĺžke 51 mm alebo krúžok nechty v dĺžke 45-75 mm Na kladivo v nechty by každých 15 vidieť Za to, že zem väčšiu tuhosť môžu byť pripojené OSB-dosiek, denníky s lepidlom. Tento syntetický montážne lepidlo je potrebné lepidlo všetky s'jednota typu " jazyk a groove".

Prejsť na: Drevesnoyj materiálov a líšt


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика