воскресенье, 29 июня 2014 г.

Strop, ktorý potrebujete zavesiť

Zdroj: "Vlastník"
Autor: Asya Ilyin
Dátum: Júl 1, 2009

Strop, hoci v každodennom živote pominieme mu každú minútu, bez pochýb, jednou z najdôležitejších častí inter'interiér, definovanie vzhľadu každej miestnosti. Kvalitu jej liečba často závisí pohodlie a eleganciu miestnosti, a vysoká schopnosť strop povrch môže ich oveľa ľahšie, a tak umožňujú uložiť na elektrinu.

Od Sovietskych čias v národnom opravy praxi posilnila tieto druhy vytvárajú z stropov, ako whitewashing, maliarske a paperhanging špeciálne Tapety. Každú z týchto činností má určité výhody, ale vyžaduje sa, po prvé, veľa času a fyzickej námahy, a po druhé, pred zarovnanie a dôkladná príprava povrchov. To je dôvod, prečo dnes viac a viac populárne stať, kazetových podhľadov, že môžete zmeniť vzhľad miestnosti za pár hodín a bez nepríjemných (a špinavé, že dôležité) predchádzajúce práce.

Hlavné výhody kazetových podhľadov, mimochodom, nie sú len ich estetické odvolanie, ale predovšetkým jednoduchosť inštalácie a ďalšia integrácia závesné svietidlá a vetranie grily, ako aj schopnosť výrazne zlepšiť tepelné a zvukové izolácie priestorov. Je veľmi dôležité, aby pozastavenie výstavby umožňujú chovať v strope zrušiť vzduchové kanály ventilačných systémov a elektrických a telefónnych sietí: "vermicelli" vodičov nie je len skryté, ale ľahko prístupná.

Avšak, tam je zaveseného stropu, a jeden vážny nedostatok, ktorý by sa povedať. Ak sú inštalované vstavané svietidlá stratil aspoň 15 cm výška priestoru. To je dôvod, prečo pre väčšinu štandardných bytov, navrhnuté v Sovietskom čas, tento variant vybaviť stropu, nie je veľmi dôležité. Okrem toho, že strop na pozastavenie, a lampy mali nemožno vložiť...

Kazetového podhľadu nie je náhodná. Jeho naozaj visel s kovovými tyčami alebo konzola pre jednoduché používanie rámcov, ktoré má často formu mreža sa zhromaždili v oddelených kovové profily. Technologicky to vyzerá nasledovne: v hornom konci držiaka je stanovená s kotvy alebo kotva na základňu strop a dno je kladený na rám koľajnice. Dĺžka pozastavenia možné upraviť, čo vám umožní získať profil rovný horizontálne (alebo sa nachádza pod pravým uhlom vodorovnej rovine. Po výbere rámu na zaisťuje správne stropných modulov, ktoré sú často námestie (vtedy s názvom dlaždice) alebo obdĺžnikové, zvyčajne nazýva panely alebo akékoľvek iné. Moduly sú spravidla, sú dosky lisované sklo alebo minerálnej vlny s výplň.



Výrobcovia vždy zdôrazňujú: medzi plnivá (čo môže byť a hlina, a škrobu a celulózy) a záväzné materiály použité na výrobu stropné dosky, č fenol, formaldehyd živice a azbest, ktorý je, sú absolútne neškodné a sú nehorľavý. Súhlasím, pre nás, obyvateľov toxické metropoly, je veľmi dôležité objasnenie. Ako pre veľkosť stropných modulov, potom, ako pravidlo, sa majú veľkosť 60 x 60 cm, 60 x 120 cm a hrúbkou od 1, 5 až 3, pozri

Avšak, takéto spoločné veľkosť neznamená, že všetky, kazetových podhľadov, podobné navzájom. Vôbec nie! Pri vytváraní falošných stropy všetko závisí na vašej fantázii, projektanta a vaše osobné ochotu experimentovať. Musím povedať, že rôzne moduly, kazetových podhľadov, na trhu dnes naozaj obrovský.

Líšia sa nielen v farbu a dizajn, ale aj v jej vlastnosti. Tak, tam sú vlhkosti panel zachovaní relatívna vlhkosť 100%, anticarie, s antimikrobiálnej vrstvy, vyvinuté a široko používané špeciálne akustické stropy, ktoré výrazne znižujú hladinu hluku v miestnosti. Splnenie a zrkadlo panely z polystyrénu, na ktoré sa vzťahuje tenký film rôznych odtieňoch, a stromy'Yana dlažba, ktorej povrch je upravovaný tak, že sú schopní, v závislosti od uhla zmeniť jeho farbu a štruktúru, a dokonca aj zakrivené modulov, ktoré v kombinácii s plochou tvorí veľmi zaujímavé trojrozmerné obrazy nad hlavou.

Môžete zbierať strop zo sadry alebo sadrokartónu. Avšak, na rozdiel od všetkých uvedených možností, tento strop bude mať celkom slušnú hmotnosť (15-20 kg na meter štvorcový) a bude vyžadovať ďalšie dekoratívne dokončovacie práce.

Iný typ sadrokartónových konštrukcií, ktoré získava čoraz väčšej obľube sa zrkadlové stropy. Sú obrazy veľkosti 60 x 60 cm, ktoré sú nainštalované na kovovou mriežkou príslušenstvo. Chcete neustále vidieť svoj odraz v zrkadle, sa obrátil hore nohami, je otázka, najprv chuti, ale faktom zostáva: izba s zrkadlové stropy, sa zdá byť veľmi veľké a svetlé, ktorý je niekedy rozhodujúcim argumentom v prospech výber zrkadlo stropy.

Foto: dizpotolok

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика