понедельник, 30 июня 2014 г.

Morské plody v inter'Yeri

Ak vaša izba je vyzdobený v "mori", alebo iný štýl, ktorý zahŕňa určité exotika, ako prírastky v základných aj vo veľmi veľké číslo. Ak v interiéri vládne vznešený klasiky, alebo dokonca avant-garde? A potom nie je hriech "riedenie" situácia zaujímavé veci - ale v opatrení chuti, aby to preháňať.

Dobre, izba chlapcov-tínedžerov, môžete obnoviť s použitím prvkov "loď" alebo "pirát" inter'jer. Tento škrupiny, šperky z drahých kameňov a drahokamy, hrubé laná", ktoré posilňujú záclony, vankúše s morskými motívmi... to bude Zaujímavé hrať a v izbe "geológ" s výstava vzácnych "nájde"-kamene na pultoch. Ale nezabudnite, že ak byt má malé deti, ako zdôrazňuje okrem'jer byť nebezpečný!

Tradične zariadené s mušlí rámy na zrkadlá a fotky. Ale s ich pomocou je možné oživiť starý nábytok, pomocou mori sú napríklad aplikácie (pre "more" kúpeľňový nábytok môže byť vopred natreté v bielej alebo modrej farby). Skúste sa "scatter" škrupiny a záclony, ktoré sa potom bude podobať rybárske siete.

Morské príslušenstvo vyzerať dobre, ak sú rozložené v priehľadnej nádoby alebo opletené potravinových košov. Môžete vytvoriť originálne vázy: dať mušle, kamienky, hviezdice a farebné sklo vysoký pohár naplňte vodou. V prípade, izba je nedostatočná vlhkosť vzduchu (napr. v zime), táto romantická výzdoba bude veľmi užitočná.

Nechajte svoje vlastné chuti, bude vám v čo rohu apartmány, obklopený predmety akéhokoľvek druhu, proti ktorému materiály zaujímavé Suveníry bude vyzerať organicky a nie cudzie, alebo aj trochu nemotorný. Napríklad, na krbovej rímse, je vhodné sa rôzne veci, a všetky druhy "nedostatok" je predmet, milí majitelia, že skryť svoje nezvyčajné "história". Steny kuchyňa vo vidieckom štýle sa zdobené panely vyrobené z mušlí. Dobre môže vyzerať kamene a jednoduché žula, a farebné, je potrebné v taniere a podnosy na kvetináče, najmä s exotických rastlín.

Zdroj: www. auradoma. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика