понедельник, 30 июня 2014 г.

Luxusné vstupné dvere

V posledných rokoch sa slovo "elita" bola definícia z mnohých atribútov života. Spolu s elite bývanie s'tam sa objavil tzv. elite dvere. To znamená, silné a krásne sendvičová konštrukcia, vložené do príslušného otvoru. Na spotrebné normy, dvere by mali byť odolné a spoľahlivé, majú slušný vzhľad aj mimo nej, ľahko otvoriť (samozrejme, hostiteľa), slúžiť po mnoho rokov. Dnes sme vám predstavili základné kritériá, ktoré by mali viesť k výberu z hlavných "guardian" z domu.



Väčšina inter'kariéry Salóniky a špecializovaných obchodoch ponúkajú dvere-ako importovať a domácej produkcie. To je veril, že najlepšie "cudzincov" prichádzajú k nám z Taliansko, Anglicko, Izrael a Nemecku. Ak sa to stane, že žiadna z zobrazuje model nevyhovuje vašim potrebám, môžete si ju objednať na individuálny projekt dvere požadovaný typ a konfiguráciu. Je dôležité vedieť, čo chcete. Upozorňujeme, že podľa odborníkov, cena dverí - nie je rozhodujúcim faktorom pri výbere.

Pojem "dvere" zahŕňa profil rámu, vlastne dvere, veranda, a platband, doplnky a príslušenstvo. Dvere prvá vec, funkčná, jeho úlohou je chrániť naše dom pred nevítanými hosťami, a z prieniku chladu a hluku.



Sila zabezpečiť oceľový rám, rebrá zvárané na rám oceľových plechov (podľa normy GOST ich hrúbka - 2, 5 mm). Dobrý dvere nemôžu byť duté, je povinná'uistite sa, že dať izoláciou (minerálna vlna, polypropylén alebo iné podobné materiály). Hlavné parametre bezpečnosti je hrúbka konštrukcie, ktoré by mali byť aspoň 40-45 mm, vybavený spoľahlivé zámky, importuje. Odborníci sa domnievajú, že bezpečnostné dvere, aby lepšie poskytovať 1-2 dobré hrad ako 5-6 priemerná kvalita.



To je veril, že môžete bezpečne spoľahnúť na valec a páka zámky taká trieda ako "Mult-T-lock", "Mottura, CISA", "Wachet", "Vncauth".

Nákup dvere, požiadajte o certifikát. To ukazuje jeden zo štyroch možných úrovní ochrany, ktorá sa zhoduje s požiadavkami na ochranné nastavenia na bankových predpisov. Na otvorenie týchto dverí musí byť ťažké. Opäť podľa GOSTs dvere sú rozdelené nielen podľa triedy odolnosti proti vlámaniu, ale guľka odpor a požiarnej odolnosti. Dvere model musí mať samostatný certifikát zhody s požiadavkami. Zvyčajne sa takýto dokument po testoch je vydaný len na jeden konkrétny model. Odborníci radia, aby sa vážne niektoré všeobecné osvedčenie, že súkromní predajcovia skúsiť prejsť potvrdzuje všetky vyššie kvality dokumentu.

Čo silnejšie dvere: ťažké alebo ľahké? Tu konsenzus neexistuje. Niektorí veria, domáce dvere viac spoľahlivé a trvanlivé kvôli väčšej hrúbky oceľových plechov. Ale tam je dovoz dvere vyrobené z ľahkej ocele, zliatiny. Ako nie je ľahké zlomiť, okrem toho, že rozobrať kúsok po kúsku.



Materiály na tému

Dvere oči
Dvere: Všeobecné
Posuvné dvere: posuvné riešenie priestorových problémov
Vchody
Luxusné dvere povinné'má na vonkajšej smerom. Ako väčšina jednoduchý a lacný smerom materiály použité vysoko kvalitnej umelej kože, alebo jednoduchý skicár. Ale naozaj solídny typ dáva sliznice dekoratívne panely. To môže byť z rôznych materiálov - zo stromov'drevené dyhy na pole dub, orech, buk, mahagón. Niekedy pre vonkajšie dokončovacie použité drevo, kachle MDF. Je ekologicky čistý materiál. Smerom panely z neho môže byť hladký, maľované alebo pokryté prírodnou dýhou cenných stromov. Niekedy som ísť jednoduchý spôsob, ako - farba dverí postrekom. Okrem toho, obrázok môže simulovať všetky prírodného materiálu zo stromu na žuly alebo bronz.

Toto rozhodnutie je dobré, pretože to umožňuje pohodlne kombinovať kreslenie s inými prvkami design panely, dekoratívne vložky. Ak sa dvere, vchod priamo z ulice, potom vybrali konkrétny povrch, prosím, na vedomie, že bude ovplyvnená počasím. Takže v tomto prípade je lepšie odmietnuť nalepiť dekoračnú smerom a obrátiť sa na pevný dub, spôsob ukladania, alebo dať prednosť odolné špeciálne panely "polaks". "Polaks" je nový syntetických polymérov povlak, odolný voči poveternostným vplyvom, na slnku, dažďu a snehu. Ak si kúpiť ready-to-door, môžete sa opýtať, to je určené pre typické pre ruské klimatických extrémnych teplotách. Ide predovšetkým o dvere, vyrobené v teplých južných krajín: Španielsko, Grécko, Taliansko. Elite vstupné dvere by mali umožňujú jednoduchú montáž s zabezpečovacích systémov, kamerových, oko s 200-Gradusova kontroly. Dvere je stále rámy, príslušenstvo a príslušenstvo.

Elite dvere sú zvyčajne umiestnené v exkluzívne otvorenie.



To môže byť pravouhlý, a dekoratívne oblúky, portál, zdobené clonu. Avšak, s vchodové dvere často sa zase do otvorov normálne konfigurácie.

Pri výbere, byť si vedomý toho, že hodnota štandardné dvere sa nemusí zhodovať s veľkosťou ôk. Takže je lepšie požiadať spoločnosť vykonáva jednotlivé objednávky. Pevné spoločnosť-výrobca zvyčajne poskytuje túto službu. V sortimente môžete ponúknuť namontované v stene príslušenstvo, pevné zablokovanie tŕnie a slučky, kontinuálne zvarového švu, hrady vysokú spoľahlivosť.



Dizajn dverí sa skladá nielen z plášťa. Dvere môžu byť jedno-a dvojlôžkové, s vertikálne a horizontálne vložky. V ich návrhu môžu byť prítomné prvky zo skla, vrátane nárazuvzdorný a nepriestrelné.



Je tu širokú škálu riešení, napríklad dvere špeciálne dekoratívne oceľové remienok, zatváranie po celom obvode dverí rám môže byť zariadené s elegantný mosadz "bronz" alebo "chrome". Ak chcete, aby to lepšie vyzeralo, si môžete objednať skryté závesov dverí. Úspešne uzavreté dvere by nemali byť príliš rozšírené alebo príliš ťažké, ako v stredoveký hrad. Najmä smiešne tejto komunity vyzerá úzko "hrushovo". Pam'nezabudnite, že často na prvý dojem majiteľa, jeho vkusu a finančných možností tvorené typ dverí - tento druh "telefónnej karty" z domu. Náklady na dvere môžu byť 700-1200 dolárov. Exkluzívny model začína od roku 2000 do 7000 dolárov. Tu pravidlo je jednoduché: lacnejšie vrecku náklady dverí, ktoré je drahšie, ale trvá dlhšie. Dáva veľa peňazí, spotrebiteľ chce vedieť, koľko to bude slúžiť ako elitnej dvere. Normálne záruka nie je menej ako 5 rokov, a niekedy aj 10 alebo 20 rokov. Ak dverí je múdro zvoliť, a nainštalované podľa odborníkov bude slúžiť podstatne dlhšie.

Zdroj: encyklopédia opravy a dizajn

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика