понедельник, 30 июня 2014 г.

Vyberte položku nástroje

Akékoľvek opravy a stavebné práce v domácnosti nie je možné bez použitia elektrického náradia - vŕtačky, rotačné, kladivá, skrutkovače a iné. Ako si vybrať ten správny nástroj, ktorý je schopný pomáhať pri funguje?

Prvá otázka, ktorá by mala byť riešená - budete potrebovať profesionálny alebo domácnosti nástroj?

Profesionálny nástroj určený pre bežné použitie pre určité časové obdobie, spravidla na veľké objemy prác (veľké opravy priestorov) profesionálnych umelcov a Amatérov. Profesionálny nástroj orientovaný na vykonanie malý počet operácií, má vyššiu pevnosť trupu a detaily, trezor na nepretržitú prevádzku. Domácnosť, elektrické náradie sú určené pre menšie práce, majú jednoduchý dizajn a nízka spotreba. Podľa odborníkov, domáce náradie používané celkom 5-7 hodín ročne, alebo 3-4 hodiny denne. Po 15 minútach práce potrebné prestávku v rovnakom čase. Výhody domácich nástrojov je malá hmotnosť a cena, univerzálnosť, komfort pri práci.

Napájanie tools je napájaný z batérie alebo sieťového napájania. Nástroje prvého druhu praktické, ale pam'nezabudnite dobiť batériu bude potrebné nabíjačky. Pri nákupe nástroje pôsobiace na napájanie STRIEDAVÝM prúdom, zabezpečiť jej osvedčenie na ruskej siete. Okrem toho, takýto nástroj by mal mať spoľahlivé elektrické krytie, ktoré umožňuje, aby sa zabránilo úrazu elektrickým prúdom.

Existuje niekoľko typov dodaní položky pre batérie powered nástroje: lítium, Nikel, sealed lead-acid.

Vlastnosti batérie je schopnosť (určuje trvanie práce), self-absolutórium sadzba (maximálnou - NiMH), čas nabíjania (plnenie Nikel-kadmiových batérií vyžaduje menej ako hodinu lítium-polymér - 8-15 hod.), náklady na cyklus poplatok-absolutórium (najviac nákladovo - Nikel-kadmiové), spoľahlivosť (najproblematickejšie - Li-ion).

Nákup náradie, venovať pozornosť nielen na ergonomický tvar trupu, jednoduchosť nástroj, dostupnosť živín, ale aj na regulátor maximálnu rýchlosť, alebo prítomnosť reverzné otáčanie, pošmyknutia spojka (ochrana pred škodlivým zaťaženie), zariadenie domácnosti a štart motora (vo väčšine modelov kolektora s série budenie vinutím).

V účel a princíp nástroje, ktoré sú rozdelené do
- Nástroje na vŕtanie, rezanie závitov, vŕtanie (vŕtačky, kladivá, skrutkovače, Ratiborice a iné)
- Nástroje na frézovanie, hobľovanie, pílenie (pražec píly, píly, frézky a iné)
- Stroje na brúsenie, leštenie (brúska, súbory, stromoradi a iné)
- Pomocné, meracie nástroje (sušičky, vysávače, spájkovanie zbrane, úrovne a ďalšie)

Po vhodný model vybraný test niekoľko položiek, porovnanie úrovne a charakteru hluku. Hluk by mal byť plynulý, bez zaklopania a posilňovanie, zatiaľ čo off - dolné rpm - plynulý a postupný.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика