воскресенье, 29 июня 2014 г.

Keramické žula: klasifikácia a použitie.

Keramické žula: klasifikácia a použitie.


 Keramické žula: klasifikácia a použitie. Zloženie pasta je rozdelená do homogénneho materiálu, keramických čiastočné povlak a materiál s ďalšími inklúzie. Pre homogénne porcelánu charakteristické neustále jednotný vzor po povrchu materiálu. Vo výrobnom procese celú hmotu je vystavené pigmentácia, ktorá vám umožní vytvoriť jednotnú farbu a sýtosť materiálu, ako nad, tak aj do hĺbky. Kým homogénne porcelánu zahŕňať také typy materiálu, napríklad klinker, porcelán dlaždice "soľ-korenie"materiál "mono-Kolor".

Materiál, ktorý sa skladá z dvoch vrstiev, sa vzťahuje na žula parciálne lakovanie. Top pigmentované vrstvy podľa očakávania dizajnérov. Dno substrát vyrobený v zvonenia základná farba. Tento variant výroby úspornejšie než aby homogénne porcelánové dlaždice. Menej drahé pigmenty používané na spracovanie hmoty.

V hmotnej ďalšie inklúzie na stupni sekundárneho tlačidla alebo zásob príprava granule sú pridané, ktoré umožňujú simulovať škrupiny, prírodný mramor.

Klasifikácia podľa druhu povrchu.

1. Matt materiálu. Povrch keramických žula nie je spracovaná podľa osobitných prostriedkov. Lusterless môžu byť použité v ťažkých prevádzkových podmienkach, ako má vysokú odolnosť voči oderu. Používa sa pri výrobe na konečnú úpravu priestorov.

2. Leštené žulové dlaždice. Tento typ materiálu je charakterizovaný m', ako Zažiariť. Tento efekt je vytvorený horením s použitím minerálnej vrstvy. Povrchová textúra ako keramické žula nie je narušený.

3. Polupolirovannyy, leštené materiál. Hoci navonok ako žula vyzerá atraktívnejšie matný, ale výkon je druhý. Keď brúsenie narušil štruktúru povrchu materiálu, zmeniť micropores. Pravidelne, ako žulová dlažba by mala byť predmetom osobitnej starostlivosti. Je vhodný pre vnútorné výhľadom z stenách, ale nie na sex, sex, pretože je často vystavený čistenie, chemické čistiace prostriedky. Polupolirovannoy alebo lapathi keramické žula je veľkolepý materiál, v ktorom sa povrch pozostáva zo striedajúcich sa fragmenty, kde leštené profily, ktoré sú kombinované s rao textúrou kusov.

4. Strukturirovannoi žuly. Povrchová textúra tohto typu keramické žuly sú rôzne úľavy údaje. Na rezy sú získané keď vystrelil s úľavou kreslenie. Môžete vytvoriť textúra zanecháva stopy, rôzne strihy.

5. Mosascii žuly. Zvyčajne na jednotlivé objednávky alebo vyrobené mozaiky moduly, ktoré sa skladajú zo žuly.

6. Glazurovannye žuly. Povrchne, tento typ materiálu je veľmi podobný keramická dlažba. V skutočnosti, na základe glazúra sa nanáša iba v prípade, žula base trvanlivé a odolnosť proti opotrebeniu v porovnaní s obkladmi.

7. Rectractable žuly. Tento typ materiálu je vystavené špeciálne mechanické obrábanie. Toto je robené tak, že dlaždice z rovnakej série, mali jednu veľkosť v rovnakom formáte. Ktorým z týchto doskách umožní vytvoriť pevný povrch, bez švov, ktoré by boli viditeľné okom.

Funkcie použitím keramických žuly rôznych druhov.

Žulové dlaždice sa ľahko čistia počas prevádzky. Ale Matná, materiál je imúnna voči znečisteniu. Tento unstainable materiál je odporúčaný pre použitie v miestach, kde je to nevyhnutné pre zachovanie čistoty povrchu. Ak v týchto priestoroch položiť pevnej žuly svetlé farby, akákoľvek kontaminácia na to bude citeľný. Ak chcete použiť tento materiál na steny, bude dobré, ak budete potrebovať bez prekážok dekoratívne ozdoby.

Polupolirovannoy a leštené druhy keramických žuly sú vysoká nasiakavosť znížením odolnosti proti opotrebeniu. Po inštalácii musíte zvládnuť tento žula špeciálne tmely. Oni sa stanú ďalšie ochranné vrstvy materiálu. Pravidelne opakovať kryt s tmelom keramické žula, a to bude trvať dlhý čas. Nie je odporúčané, aby produkovať leštené keramické žula, ktorým sa tam, kde často nie sú piesku a vody. Piesok môže spôsobiť poruchy vrstva leštenie. Ak sa dostane voda na leštený povrch, môže osoba sklzu. Otočí do umelého ľadu.

Polupolirovannoy žulové dlaždice bude byť najlepšou voľbou pre konečnú úpravu stien a podlahy. Viac vyzerá to veľmi pôsobivé.

Leštenej žuly nie je strach zo špiny. Nevyžaduje zvláštnu starostlivosť. Vďaka vrstva z minerálnych solí, ako žula vyzerá atraktívnejšie ako leštené.

Žulové dlaždice Prejsť na: Keramické obklady a príslušenstvo Žulové dlaždice



Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика