понедельник, 30 июня 2014 г.

Debnenie pre country house

 


Monolitické konštrukcie s istotou dobyť svoje miesto medzi ostatnými, a ich cena je viac atraktívne pre zákazníka. Ľahkosť a odolnosť takýchto stien prekročiť tieto tehlové. Navyše, steny nevyžadujú zarovnanie a takmer okamžite pripravený dokončovacie práce.







Technológovia povedať o prevádzkový čas o 200 rokov. Ako je to dosiahnuté?! Odpoveď spočíva v zvláštnosti technológie výstavby monolitických domy. Na území budúcnosti budovy sú namontované teleso, ktoré duplicitné forme plánované domov. V týchto puzdro je vložená výstuž klietky a všetko toto je zhutnených. Debnenie po zatuhnutí rozoberať.

Vďaka tejto technológii steny domy izolované a zvukovo izolované. Vzhľadom na nedostatok švy v návrhu. Zložitosť samozrejme príliš. Jedným z nich je priechod do výrobného cyklu v oblastiach výstavby, vplyvom atmosférických javov, vlastností steny. To všetko sa dá vyhnúť len v kvalitatívnej výkonnosti všetkých práca.

Debnenie je jeden z typov monolitických konštrukcií. To je tandem technológie, monolitické stavby a dutých blokov. Na rozdiel od technológie, ktoré po tvrdnutie betónu, debnenie nie demontované, a stáva sa súčasťou steny.



Ste debnenie z rôznych materiálov. Tu si a drevotriesky a polystyrénu a polystyrénu. Ten, mimochodom, má vynikajúce izolačné vlastnosti. Ale on horľavé, ale túto nevýhodu je možné eliminovať použitím počet špeciálnych náterov.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика