воскресенье, 29 июня 2014 г.

Prístroj ukončí 2008-11-24 11:06:55

Výstavby a rekonštrukcie.

Prístroj ukončí
2008-11-24 11:06:55

Úvod do údolia, pozrite si časť "Funkcie a vzťahy'komunikačné štruktúry valley a preliv systém".

Prírodné dlaždice Braas - Prístroj ukončí

Schéma zariadenia valley podlaha

Prírodné dlaždice Braas - Schéma valley podlaha

Groove valley


Prístroj strom'drevené podlahy v rámci
• Šírka podlahy, čalúnenie antiseptized Rady nesmie byť menšia ako 30 cm od osi žliabku Doska hrúbka musí byť rovná hrúbke latovanie. Splachivanie dosky vykonávať na streche nohy.

Ktorým sa žľabu valley

Poznámka: Ktorým sa groove na palube, aby obalových debien. Po, ktorým groove v okraja prepravky pribavjte na podlahy. Na konci panela priniesť von flanging groove.
Peel späť bočné hrany groove pod 90 stupňov a profiliranje je na bar. Peel späť bočné hrany groove pod 90 stupňov a duch ich na bare.
Ohyb drážky pozdĺž stredovej osi uhla trochu väčšieho ako rohu údolia. Ohyb drážky pozdĺž stredovej osi uhla trochu väčšieho ako rohu údolia. Špeciálne strešné nástroje pre túto operáciu nie je potrebné.
Ktorým sa prílohu začať s odkvapom (bottom-up). Ktorým sa prílohu začať s odkvapom (bottom-up). na väzbu. Dajte groove na palube alebo rýchlo, prepravka a výbava je obrys vnútorného uhla s reserve 3 ... 4 cm na väzbu.
Prekrývanie prvok vzduchu previs, alebo zarovnanie bar na drážku by mali byť 8... 10 cm od okraja ombotrophic pre spoľahlivé ložisko prvý rez dlaždice. Na tomto mieste ohýbať úplne spálený vo vnútri.

2,8 x 25 mm Priložiť groove na podlahy šesť zátvorkách pomocou pozinkovaných strešné klince 2,8 x 25 mm

Je nemožné, aby klinec do drážky po dĺžke!

• Odchýlenie sa od horného okraja 1... 2 cm klinec groove na podlahy dva klince, aby sa zabránilo jej pozdĺžny posun.
Prírodné dlaždice Braas - Groove valley

Prírodné dlaždice Braas - Groove valley


Minimálne prekrytie ďalší kanál na spodnej 10 pozri Na záver align priečne hrany drážky.
Prírodné dlaždice Braas - Okruhový valley
Odstráňte ochrannú fóliu a dôkladne lepidlo na hrany drážky samo-lepiace penové pásky s vodu odpudzujúce textílie, impregnácia, poskytuje lepšiu ochranu proti pádu pod šindle vody, bahna, snehu a lístia.

Prírodné dlaždice Braas - Lepenie penových pások


Usporiadanie doliny na rýchle prepravka

Príprava návrhu
Dve nail bar controlbased doliny vo vzdialenosti 5... 10 cm od seba. Dve nail bar controlbased doliny vo vzdialenosti 5... 10 cm od seba.
Utesniť významný krok prepravka podľa návodu. Utesniť významný krok prepravka podľa návodu. Priniesť končí bruskov na os doliny.
"Zapojiť" základné klietku v oblasti údolia krátke tyče. "Účasť" hlavné prepravka blízkosti údolí krátke tyče. Jeden alebo dva bary vyplniť priestor medzi chôdza klietku. Jedna hrana Dosky pripojiť k centroblasts dolina, iné - k najbližšiemu hlavné barovým pultom latovanie. Dĺžka tyče je nie menej ako 30 pozri


Ktorým sa groove podobné, ktorým sa na štýl.
Postupne valley pribavjte na ďalšie bary, inak by v rozpore s hladkým dlažby obklady. Zátvorkách valley pribavjte na ďalšie bary, inak by v rozpore s hladkým dlažby obklady.
Flanging z koryta ohýbať nie je úplne vo vnútri doliny. flanging z koryta ohýbať nie až neskoro do doliny.
Obzrieme späť od horného okraja 1... 2 cm, prima drážky na bedňu dva klince, aby sa zabránilo jej pozdĺžny posun. Obzrieme späť od horného okraja 1... 2 cm pribi tí, groove na bedňu dva klince, aby sa zabránilo jej pozdĺžny posun.
Lepidlo na hrany drážky samo-lepiace penové pásky s vodu-odpudzujúce impregnácia. Lepidlo na hrany drážky samo-lepiace penové pásky s vodu-odpudzujúce impregnácia.

Schéma zariadenia doliny na rýchle purlin (odporúča sa).


Prírodné dlaždice Braas schéma zariadenia valley

Tento uzol je len vtedy, ak návrh doliny na rýchle debny!
Miesto vydania groove, ak je to potrebné, tesnenie VEGAFLEX a začať ktorým groove dĺžka 70 až 80 cm s prekrývajúcimi sa groove dlaždice najmenej 12 pozri Miesto vydania groove, ak je to potrebné, tesnenie VEGAFLEX a začať ktorým groove dĺžka 70 až 80 cm s prekrývajúcimi sa groove dlaždice najmenej 12 pozri
Nožnice kolo spodný okraj žľabu a profiliranje to vo forme dlaždíc rukoväť kladivom alebo gumovou paličkou. Nožnice kolo spodný okraj žľabu a duch to vo forme dlaždíc rukoväť kladivom alebo gumovou paličkou.

Podobne postupujte podľa prístroj ukončí drážky medi, zinku a pozinkovanej ocele. Podobne postupujte podľa prístroj ukončí drážky medi, zinku a pozinkovanej ocele.

Prírodné dlaždice Braas - Prístroj ukončí drážky

Prírodné dlaždice Braas - Prístroj ukončí drážky

Prístroj sútoku dolín pod hrebeňom

• Výbava a fit drážky s medzerou cca 1 cm z každej z nich. Upevnite svoje nechty priehrada a dôkladne, tesnenie tesniaca páska na sútoku dolín zodpovedajúcich farieb, profle jej do rebier groove.

Prírodné dlaždice Braas - Prístroj ukončí kĺbov

Prístroj ukončí kĺby na rovnakej úrovni v novomirovich strechy

Trim, miesto a zaistite drážky nechty. Trim, miesto a zaistite drážky nechty. Ak je to potrebné, tesnenie spojov tesniace pásky pre spoločné končí.
Nastaviť hrebeň používaný agroalimentari. Nastaviť hrebeň používaný prvok vzduchu.
Spoločné rez hrebenáčom lepidlo tesniace pásky alebo Waka-Flex zodpovedajúce farby. Spoločné rez hrebenáčom lepidlo tesniace pásky alebo Waka-Flex zodpovedajúce farby.

Prírodné dlaždice Braas - Prístroj ukončí kĺby na rovnakej úrovni

Prístroj dlaždice končí

Značkový
Uplatňovať token do drážky valley line prepojenie tak, že sa prekrývajú dlaždice na drážku bolo tu sú 8 10 pozri Na šírku drážky od centra údolia 23 cm viditeľná časť, t.j. Použiť kľúč k groove valley line prepojenie tak, že sa prekrývajú dlaždice na drážku bolo 8 10 pozri Na šírku drážky od centra údolia 23 cm viditeľná časť, t.j. nie, na ktoré sa vzťahuje dlaždice, budú od 13. do 15. pozri
Použitím do polovice šindle, ležal riadok za riadkom celý dlaždice, sa snaží dostať čo najbližšie groove dlaždice. Použitím do polovice šindle, ležal riadok za riadkom celý dlaždice, sa snaží ukončiť groove dlaždice.

Presuňte súlade s drážkou na dlaždice v dolnej a hornej bodu údolia. Presuňte súlade s drážkou na dlaždice v spodnej a hornej časti doliny.
Pripojiť každý z dolnej a hornej cue body na dlaždice pomocou nylonové vlákno. S'pripojenie medzi dolnou a hornou cue body na dlaždice pomocou nylonové vlákno.
Mark up dlaždice linky. mark up dlaždice linky. Ak je linka na drážky nie sú plne pokryté dlaždicami, presuňte ho z existujúceho riadku 15 cm na strane svahu, takže E. z doliny (pri použití pol-obkladačky, dlaždice).

Pomocou hladké dlho bar s marker čerpať jasné línie na povrch dlaždice po celej dĺžke doliny. Mar ker udržať prísne kolmo na povrch dlaždice! Pomocou hladké dlho bar s marker čerpať jasné línie na povrch dlaždice po celej dĺžke doliny. Marca Coeur udržať prísne kolmo na povrch dlaždice!
Ak spadajú pre rezanie v súlade naraz dve susedné dlaždice, použitie ako vkladanie, pol-dlažba. Ak spadajú pre rezanie v súlade naraz dve susedné dlaždice, použitie ako vkladanie, pol-dlažba. V tomto prípade bude rez dlaždice sú veľké, dostatočná pre spoľahlivé upevnenie. Potreba pol dlaždíc je o 1 kus dva riadky, ktoré sa vzťahujú na orezávanie.
Počet dlaždíc a ich odstránenie s prepravky.
Prírodné dlaždice Braas - Inštalácia dielov dlaždice
Ostré

Pred rezaním, každé políčko rozšíriť značku line rezanie, kde to je/. Pred rezaním, každá dlaždica bude pokračovať značku line orezávania, kde chýbajú.
Vyvŕtajte diery pre upevnenie škridiel. Vyvŕtajte diery pre upevnenie škridiel.
Ak groove doliny je položený na rýchle prepravka pred rezanie jemne, aby sa kladivo alebo znížiť brúska referenčná príručka na vnútornej dlažby pádu na drážku. Ak groove valley dať na rýchle prepravka pred rezanie jemne, aby sa kladivo alebo znížiť brúska referenčná príručka na vnútornej dlažby, dostane do žľabu.
Na rezanie dlaždíc pomocou uhlovej pílový kapacitu o 2 kW a diamant disku pre suché rezanie ťažkých betónu priemer 230 mm Na rezanie dlaždíc pomocou uhla šijacom stroji s kapacitou približne 2 kW a diamant disku pre suché rezanie ťažkých betónu priemer 230 mm
Kvôli osobnej bezpečnosti vždy používajte ochranné okuliare a masky. Pre osobnú bezpečnosť povinné'používajte ochranné okuliare a masky.

Najlepší výkon a najlepšie presnosti je dosiahnuté, keď rezanie dlaždíc na postoj s vodného chladenia. Najlepší výkon a najlepšie presnosti je dosiahnuté, keď rezanie dlaždíc na stroji s vodného chladenia.
Nerezať obklady, priamo v doline, ako to je nebezpečné pre roofer a môže dôjsť k poškodeniu žľabu.


Ktorým
x50 mm alebo medi Provo lokoy. Na koncoch vhodnejšie použiť drôt montáž, prevencia poškodenia obklady z ľadu, ktorý môže byť generovaný na drážku. Po rezanie dlaždíc opláchnite vodou z prachu a pripojiť k prepravka nehrdzavejúce skrutky 4. 5 x50 mm alebo medi Provo lokoy. Na koncoch vhodnejšie použiť drôt montáž, prevencia poškodenie obklady z ľadu, ktorý môže byť tvorený na drážku.
Položte dlaždice od zdola nahor, podľa číslovania. Položte dlaždice od zdola nahor, podľa číslovania. Skrátený zarovnajte okraj s linkou, maľované na drážku z doliny.
Ak ste oblasť rezu bola predĺžená do 15 cm v strane, keď ktorým pridáva pol-dlažba, posunutie a tým znížiť dlaždice späť do údolia. Ak ste oblasť rezu bola predĺžená do 15 cm stranou, na záver pridané do polovice šindle, posunutie a tým znížiť dlaždice späť do údolia. Ak v sérii bol používaný pol-dlažba, vymeňte ju v celku.
Ak groove doliny je položený na rýchle klietku, ako obklady rez s nožom tesnenie penové pásky na úzkej strane medzery medzi dlaždicami. Ak groove valley dať na rýchle klietku, ako obklady rez s nožom tesnenie penové pásky na úzkej strane medzery medzi dlaždicami. Nakrájame na malé trojuholníky v miestach, full contact a dlaždíc väzbu doliny.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика