понедельник, 30 июня 2014 г.

A dizajn pre dezert

Môžete si predstaviť, môj byt bez skrine? Samozrejme! Systémy na skladovanie môže byť zhotovený z políc a kontajnerov. Predstavujú spálňa bez nároku na lôžko? Jednoduché! Posteľ môže byť nahradený obrovský ortopedické matrace. Čo o jedál? Viete, ako to urobiť bez nej? Nikto nevie,... A to nie je potrebné, pretože tam je tak veľa krásnych jedlo, ktoré môžete nielen zdobiť dom, ale aj na zlepšenie chuti do jedla.

Samozrejme, to, čo ste štýlový stolový riad, neznamená to, že vás bude veľa a často! Ale možno sa stanete gurmán, muž, ktorý nielen vie, čo je to, čo v vkusu a chuti jedál, ale tiež oceňuje vysoké umenie zdobenia stôl.



Na Raňajky - nové nápady!


Ako je známe, v dopoludňajších hodinách všetky naše city a pocity sú nabrúsené, a chuť je vnímaná jasnejšie. Odborníci na výživu odporúčajú jesť výživné Raňajky, ale ľahké jedlo. Preto, a nádoby by mali byť jednoduché, ale elegantné. Najlepšie na ráno jedlo fit porcelánu svetlé jednofarebné, s miestnymi ozdoby. Ráno farby, ako pique vašu chuť k jedlu a vedomia, sú svetlé, zelená, oranžová a červená. Avšak, kávy, je lepšie piť s bielou ware - vyzerá chutný.

Dnes pre každodenné použitie, sme často preferujú jedlá sú veľmi jednoduché, a ani dať hodnota jeho dizajn. Márne! Odporúča budúci víkend kúpiť skromný a vynikajúce služby pre každý deň. Dokonca existoval iba jeden súbor, budete môcť každé ráno na vytvorenie nálady pre nový úspešný deň. To si vyžaduje len farebné servítky a transparentné misy, kde v ranných hodinách na zelený šalát, svetlé jahoda, müsli s mliekom. Každé ráno sa novú farbu, nový história, výborná nálada!

Obed haute couture


Pravdepodobne viete, že mnoho slávnych módnych návrhárov spolupracovať s továrne na výrobu nábytku, alebo mobilné telefóny. Ale všetko sa začalo tieto duetov s riadom. Nastavuje haute couture vyzdobiť stôl najviac módne ľudí na svete, ale môžete si ich kúpiť. Napríklad, porcelán zbierky návrhár Gianni Versace, vyrobené pre pôvodné Rosenthal, je výstredná, s krásnym classic dekor a rafinované formy. Mimochodom, keď Versace začala exkluzívny rad riadu, poslal niekoľko políčok s ňou herec Sylvester Stallone; podobný dar prijal a Claudia Schiffer. Predstavte si, že jesť, ako legendárny Rambo, idol našich "salóny" z detstva!

Teraz Čína factory spolupracovať s takými majstrami ako Kenzo a Luigi Callanovou. Unikátna kolekcia riad vytvára Paloma Picasso, dcéra veľkého umelca. Jeden z najviac očarujúce módni návrhári Christian Lacroix legendárnej spoločnosti Christofle vyvinula dekoroch poháre a taniere "P'päť kontinentov", ktorý sa stal symbolom žien v národných krojoch.



Verte mi, obvyklej všednej obed môže premeniť hody, ak ste servirte Stôl autora jedál. A na večeru tento súbor je nevyhnutné, pretože hostia ocenia nielen chuť podávané pokrmy, ale chuť s, ktorý položil stôl!

Nič zdobí romantická večera, ako hra sviečky v krištáľových pohárov. Aj dnes, v ére glamour, crystal opäť stal hlavným dekorácie nielen na stole, ale inter'jer - sú zariadené s lustre a svietniky, vankúše na pohovke a vodítka pre Chihuahua.

Crystal riad s'objavil v Anglicku. Je tu v XVII storočí po pridaní sklo hmotnosť viesť dusnatého bolo prvýkrát dostal kryštál, ktorý sa líši od obvyklých pevnosť skla, viac vysokým leskom a vysoký lom svetla.

Bol ľahko engrave a strih. Vďaka týmto technické vlastnosti a vlastnosti kryštálov sa stal najromantickejších skla na svete.

Žiadna romantická večera nemožno konať bez nádherné porcelánové - biela, s pôvabnými obrázok vážnej ozdoby. A nezabudnite, Príbory! Sú ako šperky pre tabuľky, tabuľky bez nich ensemble bude vyzerať nedokončené. Niektoré vidličky, nože a lyžice naozaj ako umelecké šperky art z bohatej výzdoby.



Tradícia zdobenia rukoväť Príbory prišiel z Viktoriánskom Anglicku, kde to bolo módne liečiť lyžičky smalt, gravírovanie, farebné porcelánu vložky. Mnohé továrne sú stále používate staré recepty dekorácie a výrobe, napríklad, strieborné Príbory a dokonca aj uvoľnenie zbierky opakovanie zariadenia z minulých storočí. Po všetkých, riad, ako niektoré veci, kladie dôraz na chuť a postavenie vlastníka, a preto sa často stáva rodinné hodnoty, ktorá sa dedí.

Kúpiť zbierať - vyzdobiť svoj dom krásna riadu, a jeho život - štýlové Raňajky, chutné Obedy, romantické večere!

Sasha Merge

Zdroj: Preskúmať mesto nehnuteľnosti

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика