понедельник, 30 июня 2014 г.

Jednovrstvové steny, vyrobené z sýtené betónu. Funkcie výstavby

 


Ako je známe, jednovrstvové steny, vyrobené z sýtené konkrétne má viacero výhod: účinnosť, odolnosť, jednoduchosť a rýchlosť výstavby, atď., bude Považovať výstavby takýchto stien.



Najlepšie teploty podmienkou pre stavbu steny vyrobené z sýtené betónu sú považované za teplote od + 5 do +25 C. V chladnom období pomocou riešenia a lepidlá s nemrznúca prísady.

Prirodzene projekty domov z sýtené betónu sú rozdiely v návrhu projektov z tehál. Sme sa zoznámiť s nimi.

Vo svete sýtené konkrétne robí všetko pre domov: a steny a stropy. V našej realite konkrétne overlappings nie však pre steny a priečky, môžete použiť bloky, ktoré sú na hrúbke a objemová hmotnosť. Steny rovnaké optimálna hustota betónu 400-500 kg / m. Vnútorné steny a priečky môžu byť vyrobené z ľahší materiál tenšia. Alya jumper existujú špeciálne U-tvarované bloky.

 

Hrúbka steny bude úplne vyrobené z sýtené betónového bloku. Blok veľkosť sa volí s prihliadnutím na klimatické podmienky. Napríklad, ak hustota 500 kg/m3 jednotka 375 mm vhodné pre chladné klimatické zóny.

Podklad musí byť monolitické. Vhodný aj podmurovka. Sú schopní udržať steny z plynu-betón.

Teraz poďme sa vysporiadať s ktorým blokov.

Sýtené betón je umiestnený na piesočnatej alebo teplý riešenie. Ale pre bloky presné rozmery nie je v rozpore s špeciálne lepidlo. Lepidlo naneste vrstvy 3 mm. Na hranici s "groove - ridge" vo zvislej švy lepidlo je možné šíriť nemali. Na záver sýtené konkrétne videl manuálne. Prvá séria betónových blokov oddelené od Nadácie hydroizolácie.

Byť istí, posilnenie dlhé múry, prvý rad tvárnic, dolnej švík okenných otvorov, ako aj na podporu povrchy jumper.

Steny vyrobené z betónových tvárnic vyrábaných dva až trikrát ľahšie, než tehla. Jeden pracovník je schopný priniesť jeden štvorcový meter na stenu 20 minút.

Ako zvládnuť betónové steny?!

Ak bloky sú stanovené správne, všetky zarovnanie a omietky je potrebné. Na exteriér, príliš, nie je povinné. Hydratačné po daždi 3 mm, steny suché rýchlo. A ak sa spracovanie vykonáva, by ste sa mali uistiť, že nič sa bráni odparovaniu vlhkosti z betónu. Je dovolené používať tenké vrstvy omietky alebo farby.

Vo vnútri zvládnuť akúkoľvek tradičným spôsobom, či sadry alebo spracovanie sadrokartónu. Keramické obklady sú umiestnené priamo na betón.

 

Problém cenu.

Autoklávového sýtené betón je 650-750 UAH za m3, lepidlo pre jeho inštaláciu - od 35 UAH. 25 kg. Ceny pre nemecký sýtené vyobrazení dosiahne 1400 UAH. Za m3.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика