воскресенье, 29 июня 2014 г.

Odkvapové systémy: základné druhy a uchovávania odvodnenie

Odkvapové systémy: základné druhy a uchovávania odvodnenie


Odkvapové systémy: základné druhy a upevnenie odvodnenie V snahe usporiadať odvod vody zo strechy pomocou rôznych kanalizácie. Takýto systém je dôležitým prvkom takmer akúkoľvek strechu. Je to systém prvkov chrániť základňu a steny budovy z nadmernej vlhkosti, nadmernej vlhkosti: downspout ďalšie prvky, ktorým sa ustanovujú žľaby a rúry, žľaby.

Pri používaní organizované odtok vody zo strechy sa deje potom, čo to ide na jednom mieste. Dôsledkom toho je, že štruktúra je chránený pred vlhkosťou, a preto nie je v nebezpečenstvo zničenia. Okrem funkcie, odkvapové systémy môžete vykonať dekoratívnu funkciu. Tak, moderné dekoratívne kanalizácie štýlové a krásne zdôrazniť prechody z prednej strane na prednej strane, zo strechy do steny.

Drenážne systémy, ktoré sú organizované mozgov. Často v domoch nie je tam žiadna taká mozgov, a používa takzvaný neorganizovaných mozgov, t. j. do vody s sedlová strecha len tokov na povrchu zeme. Ak štruktúry má jeden ihrisku strechy a budovy oblasti je nízke v tomto prípade, potom neorganizovaných mozgov platné. Ale v tomto prípade voda nesmie vstúpiť na nohy cesty alebo chodníky. Nevýhodou pri použití tohto typu odvodnenie je predčasné zničenie a poškodenie suteréne, stien a iných konštrukčných prvkov. To je vzhľadom k vysokému a trvalo hydrostatické zaťaženie.

Organizované mimo drenážny systém je stále viac efektívny a praktický spôsob, ako organizovať odtok vody zo strechy. Pri použití odkvapové systémy vodných tokov prostredníctvom špeciálne zriadenej žľaby, a potom sa aplikuje na vonkajšiu drainpipes

Použitie a inštaláciu moderného systému mozgov nie je ťažké, lebo obsahujú všetky potrebné prvky, vrátane montáže. Rúry a žľaby môže mať iný tvar - pravouhlé a okrúhle. Výber forme žľaby závisí najmä na vonkajšej zhody systému prvkov a architektúra a dizajn budovy.

Okrem vzhľadu, rúry a žľaby drenážne systémy, ktoré sa líšia vo veľkosti. Ako pravidlo, veľkosti všetkých prvkov systému sa počíta vzhľadom na regulačné požiadavky. Ak je to potrebné, môžete kombinovať rôzne veľkosti položiek, výber optimálneho prvkov a ich rozmery pre každý prípad. Tiež berte do úvahy faktory ako je napríklad umiestnenie a počet bodov odtok zrážok, veľkosť strechy a jej sklon.

Napríklad, systém odvodňovacích s využitím prvkov od rôznych výrobcov, ako sú kompatibilné veľkosť a štruktúra. Materiál, z ktorého vyrába drenážny systém, výber systému prakticky nemá zameranie. V závislosti od materiálu, avšak, existuje niekoľko typov odvodňovacích systémov.

Druhy drenážnych systémov

V závislosti od materiálu použitého na výrobu kanalizačné systémy, môžu byť dva druhy - kovové systémy alebo vodných tokov, vyrobené z PVC (alebo plast).

Často použitý v poslednom čase odvodňovacieho systému-vyrobené z PVC. Tieto kanalizácie mať dostatok výhody, kvôli ktorej sa používa, viac a častejšie. Tak, kanalizácie PVC je odolný voči chemickým a korózii, na nepriaznivé účinky prirodzený charakter. Aj plastové odkvapové žľaby len namontovať a nie je vystavená UV žiareniu. Iné výhody PVC žľaby je ich nízka hmotnosť a odolnosť, ako aj veľký výber farieb riešenia a odolnosť voči účinkom vysokých alebo nízkych teplôt a ostré zmeny v teplote.

Inštalácia kanalizácie jednoduché a rýchle, ako prvky systému, majú malú hmotnosť. Okrem toho, schémy inštalácia je jednoduchá a dostupnosti úplných začiatočníkov pánov.

To je výhodné, že plastové odkvapové žľaby nie si vyžaduje každodennú starostlivosť a ich údržba je obmedzené na jednoduché vyšetrenie systém a odstrániť nečistoty a zanechá vo vnútri systému prvkov.

Na rozdiel od plastové rúry a žľaby, kovové drenážne systémy, ktoré sa líšia v rôznych odtieňoch. Kovové mozgov zahŕňa niekoľko typov náterov, z ktorých každý má svoje vlastné vlastnosti a hrúbky. Teda, náter, môže byť z Pural, polyvinylchloride alebo polyesteru. Najviac hrubé, a teda, trvanlivý náter kovových žľaby je PVC, polyester má najnižšie náklady.

Výbava kovové drenážne systémy, ktoré obsahujú rovnaké prvky, ktoré a plastového systému. Ak chcete nainštalovať tieto systémy môžu PVC kanalizácie, sedlová strecha akéhokoľvek druhu. Aj drenážny systém môže byť vyrobené z medi. Takéto systémy sú považované za najviac odolné.

Upevnenie odvodnenie

Správna montáž drainpipes je séria kľúčových krokov procesu, a nie je ťažké vykonať. Práce sa začína na horizontálnu montáž prvkov drenážny systém - žľaby, pozastavené slivky. Ďalej priložiť vertikálnej časti, t. j. potrubí (bottom-up).

Pre montáž v žľaby a kanalizácie najprv zmerajte obvod strechu, ak chcete vykonať výpočet získať celková dĺžka žľaby. Potom je potrebné určiť potrebu inštalácie počet spojovacích materiálov. Ako pravidlo, za ktorým sa ustanovujú žľaby plechu sa odporúča na háčiky vo vzdialenosti 60 až 90 vidieť Pri používaní žľaby. Vyrobený z cementu, azbestu, háčiky sa odporúča mať pri trochu väčšej vzdialenosti až 90 cm.

Ďalej je potrebné určiť a označiť miesto, kde sa nachádza voda, t. j. odpadových vôd. Táto voda otvor odtok mať 1 centimeter pod drip okraji odkvapov. V niektorých systémov, odvodňovacích absolutória je príslušný odkaz v väzbu, nie odvodnenie. V tomto prípade, by ste mali polohy pin rímsu tak, aby bol na p'päť centimetrov pod odkvapom strechy.

Visí žľaby sú stanovené s svorky. Je potrebné získať svahu pre normálny prietok vody pozdĺž žľaby, montážou je na inej úrovni. Potom musíte vytiahnuť medzi pin a upevnite kábel na ktoré chcete pripojiť k odkvapu stredne stenu. Steny žľaby sú upevnené pomocou háčikov, inštalované na povrchu odkvapov v kolmej na jeho smer.

Po úprave steny a prívesok žľaby, t. j. určenie ich požadovanú dĺžku, prepojenie s'spoja sa do jedného celku, ktorý je v prípade oceľové žľaby použiť dvojité záhyby klamstvo. Ak je to potrebné, pripojte k systémov v prevádzke nové drážky, je potrebné použiť špeciálny adaptér-adaptéry. A na konci prvej etapy prác na odvod pripojené prechodné kolena.

V druhej fáze, inštalácia kanalizácie by mali zavesiť odkvapu. To môže byť vykonané súčasne s výstavbou tehlovej steny, a preto je možné, a po stavebné práce na dokončení. Vážil rúry v etape výstavby sa považuje za úspornejšie možnosť.

Drez je namontovaná zospodu nahor. Odkazy sú pevné a sú stanovené v stene sondy. Pre definíciu miesto upevnenia na vrchole pin by mali brať do úvahy uhol prechodové kolená, priemer kanalizácie a veľkostí, diaľkové rímsy. V spodnej časti steny piny pre pripojenie štandardných známky. Mark má drážkou rohu, alebo môže byť odkaz drainpipes. V stene klincami by mali byť pevné odkazy potrubie tak, že každý odkaz má spoliehať na samostatnej pin. Ak odkaz má dĺžku o viac ako dva metre. V tomto prípade, odborníci radia, aby nainštalovať ďalšie podporu pin. Na to miesto, v strede prepojenie. To sa zníži zaťaženie na kmeni rúry. Na tomto vrchu väzbu končí.

Zvláštnosti plastové žľaby Döcke

V poslednej dobe, čoraz viac využívajú plastové žľaby Döcke, ktorého prvky počas prevádzky môže vydržať veľkú záťaž snehu, vody alebo ľadu, a majú záručný list, ktorý potvrdzuje ich spoľahlivú prevádzku na 25 rokov. Takéto kanalizácie sú spoločné vzhľadom na svoje dominantné vlastnosti. Tak, nevyžadujú zvláštnu starostlivosť. Jednoduchá inštalácia, trvanlivé, odolné voči vyblednutiu a udržať na mnoho rokov a estetika a spoľahlivosť a dlhú životnosť.

Dôležitú vlastnosť plastové žľaby Döcke je tiež plasticity. V produkcii kanalizácie uplatňovať moderné zariadenia a nové technológie, ktoré poskytuje vysokú ťažnosť materiálu prvky systému, ktoré je PVC. Táto vlastnosť umožňuje produkty prijať pôvodný tvar aj za rôzne deformácie.

Odolnosť odtieň náteru potrubia je poskytnúť výrobca hornú vrstvu materiálu produkty využívajúce jedinečné recepty. Výsledkom je, že údaje z PVC žľaby sú odolné voči vyblednutiu. Okrem toho, odtoková Döcke je odolný voči rôzne dopady prirodzený charakter. Podrobnosti o odvodňovacie systémy schopné odolať vysokým a nízkym teplotám, ako aj pády a skoky v rozsahu teplôt od -50 až +50 stupňov. Okrem toho, prvky systému nie sú vystavení vplyvu chemických látok, žieravých prostredia, korózii, atď., A ľadová kôra na povrchu žľaby a rúry lúpať ľahko.

Montáž plastových mozgov jednoduché, pomáhal a tiež nízka hmotnosť systému. To umožňuje brať do úvahy vo fáze projektovania budovy, zaťaženie na plastové rúry a žľaby mozgov, ktorý zabezpečuje jednoduchú inštaláciu systému nielen v nových budov, ale v zrekonštruovaných. Ak chcete nainštalovať glueless systémy sú používané s'jednota prvky - spoľahlivé a trvanlivé. Prvky sú namontované systém s gumené tesnenia, prináša s'v jednote je získavaná utesnené. Spoľahlivosť a dlhú životnosť systému je k dispozícii aj špeciálny spôsob montáže prvkov systému, keď sa každý odkaz na inú a zavrie. Tiež s'odkazy a teplota kompenzátora rozšírenia prvky.

Praktická vlastnosť, plastové žľaby je ich univerzálnosť, čo znamená, zameniteľnosť rohu a koniec žľabu čiapky. Spoločnosť tiež vyvinula technológiu na výrobu kanalizačné "Jasné, Tube", ktorý poskytuje jednoduchý a spoľahlivú ochranu z listov vnútorné povrchy prvkov systému. V tomto prípade, na vnútorné povrchy kovaní a žľaby poskytovaná hrany, bráni tvorbe listy.

Montáž odvodňovacích systémov efektívne (v porovnaní s neorganizovaných vypúšťanie) a jednoduché, aj pre seba-plnenie.

Prejsť na: Strecha → Kanalizácie → Kanalizácie plastové Docke

V snahe usporiadať odvod vody zo strechy pomocou rôznych kanalizácie.

Takýto systém je dôležitým prvkom takmer akúkoľvek strechu. Je to systém

prvky, ktoré chrániť základňu a steny budovy z nadmernej vlhkosti,

nadmernej vlhkosti: downspout ďalšie prvky, ktorým sa ustanovujú žľaby a rúry,

žľaby.
Pri používaní organizované odtok vody zo strechy sa zbiera, potom sa mu

ide na jednom mieste. Dôsledkom toho je, že štruktúra je chránený pred vlhkosťou a

preto nie je v nebezpečenstvo zničenia. Okrem toho na funkčné účely, odvodnenie

systém môže vykonávať dekoratívnu funkciu. Tak, moderné dekoratívne kanalizácie

štýlové a krásne zdôrazniť prechody z prednej strane na prednej strane, zo strechy budovy

jej steny.
Drenážne systémy, ktoré sú organizované mozgov. Často v domoch nie je

ako drenáž, a používa takzvaný neorganizovaných mozgov, t. j. do vody s rozbil

strešné len tokov na povrchu zeme. Ak štruktúry má jeden ihrisku strechy a

rozloha budovy je nízka v tomto prípade, potom neorganizovaných mozgov platné. Ale v tomto prípade,

voda nesmie vstúpiť na nohy cesty alebo chodníky. Nevýhodou použitia

tento typ odvodnenie je predčasné zničenie a poškodenie steny suterénu

budov a iných konštrukčných prvkov. Je to spôsobené vysokou a neustále

aktuálne hydrostatické zaťaženie.
Organizované mimo drenážny systém je stále viac efektívny a praktický spôsob, ako organizovať

voda odtoku zo strechy. Pri použití odkvapové systémy, vody, kanalizácie spolu osobitne

sídlo žľaby, a potom sa aplikuje na vonkajšiu drainpipes
Použitie a inštaláciu moderných systém odvodňovacích jednoduché, pretože v ich zloženie

obsahuje všetky potrebné prvky, vrátane montáže. Rúry a žľaby môžu mať rôzne

forma a obdĺžnikových a okrúhle. Výber forme žľaby závisí najmä na vonkajšej

zhody systému prvkov a architektúra a dizajn budovy.
Okrem vzhľadu, rúry a žľaby drenážne systémy, ktoré sa líšia vo veľkosti. Ako pravidlo,

veľkosť všetky prvky systému sa počíta vzhľadom na regulačné požiadavky. Ak

je to potrebné, môžete kombinovať rôzne veľkosti položiek, výber optimálneho

prvky a ich veľkostí pre každý prípad. Tiež berte do úvahy faktory ako

umiestnenie a počet bodov odtok zrážok, veľkosť strechy a jej sklon.
Napríklad, systém odvodňovacích s využitím prvkov od rôznych výrobcov, tak ako

sú kompatibilné veľkosť a štruktúra. Materiál, z ktorého vyrába odkvapový

systém, výber systému prakticky nemá zameranie. V závislosti od materiálu,

avšak, existuje niekoľko typov odvodňovacích systémov.
Druhy drenážnych systémov
V závislosti od materiálu použitého na výrobu kanalizačné systémy, môžu

na dvoch typoch - kovové systémy alebo vodných tokov, vyrobené z PVC (alebo plast).
Často použitý v poslednom čase odvodňovacieho systému-vyrobené z PVC. Tieto kanalizácie

mať dostatok výhody, kvôli ktorej sa používa, viac a častejšie. Tak, odvodnenie

PVC je odolný voči chemickým a korózii, na nepriaznivé účinky

prírodný charakter. Aj plastové odkvapové žľaby len namontovať a nie sú naklonené

vplyvom ultrafialového žiarenia. Iné výhody PVC žľaby je ich nízka hmotnosť

a životnosť, ako aj veľký výber farieb riešenia a odolnosť voči účinkom

vysoké alebo nízke teploty a ostré zmeny v teplote.
Inštalácia kanalizácie jednoduché a rýchle, ako prvky systému, majú malú hmotnosť. Okrem

v schéme inštalácia je jednoduchá a dostupnosti úplných začiatočníkov

majstri.
To je výhodné, že plastové odkvapové žľaby nie si vyžadujú každodennú starostlivosť, a ich servis

jednoduchá kontrola systému a odstrániť nečistoty a zanechá vo vnútri

prvky systému.
Na rozdiel od plastové rúry a žľaby, kovové drenážne systémy, ktoré sa líšia

rôzne odtiene. Kovové mozgov pokrývať niekoľko druhov materiálu, každá

z nich má svoje osobité vlastnosti a hrúbky. Teda, náter, môže byť z Pural,

polyvinylchlorid, alebo polyesteru. Najviac hrubé, a teda, trvanlivý náter

kovové žľaby je PVC, polyester má najnižšie náklady.
Výbava kovové drenážne systémy, ktoré obsahujú rovnaké prvky, ktoré

plastové systém. Ak chcete nainštalovať tieto systémy môžu PVC žľaby, rozbil

strechy akéhokoľvek druhu. Aj drenážny systém môže byť vyrobené z medi. Takéto systémy

považovaný za najviac odolné.
Upevnenie odvodnenie
Správna montáž drainpipes je séria kľúčových krokov

proces, a nie je ťažké vykonať. Práca začína s

montáž horizontálnych prvkov drenážny systém - žľaby, pozastavené slivky. Ďalšie

krepjat vertikálne časti, t. j. potrubí (bottom-up).
Pre montáž v žľaby a kanalizácie najprv zmerajte obvod strechy zaplatiť

získať celková dĺžka žľaby. Potom je potrebné určiť potrebu pre montáž

počet spojovacích materiálov. Ako pravidlo, za ktorým sa ustanovujú žľaby plechu

odporúča sa mať háčiky vo vzdialenosti 60 až 90 nájdete v časti používanie

žľaby. Vyrobený z cementu, azbestu, háčiky sa odporúča dať na niektoré

dlhšie vzdialenosti až do 90 cm.
Ďalej je potrebné určiť a označiť miesto, kde sa nachádza prívod vody

lievik, t. j. odpadových vôd. Táto voda otvor odtok mať 1 centimeter nižšie

kvapkové okraji odkvapov. V niektorých systémov, odvodňovacích absolutória je vhodné

odkaz do žľabu, nie odvodnenie. V tomto prípade, by ste mali polohy pin rímsu tak, aby bol

päť centimetrov pod odkvapom strechy.
Visí žľaby sú stanovené s svorky. Je potrebné získať zaujatosť pre normálne

vodné žľaby, montážou je na inej úrovni. Potom musíte vytiahnuť

medzi pin a upevnite kábel na ktoré chcete pripojiť k odkvapu stredne stenu.

Steny žľaby sú upevnené pomocou háčikov, inštalované na povrchu odkvapov vo

kolmo na smer.
Po úprave steny a prívesok žľaby, t. j. určenie, je potrebné, dĺžka,

diely sú spojené do jedného celku, ktorý je v prípade oceľové žľaby sa vzťahujú záhyby

dvojité klamstvo. Ak je to potrebné, pripojte k systémov v prevádzke nové groove

musíte použiť špeciálny adaptér-adaptéry. A na konci prvej etapy

funguje na odtoku je stanovená prechodné kolena.
O autorovi pri inštalácii odvodňovacieho systému by mali zavesiť odkvapu. To môže

tiež sa súčasne s výstavbou tehlovej steny, ale môžete po

stavebné práce sú ukončené. Vážil rúry v štádiu výstavby

to je považované za úspornejšie možnosť.
Drez je namontovaná zospodu nahor. Odkazy sú pevné a pevne stanovená v

steny sondy. Pre definíciu miesto upevnenia na vrchole pin, mali by sa brať do úvahy

prechodový uhol kolena, priemer kanalizácie a veľkostí, diaľkové rímsy. V spodnej časti

steny pin by sa mali pripojiť štandardný známky. Toto označenie sa má drážkou rohu alebo

môžu byť vyrobené z prepojenie drainpipes. V stenové kolíky by mali byť upevnené

odkazy potrubia tak, že každý odkaz má spoliehať na samostatnej pin. Ak odkaz je

dĺžku o viac ako dva metre. V tomto prípade, je vysoko odporúčané, aby dodatočne nainštalovať

podporuje pin. Na to miesto, v strede prepojenie. To zníži zaťaženie

podstavec z potrubia. Na tomto vrchu väzbu končí.
Zvláštnosti plastové žľaby Döcke
V poslednej dobe, čoraz viac využívajú plastové žľaby Döcke, prvky, ktoré ide v

prevádzka je schopný vydržať veľkú záťaž snehu, vody alebo ľadu, a

majú záručný list potvrdzujúci ich spoľahlivú prevádzku na 25 rokov. Takéto

odkvapové systémy sú spoločné vzhľadom na svoje dominantné vlastnosti. Tak, oni

nevyžadujú špeciálnu starostlivosť. Jednoduchá inštalácia, trvanlivé, odolné voči vyblednutiu a udržať

na mnoho rokov, a estetika a spoľahlivosť a dlhú životnosť.
Dôležitú vlastnosť plastové žľaby Döcke je tiež plasticity. Pri výrobe

tieto kanalizácie uplatňovať moderné zariadenia a nové technológie, čo zabezpečuje

vysoká ťažnosť materiálu prvky systému, t.j.

polyvinylchlorid. Táto vlastnosť umožňuje výrobkov, aby pôvodnej podobe aj v prípade

rôzne kmene.
Udržateľnosť odtieň náteru potrubia je poskytnúť výrobca hornú vrstvu materiálu

produkty využívajúce jedinečné recepty. Ako výsledok tejto časti PVC mozgov

sú odolné voči vyblednutiu. Okrem toho, odtoková Döcke líši

odolnosť voči rôznym vplyvom prírodného charakteru. Podrobnosti o odvodňovacie systémy

schopná odolávať vysokým a nízkym teplotám, ako aj varianty a teplotné výkyvy v

rozsah od -50 až +50 stupňov. Okrem toho, prvky systému nie sú vystavené

chemické látky, žieravé prostredia, korózii, atď., A ľadovej kôry na povrchu

z žľaby a rúry lúpať ľahko.
Montáž plastových mozgov jednoduché, pomáhal a tiež nízka hmotnosť systému. To

umožňuje vziať do úvahy vo fáze navrhovania konštrukcie zaťaženie na plastové rúry a

väzbu väzbu, ktorá zaisťuje jednoduchú inštaláciu systému nielen v nových budov,

ale v zrekonštruovaných. Ak chcete nainštalovať systém, ktorý sa používa glueless spojenie -

spoľahlivé a silné. Prvky sú namontované systém s gumené tesnenia,

výsledné spojenie sa ukázalo, tesný. Spoľahlivosť a trvanlivosť systém

tiež poskytuje osobitný spôsob upevnenia prvkov systému, keď sa každý odkaz

do inej zatvorené a zamknuté. Aj zlúčeniny odkazy sú a kompenzátora

teplota rozšírenie prvkov.
Praktická vlastnosť, plastové žľaby je ich univerzálnosť, čo znamená,

zameniteľnosť rohu a koniec žľabu čiapky. Spoločnosť tiež vyvinula

technológii výroby drainpipes "Jasné, Tube", ktorý poskytuje jednoduché a

spoľahlivú ochranu z listov vnútorné povrchy prvkov systému. V tomto prípade

vnútorné povrchy kovaní a žľaby za predpokladu, rebrá, zabraňuje lepeniu

listy.
Montáž odvodňovacích systémov efektívne (v porovnaní s neorganizovaných vypúšťanie) a jednoduché,

aj pre seba-plnenie.
Prejsť na: Strechy → Kanalizácie → Kanalizácie plastové Docke
http://www. materik-m. ru/shop-cat-vodostoki_plastikovie_docke-n003490-na00396. html

Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика