понедельник, 30 июня 2014 г.

Systém s označením KOMPEN 2006-11-02 15:31:57

Výstavby a rekonštrukcie.








Systém s označením KOMPEN
2006-11-02 15:31:57

Systém je vyvinutý a vyrobený spoločnosťou KOMPEN, má zaslúži popredné miesto v Turecku v sektore výroby plastových profilov pre okná a dvere a výroby. Systém bol certifikovaný podľa ISO-9002 a spĺňajú moderné požiadavky, ktoré je pred'sú na ekologickú čistotu a estetický výkon produktov. Spoločnosť má 10 lisovania a coextrusion (z toho dve twin) výrobné linky o svetového lídra vo výrobe zariadení KRAUSS MAFFER (Rakúsko). Suroviny použité pri výrobe systému KOMPEN zakúpené od svetoznámej firmy, ako DUPON DOW, KRONOS, BARLOCHER, atď Kontrola kvality vo výrobnom procese pôsobí ako bezchybný a hladké motora a poskytuje požadované zárukou kvality. Ročná výrobná kapacita dosiahne 17,000 ton profil.
Všetky produkujú tri-komorové profily s hrúbkou steny 3 mm, s dvoj-a trockentechnik tesnenie zo špeciálnej gumy. Profil je vykonaný v bielej farbe a vo farbe a zariadené, s akryl a laminátové podlahy, na oboch stranách spoločnosti výroby RENOLIT.
Spoločnosť EVROFASAD na ukrajinský trh je dva systémy z PVC profil Comrep - Com 200 series, 300 series.
Com 200 series - tri-komorový systém s dvojitým tesnením, ideálny pre výrobu Okien a dverí, k dispozícii pre všetky kategórie obyvateľstva v dôsledku nízkych nákladov. Je možné vyrábať na výstavbu akejkoľvek zložitosti s využitím sklo alebo sklo s hrúbkou až 24 mm
Com séria 300 - tri-komorový systém s izolačným trojsklom tesnenie, ktorá prispieva k mimoriadne tepelná izolácia a zvuková a minimalizuje stratu energie. Pomocou estetické krídla cast tesnenie umožňuje nielen kvalitatívne, ale aj veľmi krásne položky. Inštalácia slučky je montážne skrutky na betonárska oceľ profil, ktorý zabraňuje hojdacia alebo narušenie okien a rámov dverí. Tento systém umožňuje, aby vzory akejkoľvek zložitosti, vrátane s možnosťou vonkajšieho otvoru.
Použitie v jej výrobnom systéme profily Comrep, ktoré sú rôznorodé, estetika, harmonické kombinácie s akoukoľvek príslušenstvo, filigránske celkový výkon a prijateľné ceny, budete môcť svojim zákazníkom ponúkame nielen vysokej kvality po celom svete, ale aj značné úspory finančných nákladov.
Všetky systémový profil majú Certifikát tureckej Normy, Inštitúcie, Osvedčenie RAL, Certifikát z nemeckého Inštitútu IFT Rosenheim, Osvedčenie o Zhode Gosstroy Ruska, Ukrajiny, Bieloruska a Rumunska
ZDROJ: Vitrina

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика