понедельник, 30 июня 2014 г.

Teplovodné podlahové

 


Teplé podlahy je vykurovací systém, ktorý má vysokú funkčnosť a estetiku. To môže fungovať ako primárny vykurovací systém, ale tiež môže fungovať v kombinácii s konvenčnými vykurovacími telesami.







Teplé podlahy štrukturálne predstavuje rúr z PVC, skryté v podlahe. Rúry a cirkuluje horúci chladiacej kvapaliny. Každý vyhrievaný priestor poskytuje samostatnú slučku rúry. Slučky sú pripojené k rovnakej distribúcii armatúry. V závislosti od typu spojenia existujú rôzne spôsoby inštalácie, ale najobľúbenejšie je vyplňte rúry s betón.

Pohodlie

Jednou z hlavných výhod z teplej podlahy je pohodlie. Na teplé podlahy príjemné chodiť, ako vyžaruje z neho zvýšené množstvo tepla. Je okamžite distribuované po celom povrchu izby.

Vzhľadom na to, že pre človeka je najviac pohodlné situácii, keď sa na nohy v teple a chladnú hlavu - systém teplej podlahy sú optimálne.

To je celkom dosť na povrchu podlahy mal teplotu okolo 24 stupňov. Teda teplota v miestnosti je 20 stupňov.

Energetika

Pretože teplé podlahy sa používa aj distribúciu tepla, môžete sa uchýliť k nižšiu teplotu chladiacej kvapaliny.

Je nízkoteplotného vykurovania s ohrevom vody teplej podlahy umožňuje uložiť zdrojov pre výrobu tepelnej energie. V porovnaní s radiátorový vykurovací systém šetrí energiu z 20% na 30%, a v priestoroch s výškou 5 m do 50%.

Oblasť aplikácie podlahového vykurovania

Uplatňovať vody podlahy v takýchto momewona:

Obytné, verejné a administratívne budovy;

Zdravotníckych inštitúcií;

Predškolského a vzdelávacie inštitúcie.

Chaty a privátne domy;

Mesto, domy.

Priemyselné objekty, obchodné a skladové komplexov;

Športové haly;

Osobnej dopravy terminálov.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика