понедельник, 30 июня 2014 г.

Pravidlá krajinného Feng Shui

Pravidlá krajinného Feng Shui

Prax Feng Šuej nás učí, že je veľmi dôležité vybrať si správne miesto pre vaše ubytovanie. Ak vybrané lokality je priaznivá z hľadiska Feng Shui, to samo o sebe vám poskytne vašej rodiny a žiť v harmónii v tomto dome, a všetky vaše iniciatívy, bude úspešný. A dokonca aj niektoré nedostatky a nezrovnalosti v inter'interiér tohto domu nebude mať mimoriadne negatívny. Pretože prostredie má veľmi silný vplyv na nás. Je to dôležité pre vašu krajinu dom bol zodpovedný, aspoň približne, požiadavky a predpisy krajiny, Feng Shui.
Preto je žiaduce, aby váš dom bol situovaný na kopcovitej oblasti, ale nie na kopci, a v nížine. Kopcami dom príliš otvorené prvky, rovnaké záujmy a plochý terén. Dobre, keď za váš dom je pahorkatiny - Feng Shui - kopcoch Čierna Korytnačka, a tiež, že to bolo na Severe. Ľavej a pravej príliš, je vhodnejšie, aby bola pahorky, ale nie tak vysoko, ako je za domom. A kopce na ľavej domu - Zelený Drak - by mali byť vyššie ako tie, na pravej vŕškoch Biely Tiger.
 
Dobre, v prednej časti domu by bolo ideálne, malé Malina hill Phoenix, v súlade nachádza na Juhu. A to všetko kopcovitý správnosti by zakrivené okolo rieky. Napriek tomu, že je mimoriadne dôležité, že v prednej časti domu nebolo hory, obrovský strom, alebo akúkoľvek stavbu, zavrie hlavný vchod do domu. Vyššie prírodné prostredie je také priaznivé, že bohatí Číňania a Thai veľmožov vytvoriť umelo podobné krajiny.
Feng Shui
Ak použijete toto pravidlo na mestskom prostredí, bude to znamenať, že väčšia budova, niečo, v ktorom žijete, by nemal byť v prednej a za svoj domov, inak to bude blokovať tok životnej energie.
 
Samozrejme, v prírode, je ťažké nájsť také ideálne miesto, to je ešte ťažšie pre väčšinu ľudí je umelo vytvorená, ale zúfalstvo nie je stojí za to. Hlavná vec je, aby sa držať zásady: za domom, musí byť aspoň niektoré pahorkatiny, aspoň môžete urobiť nábreží, simulujúci pancier korytnačky. Ak to nie je možné, potom môžete vytvoriť živé korytnačky a dajte ho do zadnej miestnosti domu. No a ak máte okrem vrúcnymi zvierat nenávisti - kúpiť aspoň socha korytnačka, keramické a bronz, pridať ho tam, v zadnej časti domu. Pam'nezabudnite, že je žiaduce, aby za váš dom bol Sever.
 
Skúste tiež do oblasti naľavo od vášho domu bol priamo nad, predpokladá sa však, že na ľavej vášho domova bude Východe, simvolov Draka, a právo - Západ zodpovedajúce Tiger. Teraz je dôležité, že dej Tiger bol dolnej časti Drak, Tiger by inak sedlo. A cez Východný symboliku, ako viete, Drak symbolizuje duchovné sily a Tiger materiálu, respektíve, dobre, keď záležitosť je pod kontrolou ducha. Ak Tiger stále "vedie", musíte aktivovať vo Východnej časti vášho domova Dragon, premeniť ju na svoj obraz, obraz alebo socha.
Feng Shui
Na to, že odborníci radia, ak chcete použiť snímku, štyri-toed dragon (ako p'atipol, alebo skôr s p'päť pazúrov na packa údajne príliš agresívne), dobromyseľný a dobre živený. Tento drak ako prispieva viac k vášmu úspechu a prosperity vašej domácnosti. No, samozrejme, patch, v prednej časti domu, ako už bolo spomenuté, simvolov Južnej Phoenix, musí byť nižšia ako zvyšok priľahlé k budove území, podľa úrovne, a čo je najdôležitejšie, to by nemalo byť akýkoľvek, neprehľadná fasádu budovy a veľké stromy. To je tak dôležité, pretože Juh, Feng Shui je spojená s priaznivé príležitosti, úspech a uznanie v prípadoch materiálu.
Feng Shui
Ak sa niečo bude blokovať fasády vášho domu, vašej odbornej Vecí budete pokračovať prekážky a problémy. Podpora v CT'Yeri bude ťažké. Tiež sa snaží udržať v'SNA cesta viedla rovno na vstup do vášho domova, a tým negatívne energie priamu cestu do svojho domova. Lepšie, aby to trochu skrútené a obrátil sa a skončil sa trochu ďaleko od hlavného vchodu do domu. Na trávniku užitočné mať malé prgamatic alebo kameňa, ako symbol miesto, kde si môžete sadnúť si a nabrať sily pred zapojiť v tomto nepredvídateľné mimo sveta...
Feng Shui
Takéto základné pravidlá krajinného Feng Shui. A pre nich je počúvať, napriek rozdiel v mentalite z ruska a číny. Pretože kto nie je Čínština, vedieť, ako žiť v harmónii sám so sebou a svetom okolo nich.
Zdroj: uhouse. ru
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика