суббота, 28 июня 2014 г.

Výstavba domov z sýtené konkrétne s ich rukami

Výstavba domov z sýtené konkrétne s ich rukami


Výstavba domov z sýtené konkrétne s ich rukami Dom je vyrobená z sýtené betónu môže nezávisle stavať rýchlejšie a jednoduchšie ako tehla. Okrem toho, bude to vyžadovať menej finančné náklady. Dosť dobre vedieť, technológie výstavby s použitím tohto materiálu, a tiež mať minimálne schopnosti konštrukcie. Samozrejme, budete musieť získať vhodný nástroj pre prácu.

Z sýtené betón môže byť postavený a Nadácia štruktúry, jej steny a vnútorné priečky. Všetky práce na stavbe domov, vrátane tých, ktoré sú z betónových tvárnic, začnete byť skúmané. Na to potrebujeme pomoc špeciálne organizácií. Špecialisti určí úroveň podzemnej vody a pôdy, zloženie, hĺbka pôdy mrazom v oblastiach, kde nie je pozemok a iné dôležité parametre, ktoré bude správne identifikovať typ Nadácie, hĺbka a pod.,

Často, odborníci radia, nie stavať monolitické pásky alebo plát základy, ako nehospodárne v prípade súkromných domoch konštrukcie. Tiež pre niektoré typy pôd racionálne sa budovať Základy modulárneho pásu typu. To si bude vyžadovať nižšie finančné náklady, a nebude tak časovo náročné.

Počas výstavby Nadácie je vždy potrebné urobiť to, vodovzdornú úpravu, najmä počas výstavby domy vyrobené z takých materiálov, ako aerocrete. Okrem toho, mali by sme ďalej podporovať betónové monolitické vystužený pás hornej úrovne budovy Nadácie. Budete potrebovať, aby sa zabránilo nerovné steny. Takéto čerpanie spôsobiť ohýbanie zdôrazňuje, že, naopak, môže viesť k prekročeniu limitu pevnosti v ohybu. Výsledkom môže'byť trhliny.

Technológia výstavby domov z sýtené betónu

Dôležité podmienky stavby domu, vyrobené z sýtené betón je prísne dodržiavanie rovnosti riadkov a úrovni každej číslo, ktorým sa. Pri montáži prvý riadok z betónových blokov pomocou cementovej malty.

Nerovnomerné oblasti základové bloky položené na základni vyrobené z cementovej malty s prístrojom na hydroizolácie. A aj v tomto prípade hrúbke cementového by mali byť ako malý. Potrebujú to z dvoch dôvodov. Prvý dôvod je, že cementu riešenie znižuje tepelnoizolačné vlastnosti budovy, a druhým dôvodom je, že cementu absorbuje atmosférickej vlhkosti, ktorá sa postupne znižuje životnosť dizajn. A na prvej série Nadácie dôležité sú podmienky, ako je trvanlivosť a spoľahlivosť dizajn a izolačné vlastnosti.

Tieto série sa môžu vrstviť použitia lepidla. Hrúbka lepidla a cementu, by mal byť minimálny. Ak máte zvýšenie hrúbky lepidla od 1 do 10 mm, potom prenos tepla odpor stavebnej konštrukcie sa môže znížiť o 20 percent. Preto je dôležité, plynule a efektívne dať prvé číslo, ktorým sa. S reproduktory kúsky materiálu je odstránený pomocou rovinného pre sýtené betónu.

Ďalšie bloky pre každý číslo, ktorým je potrebné znížiť aj presne, zabezpečiť kompletný náhoda veľkostí. To možno vykonať pomocou pílového kotúča pre betón. Môžete tiež použiť špeciálne zariadenia pre prirezki ďalšie bloky a vyrovnávanie betónových série v procese výstavby.

Zvláštnosťou konštrukcie prízemné alebo dvojpodlažný dom vyrobené z sýtené betón je, že dverných a okenných otvorov, nespevnené vertikálne. Zakrytie otvorov s posilnené konštrukčné prvky, napríklad, hotové betónové mosty. Výška týchto prepojky, ktorá sa rovná výške bloky vyrobené z sýtené betónu. Položiť konkrétne nadpražia ste s lepidlom.

Začiatok číslo, ktorým by sa mali vždy zamonolichivanie pre rovnomerné rozloženie zaťaženia na stene, od podlahy dosky. Toto je vystužený pás. Odporúča sa použiť ako dosky vystužené ľahký sýtené betónové platne, ležal chcem tým glueless suchá Montáž "tŕň-groove".

Ako konkrétne vlhkosť citlivé, technológia výstavby domov z sýtené konkrétne zahŕňa vykonávanie ďalších činností, zamerané na ochranu muriva z atmosférickej vlhkosti. Odporúčame tiež, že po ukončení procesu steny špeciálnej nepremokavej agent, má vysokú úroveň priľnavosti s ohľadom sýtené betónu.

Nástroje a materiály, ktorým stien z betónu

Jeden z dôvodov, prečo odborníci odporúčajú stavať dom, vyrobený zo sýtených betónu, tam je malý špecifické hmotnosti materiálu. V porovnaní s inými stavebné materiály, 1 kubický meter betónu v strede má hmotnosť 500 kg Tak k úľave od materiálu je jednoduchý, a to nie je potrebné špeciálne veľké žeriavy alebo iných zariadení.

Pre hydroizoláciu stavebných dom sýtené betón môže byť použitý konvenčné, balenie film, a riešenie môže byť varené. Pre položenie steny z betónu bude potrebovať riešenie pripravené z suchá zmes bieleho cementu. S zriedenej zmesi s vodou vo vhodnom pomere, môžete rýchlo získať kvalitné riešenie pre položenie bloky. Zmes spotreba je cca 18 kg na meter kubický.

Pre položenie bloky vyrobené z sýtené konkrétne potreby tieto nástroje: píly s karbidu zuby, woks pre riešenie, manuálne Blesky, gumové kladivo, lopata na zvukový pult, štvorec. Tiež budete musieť trčať na niekoľko graters: jeden - drsné a kovové zuby, a druhý s hrubozrnný pokožky.

Woks sa používa pre použitie riešenia. Mali by byť z rôznych veľkosti zodpovedajúcej veľkosti blokov. Prostredníctvom takýchto Woks riešenie sa aplikuje na povrch hladko a rýchlo, a to v jednom pohybe. Ak nie je možné použiť aj poháre, môžete použiť obvyklé tmel nôž s zúbkovaný okraj. Aj keď v tomto prípade práca je trochu oneskorený a komplikované.

Proces, ktorým stien z betónových tvárnic

Po prvé, môžete vytvoriť hydroizolačné materiály, a potom začať, ktorým v prvom riadku. Na kontrolu rovinnosti a ktorým bude potrebovať laser úrovni alebo gidroremont.

Prvé číslo malo byť stanovené na riešenie piesku a cementu, ktorým sa ustanovuje prvý blok v rohu, ktorá sa nachádza nad ostatnými. Prvé jednotky by mali byť položené na desyatiballnoy vrstvu riešenia a jeho úrovni vo všetkých rovinách. Po tom, pomocou úrovni by mali byť umiestnené iné rohu bloky a napätia medzi split. Externé tŕň, tak musí byť umiestnené mimo.

Ďalej je potrebné vyplniť riadky medzi rohu sýtené betónových blokov. Výsledný vertikálne švy nie je povinné'nezabudnite vyplniť riešenie, ale stále je to lepšie robiť. Ak vložíte rez strane, potom rez odporúča dobré miss známky s riešením.

Prvé číslo malo byť stanovené efektívne a hladko, ako to určuje kvalitu znášky. Druhý riadok zásobník tak, že bloky sú vzájomne prepojené, ako na položenie tehál. Všetky predstavenia na bloky musia byť odstránené pomocou brúsnych stierkou, a na perá'ASCI vonkajšie steny s vnútornou, vymazať videl štvrtej časti bloku na vonkajšej stene.

Pod Windows inštalácia ventilu s cieľom šíriť zaťaženie na oboch stranách. Pri inštalácii ventil, náklad, ktorý mal vplyv na steny v otváracej (čo nie je), ktoré je rozdelené na oblasti, kde položil armatúra.

Otvorov pre upevnenie kovania možno vykonať pomocou strabort. Ďalej vyplývajúce groove je naplnený cementovej malty, a potom je vložená do ventil. Prebytky riešenie, treba okamžite odstrániť. Ventil je namontovaný tak, aby drážky, sa objavila na p'päťdesiat alebo viac centimetrov. Usporiadanie zosilnenie by malo byť vykonané pred tým, než je stanovené hornom riadku a blokov. Trhliny a diery prijaté steny je potrebné vyplniť s riešením.

Exteriér povrch betónových stien

Po položenie steny vyrobené z sýtené betónu je jeho vonkajšieho povrchu. Účelom takejto úpravy je možné ozdoby a dekorácie z fasádnych povrchov alebo zníženie vzduchovej priepustnosti steny. Aj účelom spracovania fasádne povrchy bude zvýšenie mrazuvzdornosti bloky, v prípade, že objekt bol použitý sýtené betónu s nízkym mrazuvzdornosti.

Ak ktorým sa vykonáva kvalitatívne a presne pomocou lepidla, bez trhlín a iných nedostatkov, vonkajšie steny sú potrebné len na dekoratívne účely. Ak vady sú prítomné na povrchu, vonkajší povrch je nutné. Pri dosiahnutí výrobku povrch bez externého spracovania prachu, častíc, atmosferickej vlhkosti, a tak ďalej, tam je mokré vonkajšej vrstvy steny. A dažďovej vody a prachu je kyslý charakter, preto na vonkajší povrch bloky vyrobené z sýtené konkrétne'tmavé škvrny, a to bude vyzerať neatraktívne.

Akýkoľvek typ externé úradu by mali poskytovať bezplatné difúzie vodnej pary von. Z tohto dôvodu nie používajú ako externé dodať betónovej steny, omietky, cement-piesočnatá riešenie. Aj to je nežiaduce, aby sa použiť spracovanie dosky vyrobené z penová polymér, keramické a betónové dlaždice a maľovanie vonkajších stien plavayuschimi farby.

Vybrali dokončovacie materiály pre betónové steny, odporúča sa venovať pozornosť nasledujúce charakteristiky a parametre: úroveň mrazu odolnosť a odolnosť proti vode, stupeň adhézie materiálu materiál sýtené betónu a odolnosť voči vodnej pary a niektoré ďalšie parametre.

Pasívny zušľachťovací styk betónovej steny môžu byť namontované systémy s vzduchová medzera, ako dokončiť obklad, obklady, podlahy alebo dekoratívne panely. Tiež dobrý dokončiť fasádu, môže byť pri pohľade na betónových povrchov z kameňa alebo tehly. To sa doporučuje malý vzduchovej medzery medzi povrchu betónu a tehly. Rozdiel môže byť od 30 až 40 mm

Okrem toho, fasáda, povrch môže byť omietnuté pomocou svetelné systémy osobitne navrhnuté pre tento materiál. Môžete tiež spustiť malty švy medzi blokmi, a potom maľovať povrchu minerálnych textúrou farby.

Počas výstavby sýtené konkrétne domu s rukami, a rozšíril použitie, musíte vybaviť také prvky budovy, ako markízy cez Veľkonočné koláče a vyčnievajúce prvky, okno slivky. Tiež by ste mali chrániť spojka v oblasti prízemí a udržanie normálneho stavu systémov spádovej oblasti strechy. Atmosferickej vlhkosti nemajú dlhé kontaktu s muriva.

Vzhľadom odporúčania odborníkov a hlavných etapách výstavby technológia sýtené konkrétne dom, môžete vlastné pre krátkom čase vybudovať spoľahlivé, v teple domova.

Prejsť na: Tehla, sýtené betón, betónové výrobky → Sýtené konkrétne AEROC


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика