суббота, 28 июня 2014 г.

Krídlové Okná: výhody, model a funkcie systému

Krídlové Okná: výhody, model a funkcie systému


Krídlové Okná: výhody, model a funkcie systému Pred podkrovia, bol jednoducho špinavý a dusno miestnosti. Ako ju použiť na iné účely, aby odrážali začal nie je to tak dávno.

Prvý návrh podkroví

Postupom času, ako sa postupne zvyšoval počet obyvateľov v rôznych krajinách, a teda zvýšená potreba bývania, o inom použití podkrovné začal premýšľať architekti, inžinieri, a stavitelia.

Zaujímavý projekt re-vybavenie podkrovia, vyvinutý francúzsky inžinier Mansart, že navrhovaná alternatíva k nevýhodou výstavba nových domov.

Jeho projekt bol navrhnutý tak, aby previesť podkrovia tak, aby vytvoriť útulné, funkčné a pohodlné bývanie. Tak podkroví začal byť použité pre obytné účely, a dnes takmer v každej chalupe a niektorých mestských high-vzostup budovy sú vybavené podkrovia. To je znamenie, poskytovanie majitelia domov.

Výhody podkrovie, aby im populárne. To je skvelý spôsob, ako vytvoriť útulné, dobre vetrané a dobre osvetlená obývacia izba s príjemné, a sú často romantickú atmosféru.

Tak, pri výbere krajiny dom, prítomnosť podkroví je veľká výhoda, že je ponúknuť atraktívnejšie. Moderný podkrovný je často miestnosti s niekoľkými spálne a kúpeľne. A najdôležitejším faktorom určujúcim podkroví, ako pohodlné, funkčné a pohodlné priestory sú strešné.

Moderné Krídlové Okná

Moderné Krídlové Okná dať priestor špecifickú atmosféru dávajú možnosť vychutnať si nádherný recenzie od Windows a prvé slnko. A samozrejme, že je konštantná prísunu čerstvého vzduchu.

Moderné konštrukcie je často zameraná na využitie všetkých úžitková plocha tak efektívne, ako je to možné. To je dôvod, prečo časté domy a krajiny chaty často vybavené apartmány s moderným Krídlové Okná.

Často podkroví je obľúbeným miestom pre domácnosti príjemné, romantické, svetlý a útulný. A, bezpochyby, najdôležitejšie podmienky pre vznik takejto situácie v podkroví, toto zariadenie priestorov svetlíkov.

Tieto Okná sú určené špeciálne pre inštaláciu na strechu, berúc do úvahy všetky potrebné požiadavky, vlastnosti a charakteristické parametre budovy. Hoci teraz robia také špeciálne okno, niektoré však pýtať sa: prečo nie je možné vybaviť podkroví normálne Windows a nastavte ich do zvislej steny v podkroví trapézový alebo trojuholníkového tvaru.

Špecialisti neodporúčame robiť, vysvetliť jeho dôveru, je to dosť jednoduché. Ako je známe, dizajn podkrovných priestorov logicky vyplýva z osobitostí jeho polohu, je to, že je nízka a má podlhovasté tvar. A spôsob, ako zabezpečiť dostatočné osvetlenie, nastavenie a pravidelné Windows zlyhá. Podkrovie len vždy budú v súmraku, pripomínajúce tie z obyčajných unequipped podkroví.

Použitie strešných Okien, ktorého dizajn sa berie do úvahy všetky funkcie tohto priestoru, a umožňuje zariadiť strechy budovy, a vytvoriť dostatok prirodzeného svetla v miestnosti, a na vykonávanie iných funkcií okna. Krídlové Okná, je jedným z hlavných charakteristické črty podkroví, ktoré určujú, originalitu a jedinečnosť priestoroch.

Výhody a funkcie svetlíkov

Výhody strešných Okien obrovské množstvo. To, samozrejme, svoje nezvyčajné a atraktívny vzhľad, dokonale kombinované s rôznymi inter'Mimi štýly. Podivné možnosť strešných Okien, na rozdiel od Windows konvenčných dizajn, je, že môžu byť akúkoľvek šírku. Len na projekte dizajnér alebo priania vlastníkov bytov závisí, koľko svetlíkov, budú použité, a aká časť strechy, ktorá bude trvať.

A to môže byť buď nainštalovať niekoľko samostatných Windows, a plné zasklenie povrchu strechy. Aj keď to by brať do úvahy nie iba na svoje vlastné túžby a požiadavky na dizajn, ale aj celosvetovo uznávané štandardy. Podľa týchto noriem na zabezpečenie kvality, primerané osvetlenie v podkroví izba, celková plocha strešných Okien by mala byť nie menej ako desať percent z celkovej plochy strechy. To je dôležité, pam'nezabudnite, počítanie počtu a šírky nainštalované strešné Okná.

Tam sú tiež odporúčania a výška strešných Okien. Tak, to je najviac racionálne možnosť inštalácia strešného okna je potrebné umiestniť vo výške asi jeden meter od povrchu podlahy (90-110 cm). A racionálne dĺžka svetlíkov, je určená v závislosti od uhol strechy tak, aby sa osvetlenie v miestnosti bolo dostatočné.

Dôležitou výhodou manzardovou Windows, opäť v kontraste s tým, čo Windows, je, že s ich pomocou je len na pokrytie všetkých uhol v miestnosti kvalitatívne a v plnom rozsahu.

Štruktúrne, svetlíkov líšiť od vertikálne na skutočnosť, že vzhľadom na sklon inštaláciu požiadavky na odolnosť a spoľahlivosť sú prísnejšie. A osvedčených výrobcov, aby len ako Windows - odolné, spoľahlivé a bezpečné, schopné priniesť akejkoľvek činnosti na životné prostredie, vplyv počasia.

Spôsob inštalácie systému Windows a dizajn sú nielen spoľahlivé, ale aj zvýšenú bezpečnosť. Okná sú často vyrobené z vysoko kvalitného tvrdeného skla, dokonale odolávať záťaži a rôzne druhy vplyvov na konštrukciu strechy.

Okrem toho, strešné Okná majú niekoľko ďalších funkcií. Tak, Windows môže mať self-čistenie alebo spotreba charakteristiky, a aj reflexné, anti-vandal a úľavu. Tiež často produkujú Okná s trojitým presklením, tónované alebo zrkadlo model.

Výber strešných Okien sú skvelé. Preto, svetlíky sú nielen funkčným prvkom podkrovia, ktoré plnia jeho hlavným účelom, ale sú tiež široko používané na zdobenie inter'vnútorné a vonkajšie dekorácie domov. V posledných rokoch sa mnohí návrhári používajú rôzne manzardovou Windows, ako hlavný prvok originálne, jedinečné vzory, ktoré sú často používané aj Windows s vitráže.

Model svetlíkov

Mnoho spoločností sa teraz zaoberá výrobou strešných Okien. Najobľúbenejšie medzi nimi sú tri spoločnosti - nemeckej firmy Roto, poľskej spoločnosti Fakro a Velux z Dánska. Tieto tri firmy, ktoré už majú dostatočné skúsenosti na trhu výroby strešných Okien a sú seriózne.

Všetky základné modely strešných Okien majú srednevozrastnoe spôsob otvorená, ktorý umožňuje a je ľahko otvoriť a jednoduché starať sa o ne. To sa dosiahne otočením okenice na 180 stupňov. Tieto modely majú náklady, ktoré je dostupné pre väčšinu.

Tam sú drahšie modely. Ich vysoká obstarávacia cena sa stanoví viac funkcií modelov. Takéto Okná sú dvojité otváranie systém, ktorý o'spája a srednevozrastnoe spôsob, lacnejšie modely, a visí otvorenú cestu, ktorá je v hornej osi. Takáto konštrukcia umožňuje získať väčšie zobrazenie.

Ak chcete otvoriť okno je veľmi jednoduchá - je v návrhu rukoväť, ktorá sa nachádza v dolnej alebo hornej časti.

V okne okno strešné Okná majú špeciálne vstavaný ventil, umožňujúce aj s Windows zatvorené poskytovať neustály prílev čerstvého vzduchu do miestnosti. Na vzduchu, prichádza do miestnosti bolo také čisté ako je to možné, ventil má umývateľný filter. On čistí vzduch od prachu a zabraňuje vniknutiu hmyzu do miestnosti. Navyše, tento ventil ohrieva mimo vzduchu, pred tým, než sa dostane do podkrovia, aby sa zabránilo výskytu na povrchu poľa z miestnosti strane kondenzátu.

Všetky modely strešných Okien podiel na jednoduché (alebo zjednodušený) a Windows špičkovou konštrukciou. Zjednodušené svetlíkov, odporúča sa pre použitie v prípadoch, kde to nie je potrebné využívať všetky funkcie vylepšené modely. Napríklad, môžete inštalovať ich v lete dome, kde sa okno s veľkým súbor funkcií, a teda drahšie na inštaláciu nie je potrebné.

Okrem vyššie uvedených modelov, sú teraz robia a tzv. "smart" modely. Sú vybavené softvérom a špeciálne senzory. To vám umožňuje nastaviť rôzne programy, ako napríklad automatické zatváranie okna sa krídlo s príchodom prvé dažďové kvapky, alebo keď určité zmeny v teplote vzduchu. Môžete tiež definovať čas je otvorené okno na vetranie a iné

Self-montáž strešných Okien

Na správnu inštaláciu strešných Okien má veľký význam. Po prvé, táto zabezpečí dlhodobú prevádzku rám bez akýchkoľvek deformácií, a tiež ochráni manzardové izby z prieniku rôznych hmyzu a vplyv na životné prostredie.

Pre montáž strešných Okien, musíte použiť špeciálne platu, ktorý poskytne najpresnejší zmes Okná a strešné krytiny.

Nájsť platy odporúča berúc do úvahy druh krytín. Všetky platy vyvinuté v niekoľkých verziách. Okrem toho, že sú určené pre príslušné typy striech, môžu byť rôznych veľkostí a rôznych konštruktívne.

Teda, štruktúrne, platu môže byť navrhnutý pre ploché krytiny, pre vysokopetrovskogo pokrytie s výškou profilu do 4, 5 - 9 cm, a pre profilované krytiny výška profil 4, 5 cm.

Okrem toho, platy, ktoré sú namontované na inú hĺbku výsadby v streche. Najhlbšie platné stravovanie je 9 cm pristátie, ktorá poskytuje maximálnu hydroprotection a tepelná ochrana. Okrem toho, takýto spôsob sa pristátie považuje za optimálne z estetického hľadiska.

Okrem správny výber a inštalácia platy, kvalita by mala byť tiež namontované svahoch. Závisí od spoľahlivosti a kvality inštalácie. Batérie odporúčame nainštalovať prísne podľa svetlík, aby sa zabránilo kondenzácii na sklo, ako výsledok trvalý prístup teplého vzduchu. Nastavenie parapet, odborníci odporúčajú nechať medzi stenou a parapet malé vzdialenosti, aby vzduch mohol voľne cirkulovať.

Okrem inštalácie okna, platy a svahy, ktorú budete potrebovať a montáž rôznych doplnkov. Teraz mnohí výrobcovia strešných Okien ponúka široký sortiment príslušenstvom - moskytiérou, špeciálne závesy, záclony, rolety, Voile, atď toto príslušenstvo, aby strešné okno viac funkčné a pohodlné.

Napríklad, žalúzie umožňujú kontrolu vstupu do priestorov slnečného žiarenia, vrátane ich smer. Na jednej strane dosky potiahnuté špeciálne retro-reflexný náter. Povlak umožňuje zobrazenie vnútorného a vonkajšieho tepelného žiarenia, otočením dosky v príslušnom smere.

Z prebytočného tepla a svetla účinne chrániť podkrovie, môžete použiť toto okno príslušenstvo, ako Voile. To je nainštalovaný na mimo poľa a poskytuje ochranu skla z prehriatia. Okrem toho, toto príslušenstvo nie je kazia vzhľad podkroví, pretože je vyrobená zo špeciálneho materiálu v podobe veľmi jemné oka. V zime, Voile, môžete jednoducho zbaliť pod podušku.

Moderné modely strešných Okien s riadnej inštalácii umožňuje vytvoriť pohodlné podmienky pre ich pobyt v podkroví izby.

Prejsť na: Krídlové Okná a podkrovné schody - > Otvoriť podkroví


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика