понедельник, 30 июня 2014 г.

Ako si vybrať farbu stien

 


Ako si vybrať farbu steny, je známe, že rôzne farby úplne odlišné účinky na zdravie a náladu? Budeme sa snažiť dať niekoľko odporúčaní, vďaka ktorej si budete môcť vybrať to správne riešenie!







Motívy červená

Červený je jedným z tých farieb, ktoré aktívne ovplyvňujú emocionálne strane muž,. Ako pravidlo, červená dôležité v oblastiach, ktoré si vyžadujú eleganciu a pohodu. Nie je odporúčané, aby maľovať steny spálne v červenom, ako v tomto prípade uvedenie vyžaduje pokoj a relax, nie činnosť v emócie.


Motívy modrá

Všetky odtiene modrej sú skvelé miesto, určené pre oddych: meditácia izby, spálne. Je to spojené s chlad a relax, ktorý nesie modrá.

Motívy žlté

Farba je v rôznej intenzite, intenzity a spojená s úzkosťou, prírodnej energie. Ako si vybrať farbu steny - odborníci odporúčajú používať žltá farba a jej odtiene v priestoroch určených na práce: kancelárske priestory, home office. Treba poznamenať, že v miestach vystavených priamemu slnečnému žiareniu hit, na dekoráciu stien v žltej farby sa neodporúča.

Motívy biela farba

Biela farba je často používaný pre dokončovacie stropu oblasti, pretože to dokonale odráža svetelný tok. Biela farba je znakom elegancie, a navyše je úplne v kombinácii s rôznymi farbami. Aj táto farba je praktické a relevantné pre spálňami, ktorý sa nachádza v Severo-Západnej časti domov.


Motívy zelená

Vďaka mnohým pozitívne vlastnosti zelená, to je populárne s konštrukciou detské izby, pracovných plôch, deti. Zelená je farba, ktorá vypĺňa priestor s harmóniu, pokoj a zdravé atmosféru. Ako si vybrať farbu steny - zelenej farby bude perfektné riešenie, ako to je nádherné v kombinácii so všetkými farbami.

Aspekty, ktoré som venovať pozornosť pri výbere farbu stien

V kanceláriách a obývacej izby vyhnúť nasledujúcich farieb: čierna, hnedá, šedá, tmavo modrá. Je to spojené s možnosťou depresii, ohromený štátu, zatiaľ čo je v týchto oblastiach sa odporúča násilnej činnosti.

Pre oblastí, ktorých veľkosť nie je líšia vo veľkosti, je lepšie použiť svetlo, farby, pretože sú vizuálne posilniť priestor a urobiť miestnosti, svetlo, náladu.

V oblastiach s veľkým priestor vhodný tmavých tónov, ktoré robia miestnosti naplnené intímne prostredie. Pamätajte si, že svetelné stropy s tmavé steny vizuálne zdať vysoká, ale inak nízka.

Môžeme povedať, že náš krátky kurz o tom, ako si vybrať farbu steny skončil. Prajeme vám dobrú náladu a zábavu dizajn nápadov pri vytváraní vášho interiéru!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика