понедельник, 30 июня 2014 г.

KWE - dôverujete odborníkom 2006-11-02 15:32:32

Výstavby a rekonštrukcie.








KWE - dôverujete odborníkom
2006-11-02 15:32:32

Pre tých, ktorí prvýkrát stretol tejto značky, budeme realizovať krátky výlet do histórie. Spoločnosť "KBE ®" bola založená v roku 1980. To zahŕňa moderné a high-tech výrobu, množstvo úradov, vzdelávacie strediská a dcérskych spoločností po celom svete.
Na Ukrajine spoločnosti "KBE ®" prezentuje od roku 1996. V roku 2001 získala nový Certifikát o zhode a Certifikát na systém kvality, ktoré sú platné na dobu 5 rokov. dňa 21. apríla 2001 v kategórii "Neporušenom povesť" (kategória "Okno technologies") pevné "KBE ®" bol udelený titul víťaz ukrajinskej súťaže " značka rok 2000". Okrem toho, ukrajinských partnerov od roku 2000 je možné získať profil "KBE ®" priamo na Ukrajine, sklad LLC "KBE Ukrajina", v Vyshgorod.
Náš dnešný článok je venovaný novým systémom profilov 70 mm
S rozvojom moderných technológií vo všetkých oblastiach nášho života je zlepšenie, zjednodušenie všetkých svojich procesoch. High-tech, inovácií cesty, moderné spotrebných tovarov a služieb veľmi vyberavý a má právo dostať kvality, ktorý platí.
V posledných rokoch bolo publikovaných dostatok materiálov na tému "energeticky úsporné", ktoré boli uvedené viaceré argumenty v prospech plastové Okná ako jeden z faktorov, ktoré prispievajú k znížiť tepelné straty. Preto sme sa nebude opakovať, a bude pokračovať náš produkt, ktorý bol vyvinutý zamestnancov inovácie Oddelenie spoločnosti "KBE ®" špeciálne pre chladné podnebie a spoločnosť, "KBE ®" na potreby moderného trhu.
Hlavné profily nového systému, "KBE ®" 70 mm pre Okná a pľúc s oknami s'sa objavila v roku 2001. Rýchlo sa vyvinul celý rad ďalších profiloch, ktoré sú v kombinácii s už existujúcimi a dobre zavedené systémy profilov "KBE ®". Šírka 70 mm zabezpečuje vyššia zvuková a tepelná izolácia. Chcem čerpať zvláštnu pozornosť procesory profilu "KBE ®", ako aj potenciálnych partnerov, ktoré pracujú so systémom profilov 70 mm žiadne ďalšie zariadenia je potrebné. Teda, ich implementácia do výroby nebude viesť k veľkým technické a technologické problémy a náklady.
Sme si istí, že viac v porovnaní so štandardnou systémy forme vytvorí dojem niektorých základných, spoľahlivosť a to, že systém je 70 mm bude hoden voľbou spotrebiteľov, ktorí sa snažia držať krok s dobou.
Vytvorenie nového systému, sme tiež podporovať našich partnerov, ktorí sú teraz schopní rozšíriť ponuku.
Rozmanitosť farieb RAL systém, ktorý môže byť dodávané profily šírka 70 mm, pomôže spĺňajú vysoké požiadavky koncových užívateľov, a tiež bude riešiť problém v niektorých regiónoch, kde pred'tvár najprísnejšie požiadavky pre výrobky, ktoré sa používajú pre rekonštrukcie historických centier a priľahlých budov.
Pre rýchle a presné spracovanie objednávok, ako aj vykonávanie neprerušované dodávky spoločnosť, "KBE ®" v minulom roku bolo vykonaných množstvo aktivít, ako napríklad zavedenie moderný softvér, otvorenie nového "Servisné centrum logistika" v Berlíne a iné.
Všetky tieto faktory prispejú k zvážiť podmienky dodávky našich výrobkov na minimum, a zdvorilý, vždy pripravení pomôcť náš personál vám rád odpovie na všetky vaše otázky.
Pokračovanie príbehu o systéme 70 mm, sa dozviete v ďalších číslach časopisu "Predviesť".
ZDROJ: Vitrina

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика