понедельник, 30 июня 2014 г.

Ako vypočítať požadovaný počet roliek Tapiet?

Ako vypočítať požadovaný počet roliek Tapiet?

Pre správny výpočet počtu kotúčoch sa musí v prvom meranie a výpočet oblasti, ktoré chcete Tapetu. Ako som pochopil ste to už urobil.
Dverové a okenné otvory nie sú zahrnuté do výpočtov. Dovoľte nám predstaviť pojem vzťah. Vzťah je vzdialenosť medzi jednotlivých prvkov obrazu. Po nalepení wall-papier s veľkým obrázok by mal počítať počet opakovaní, je na jednej dĺžke, pretože si vyžadujú viac kotúčoch ako pomocou Tapetu s obvyklým obrázok.

Musíte vypočítať, koľko panely potrebnú dĺžku je obsiahnutá v jednej roll. Ak je výška stropov v miestnosti 2, 50 m od istej role pravidelné Tapety štandardná veľkosť 10, 05 x 0, 53 vidieť, môžete získať 4 tkaniny.

Potom po stanovení potrebné množstvo panely je potrebné vynásobiť počet panelov o šírke roll, t.j. 4 x 0, 53 = 2, 12 pozri
Z toho vyplýva: štyri panely získané z jednej roll môže okleit stena 2 m po obvode miestnosti.
V súčasnosti je potrebné rozdeliť obvode miestnosti (bez Okien a dverí) od 2 metrov, s cieľom naučiť požadovaného počtu valcov.

Ak chcete zjednodušiť mechanizmus určenia požadovaný počet roliek Tapiet, môžete použiť špeciálne tabuľky, ale treba zohľadniť, že by sa uviesť približný počet roliek Tapiet, aj keď vždy sa odporúča kúpiť 1-2 výkresom viac, než je nutné.
Zdroj: ukrstroy. net
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика