понедельник, 30 июня 2014 г.

Táto hala

Pár trikov, ktoré vám pomôžu, aby hale útulnejšie

Mnohí veria, že hlavnou funkciou tohto zariadenia je umiestniť viac topánky a topánky. Šatník (najlepšie kupé), skrinky, žiadne zrkadlo a niektoré kabát ramienka - to je všetko, čo je potrebné. A tu je zle! Vstupná hala vytvára náladu na celý dom. Z toho, ako to vyzerá, do značnej miery závislá na prvé reakcie hostí, a túžba po majitelia sami rýchlejšie sa vrátiť domov.

35% - táto časť námestia, radnica, podľa názoru odborníkov, je vziať nábytok. Menej prázdny. Bližšie.

5 štýlových "čipy" pre predný

1. Ražni keramické obklady

Námestie bude zdobiť prvý meter a pol pri vstupe do bytu. A dať dlaždice, nie je v poriadku a diagonálne. Po prvé, je takmer - obkladačky, dlaždice sa neboja vlhkosti v dome bude obsahovať menej nečistôt. Po druhé, viacsmerového poschodí opticky zväčšuje aj najmenšie checkpoint.

2. Kolo váza

Vstupná hala často vyzerá nepríjemne, pretože všetko, čo v ňom je obdĺžnikového tak štvorcových. Chcete okolo rohov. Nie je dostatok miesta pre váza - zavesiť pár fotiek z mesta krajiny "a La noc new York" v kole rám.

3. Umbrella stand

Prípad nie je zvyčajne potrebné. Ale vyzerá to tak, slušný! Napríklad, kované. No, ako sa brániť... Mimochodom, ak chcete dať stáť, potom vpravo od vchodu. To bude vhodné spoliehať sa, vzlietať vaše topánky.

4. Steny vrecko na Prezúvky

Dokonca ak budete mať o'rozsiahle Čistenie skrinky, tapochka nie je tam žiadne miesto. A navždy ležala na podlahe, sú nepríjemné. Výstup - tkané alebo drôt gazenica mení na "Tapolca". Môže byť skrutkované priamo do dverí.

5. Svetelný námestí pod strop

V chodbe je nikdy dosť svetla. Namiesto súbor svetlicic, "preťaženie" priestor, môžete zavesiť štvorcové alebo obdĺžnikové veľké svietidlo, led stropné. Tieto zvyčajne visí v kancelárií. Vzhľad a hostia, prestanú ich veci, na to zabudnúť!

Čo si vybrať zrkadlo?

Bez neho, nikto z chodby na svete! Aký tvar zrkadla bude vyhovovať vašej inter'jer?

Kolo: najviac neutrálne. Nie je únavné pohľad vyzerá dobre v smotanovej, bledo zelená, Zlatá, modrá a strieborná odtiene. Rám je lepšie vybrať si plastové.

Oválne: pridáva okrem'jednoduchosť interiéru. Dôraz na zdokonaľovanie starožitný nábytok v tmavých farieb a moderný polyline. Na rám perfektný medi a ocele.

Štvorcové alebo obdĺžnikové: sú bežné, najmä ako vkladačky do nábytku. Veľké zrkadlo ziskové hala - môžete vidieť seba v plnej miere rastu. Mimochodom, zrkadlo by malo visieť aspoň 30 cm od podlahy.

Mozaika: pre fanúšikov eclecticism. Vstupná hala bude neskutočné, fantastické.

TO POMÔŽE

Tapety s vodorovná kresba v norme úzke a nízke chodby. Mimochodom, na všetky druhy Tapiet sú najlepšie si tu vinyl. Oni sú veľmi robustné a odolné - držať až 20 rokov.

Vizuálne zlepšenie chodbe transparentné a jasné farby stien.

Veľa neporiadku, hala, veľký počet malých predmetov a dekorácií. Tu nie sú presne miesto.

Bolo by dobré, aby poskytnúť miesto pre posedenie - čalúnená stolička, stoličky alebo lavice. Najmä, ak máte malé dieťa. Mimochodom, dieťa potrebovať samostatné vešiak - na výšky, na ktorú sa mu môže dosiahnuť.

Alexander KUCHUK

Zdroj: "komsomolskaja Pravda"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика