суббота, 28 июня 2014 г.

Príprava na jar: vyberte tvar a materiál na záhradný altánok!

Bez ohľadu na to, aké typy pavilóny časom ľudia nie sú vynájdené, všetky z nich sú svetlo zelené konštrukcie navrhnuté pre príjemnú a pokojnú dovolenku blízko prírody. Vďaka záhradné pavilóny, premení na plnohodnotnú rekreačná oblasť, kde si môžete oddýchnuť a vychutnať si intimitu s prirodzenú harmóniu sveta.

Forma besiedky

Navrhovanie formulárov pavilóny je kreatívny proces, ktorý si vyžaduje použitie umeleckého vkusu a niektorých zákonov harmóniu stavby. Preto, formy besiedky vybrať, na základe mnohých faktorov. Po prvé, dizajn pavilóny sa musí zhodovať prostredie okolitej krajiny: musí zvýšenie expresivity prírody, nie, pohľad na jej pozadí ako cudzí prvok.

Po druhé, zvolená forma tŕne, by mali slúžiť ako živý detail architektonické zoskupenie celého pozemku. Tak, vzhľad altánok by mali byť v harmónii a možné kombinovať s inými budovami, ktoré sú umiestnené v záhrade. Napríklad, to môže byť určité podobné položky: tvar strechy, jej pokrytie, alebo tvar drážky, ktorý kopíruje tvar Okná v dome.

Tiež, ak záhradný pavilón sa nachádza na plot, potom to musí byť s ním jedno zloženie. Ak altánok je vedľa domu, môže byť vykonané vyhrievané a dostatočne veľké na to, aby získali zdanie veľkolepé zimná záhrada.

Takto si môžete vybrať, besiedky, ktoré vás najviac zaujímajú: s otvorený alebo zatvorený dizajn. Potom je potrebné určiť, priamo forme budú. Napríklad, môžete si vybrať okrúhle, štvorcové alebo obdĺžnikové. Druhy altánky sú univerzálne: obvykle, šesťuholníkové alebo osemhranné. Ako pravidlo, počet tvárí, závisí od veľkosti altánok: čím väčšia hodnota, tým viac to stojí.

Z rovnakého princípu je vybraný a forme strechy na altánok. Pri určovaní dizajn altánok je prijatý do úvahy toto pravidlo: čím väčšia je veľkosť budovy, menšie uhol strechy by to malo byť. Avšak, malo by byť dostatočný na zabezpečenie toho, že v zime sneh valcované mimo strechy na altánok.

Treba poznamenať, že na streche altánok môže byť tri alebo poschodovou, forma a podoba - konkávne alebo konvexné. Tiež to môže mať formu pagoda, že je na hornej strane v podobe "lampión." Okrem toho, výber dizajnu pavilóny potrebné venovať pozornosť jej pilieroch: môžu byť vytvorené s kruhové alebo obdĺžnikové prierezy, a vonku je posedenie s rôznych materiálov.

Materiály pre besiedky

Dnes najpopulárnejší materiál pre arbor je strom. Tak, prihláste steny tieto budovy sú vyrobené spravidla z kola drevo ihličnaté a listnaté stromy. Veľmi pôsobivý dizajn pavilóny stromu vyzerá na pozadí vyrúbaných dobre, stromy'drevený záhradný nábytok a verandou: tento kaštieľ okamžite získava žiadne drahé do ruskej srdce sfarbenie.

Kovaného železa altánok pozrite sa tiež veľmi krásne, ale v porovnaní so stromami'drevené výrobky, majú vyššiu cenu. Kovaného železa altánok zmes dokonale s inými kované predmety, domov a záhrada: lavičky, ploty, zábradlia, mreže na Okná. Bolo konštatované, že kovaného železa altánok dať pevnosť na celom webe. Tak kovanie schopný dokonale kombinované s masívne stromy'drevených konštrukcií.

V poslednej dobe na záhrade stránky je možné splniť typy pavilóny vytvorené prefa betónové prvky. Takáto záhrada arbor líšiť relatívne nízka cena, trvácnosť a hygienu. Vyzerať krásne týchto besiedky s dokončovacie farba plotu.

Strecha pavilóny prijaté na pokrytie všetkých moderných prírodných alebo umelých strešnej krytiny. Je známe, že najviac praktických strechy na altánok je m', ktoré šindle. Napríklad, je vhodné použiť ten, ktorý je naľavo od hlavnej budovy.

Tiež vhodné kovov a rezanie. Ale to strechou pavilóny majú povinné'musíte urobiť, v tieni, pretože pod slnkom železa bude ohrievaná chlad vo vnútri záhradný altánok nie čakať. V takom prípade, ak altánok je vedľa domu, potom to môže byť použitý v zime ako skleník, a v lete ako kuchyňa. Potom záhradný pavilón, ktorý môžete dať kameň alebo tehlu, a vnútri sa dajte na gril.

Vyberte zo všetkých prezentované možnosti, formy a materiály, záhradné pavilóny, ktoré budú spĺňať vaše estetický vkus a požiadavky na prevádzkové požiadavky.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика