суббота, 28 июня 2014 г.

Príprava a plánovanie maľby funguje

Príprava a plánovanie maľby funguje


Príprava a plánovanie maľby funguje Začína akýkoľvek typ konštrukcie alebo opravy funguje, dôležitým krokom je plánovanie a príprava procesu. To isté platí aj pre vykonávanie maliarskych prác. Kvalitatívne vykonaný prípravná fáza bude poskytovať atraktívny exteriér konečná vrstva a jej odolnosť.

Prvá vec, ktorú urobiť, je nastaviť poradie vykonávania prác, a tiež zahŕňať použitie špeciálnych nástrojov alebo mechanické zariadenia, ktoré umožňujú urobiť lepšie a rýchlejšie.

Prípravná fáza maliarskych diel

Začnite maliarske práce na príprave priestorov pre nich. By tých oblastiach, ktoré nie je potrebné, aby farby, na ochranu pred tým, aby farby, a všetok nábytok vziať mimo budovy alebo pokryté špeciálnym film alebo kryty. Odstrániť z priestorov odporúčané a koberce a iné vymeniteľné podlahy. Môžete tiež koberec na pokrytie konštrukcie film alebo kryty.

Vady ošetrené plochy (drsnosť, trhliny a pod.) sa odporúča, aby sa začlenil tmel, potom povrch by mal byť očistený od prachu, nečistôt a opláchnite vodou. Ak sa na povrchu sú stopy alebo niektoré škvrny, môžu byť ošetrené špeciálnym nástrojom alebo na pokrytie vrstvou farby. Toto je dôležité na to, aby po maľovaní povrchy škvrny nie sú svieti.

Na ochranu pred farby, musíte tiež soklové, okenné rámy a ďalšie prvky. Môžete použiť maskovacou páskou, ktorú je možné odstrániť až po farby, je úplne suché.

Osobitná pozornosť by sa mala venovať zásuviek a spínačov. Pred vykonávanie maliarskych diel odporúča sa uzavrieť alebo pad pohybovať mierne dopredu. Akonáhle základné maliarske práce sú ukončené, pad by mala byť povinná'uistite sa, že nastavená na mieste.

Ak po farbenie povrchu je nízkej kvality, s najväčšou pravdepodobnosťou to stáť'vzhľadom na zlé prípravu na proces. Je to možné, ak zle vyčistený povrch je starostlivo spracované alebo jeho nedostatky - praskliny, diery, praskliny, atď Nečistôt a prachu z povrchu by mali byť odstránené povinné'nutne, pretože inak sa to bude vyžarované cez vrstvu laku alebo spôsobiť oneskorenie Tapety z Nadácie, olupovanie farby a iné nepríjemné následky.

Okrem vzdelávacích zariadení a obrábané plochy pre maľovanie, pred náterom funguje odporúča sa vykonať takéto stavebné práce ako kladenie elektrických káblov alebo rúrok.

Vo Všeobecnosti prípravné práce pred náterom môže byť videný ako plní niekoľko základných krokov: prestrojení, čistenie, plnenie, mitee, odstraňovanie škvŕn, použitím peny.

Maskovanie je chrániť koberce, osvetlenie a ďalšie položky z farby.

Koberec je lepšie odstrániť z podlahy, a ak je to možné, koberce, ktoré sú pokryté špeciálne ochranné kryty. Aby sa zabránilo výtlak prípadoch, v pracovnom procese, mali by byť pripojené k soklové s pomocou kamufláž výstavby pásky. Pred náterom stien a stropu je lepšie, ak sa chcete odpojiť napájanie, svietidlá stropné zavrieť. Všetky stropné svietidlo je lepšie odstrániť a skryť v igelitových vreciach. Okrem toho, že je potrebné chrániť kľučky, vypínače a zásuvky. Taktiež sa odporúča odstrániť alebo zakryť maskovacou páskou.

Shpatlevanie potrebné odstrániť vady ošetreného povrchu. Pre tento účel univerzálny tmel. Pred aplikáciou tmelu okraji vady, ktoré sa rúcať, by mala byť poškriabaný off s nožom a úzke trhliny mierne rozšíriť. Po vady moisturized a oni pripravenej zmesi. Zmesi sú pripravené podľa pokynov na pokyny a uplatňovať na chybné miesto špachtľou. Na utesnenie trhlín v rohoch, odporúča sa použiť špeciálny tesniaci tmel. Aplikovať s striekačka dávkovacie čerpadlo a po zaschnutí nie zdobené.

Takže po nanesení peny spracované povrch by mal byť hladký mokrým prstom.
Po ľahkých sušenie prebytok zmesi by mali byť odstránené, a keď auto je úplne suché - robiť čistenie. Odporúča sa používať elektrické sander.

Umývanie povrchov je potrebné vykonávať prípravné práce a po. Môžete použiť antikorózneho čistiaci prostriedok. Potom povrch umyť vodou.

Ak sa na povrchu sú škvrny alebo niektoré stopy, po umytí, nie je možné vymazať, potom sú tvári. Aj škvrny môžu byť neutralizované pomocou utesňovacie hmoty, malým štetcom alebo striekaním je aplikovaný na povrch s škvrna.

Po ukončení prípravnej fázy maľby, diela, môžete spustiť spracovanie povrchu dekoračné materiály, ktoré sa zvyčajne používajú rôzne druhy farieb a lakov materiálov. Používajú rôzne dekoratívne techniky.

Tvarovanie steny s rukami

Jeden taký dekoratívne techniky je textúry povrchov. Je to jednoduchý spôsob, ako vytvoriť plastický povrch. Toto je poleva, ktorá tvorí priesvitný textúry. Hoci proces tvarovanie a jednoduché vykonanie postupu starostlivo a presne, a to najmä plôch. Visual odvolať takéto spracovanie sa môžu zničiť ani jeden solídny kus steny. Odporúčame tiež, aby skôr, než začnete kreslenie glazúra, pokrytie povrchu steny emulzné farby svetlé odtiene. To by bolo skvelé pozadie vyráža textúru.

Tvarovanie steny tiež umožňuje vytvoriť na povrchu zaujímavé úľavu účinky craptastic". Na záver sme mať krásne a jednotné, potrebujete trpezlivosť sprievodcu. NA rohy, napríklad na dizajn, použité malým štetcom. Steny spôsobom textarray je niekoľko odtieňov laku alebo jednej farbe. Môžete tiež poukázať na niektoré detaily, napríklad, stena rohov a okrajov miestnosti, pomocou tieni, je trochu odlišný od hlavnú farbu.

Na textúrovanie proces steny sa skladá z poradového vykonanie nejakej akcie. Po prvé, budete musieť použiť úrovni povrchu vrstva glazúry, a potom odísť na povrchu stopy štetca, ktoré idú v každom smere. Môžete tiež vytvoriť kefa známky boli orientované rovnakým smerom.

Ďalej, štetcom alebo veľký kefa (tip) zanechať stopy na mokrom povrchu. Takéto výtlačky by lepšie, v chaotickom spôsobom. Spracovanie povrchu jednotlivých častí, odstránenie námrazy kefkou ako jeho akumulácie. Odstrániť štetcom glazúra je potrebné, aby výtlačky nie rozmazané, a dokončovacie dostať kvalitu.

Môžete potom pokračovať na kreslenie druhého Kohler (ak je potrebné). A medzi častí povrchu iný odtieň odporúčame nechať malá medzera, cez ktorú sa bude musieť pozrieť cez zem kryt. Tvarovanie druhý Kohler vykonať rovnakým spôsobom, ako textúrovanie prvý Kohler. A ak v procese môžete použiť jeden štetec, potom by to malo byť aj jasné prvého Kohler pred nanášaním druhej.

Na križovatke Kolerov bude odtieň od nich líši. Farba závisí od intenzity vrstva primer a koľko glazúra bola použitá na stenu povrchu. Rohy sa odporúča na liečbu malý strapec, osobitne navrhnutý na tvarovanie rohy a kĺbov. Po textúrovanie dokončené a plne sušené glazúra na povrchu je potrebné dať ďalšiu vrstvu ochranných glazúra transparentná alebo dvoch vrstiev lak.

V prípade povrchy metóda liečby textúrovanie odporúča sa kryt glazúra'Yu malé plochy (menej ako 1 meter štvorcový), potom kryt zvyšok steny. To je potrebné, aby sa zabránilo vysychaniu vrstvy. Náter náter s teksturowane môže byť lesklý emulzné farby. Je lepšie Matný farby, ako čerešničku na lesklý lak schne pomalšie. Ak chcete vytvoriť efekt'kapacita povrchy môžu byť použité na stenu, povrch niekoľko vrstiev glazúra: prvý svetla, a na vrchole tme.

Proces erózie steny

Ďalšie dekoratívne príjem stien je rozmazanie. Táto technika tvarovanie je pomerne jednoduché a vykonáva sa pomocou farebných glazúr. Textúra vytvára ťahy štetca. Výsledkom je, že v kombinácii s odtieň spodná vrstva je tvorená priesvitné troch-dimenzionální povrchové úpravy.

Hrubú textúru závisí od spôsobu uplatňovania glazúra. Na prvý, povrch je pokrytý náter vrstva svetlo, tieň s emulzné farby. To bude kulisu pre glazúra. Pre nerovný alebo drsné povrchy stien, že možnosť textúrovanie je ideálny. Nezrovnalosti múru, zrno povrchu zvýraznenie farby.

Použitie viacerých vrstiev erózia môže dosiahnuť o'negatívny vplyv steny, a ak erózie v kombinácii s maľbou stromy'drevené povrchy spôsobom, lapovanie, keď sa zmení na krásnu dekoráciu stien.

Proces erózie steny začína so žiadosťou na ošetrenom povrchu vrstvy emulzie maľovať svetlejší odtieň. Po tejto vrstvy bude vyschnúť, na povrchu rovnomerne vo všetkých smeroch glazúra sa nanáša. Pre tento účel použiť štetec je veľké s big beard. Ďalej povrch musí kefa s m', ktoré štetiny (napríklad vlasy jazvec), a potom aplikovať na povrch druhá vrstva glazúry odtieň, ktorý je tmavší než tie predchádzajúce. Ak je to potrebné, neskôr aplikovať viac vrstiev glazúra, aby o'kapacita spracovania povrchu alebo väčšia farebná hĺbka dokončiť.

Každá vrstva je znovu aplikovať po prvé, drsné kefy, potom ťahy "SIP'Aksyutina" m'čo kefou. Keď všetky vrstvy glazúra sa vyschnúť, povrch laku.

Blur stien nie je len jednoduchý variant textúrovanie steny, ale tiež vykonáva spracovanie povrchov s tenkými dekoratívne efekt. Táto liečba je dobré zázemie pre dekoratívne a iné položky, okrem'jer.

Nájsť nejaký čas na prípravu na vykonávanie maliarskych prác a plánovacieho procesu je veľmi dôležité. Konečný výsledok maliarske práce, vzhľad vybaviť povrchy vo veľkej miere závisí od tohto nevzhľadné fáze úprava a výzdoba povrchy, ako napríklad príprava a plánovanie. Napr. ak konečný výsledok má niektoré nevýhody, ako pravidlo, dôvod leží v zle realizovala plánovania a prípravnej fázy maliarske práce.

Prejsť na: Lak materiálov


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика