понедельник, 30 июня 2014 г.

Oblečenie pre domáce couture

Móda v XXI storočí prekonáva všetky hranice a dobrej praxe pre takmer všetky couturier je vytvárať všetky druhy domácich inter'jer. A všetko, čo sa dotknite dizajnéri sa zdá premeniť na zlato.

Všetko to začalo, späť v roku 1955 s Christian Dior. On sa prvýkrát objavil potom Grand boutique", v ktorej okrem parfumov, topánky, rukavice, čiapky, spodné prádlo boli predané a bytové doplnky. Prípad "couture inter'jer ' nebol bez nástupcu, napríklad, Paco Rabanne ponúkol obdivovateľov jej talent nábytku, Príborov a stolová bielizeň. Dobre, dnes takmer všetky couture'tam je vytvoriť riad môžu zdobiť akéhokoľvek bývania. Takže teraz, aby neboli inter'Yeri "stav" málo vecí, z módny návrhár, aj sviečky alebo popolníky, za mauvais tonu. Našťastie, výber je obrovský.

Napríklad, jeden z najobľúbenejších ruskej elite módne domy - Versace - ponúka líniu Versace Keramické Vzory, Versace Kolekcie, ktorá predstavuje predmet v inter'interiér triedy "high-end" alebo hand-made. Položky okrem'jer vyrobené v rámci hlavnej línie Gianni Versace Couture. Donatella Versace prichádza s množstvom položky okrem'interiér, ktoré sú vyrobené pre tento módny dom, je veľmi dobre-známej spoločnosti, ale vždy nesú značku obraz Gorgon Medusa a / alebo grécky motívmi. Nábytok z tejto línie je veľmi stručné, najmä jej farby (na rozdiel od rozsahu služby z kolekcie Donatella). Dobre, niektoré z motívov pre dizajn čalúnenie je vyradená z prevádzky linky minulého storočia. Riad Versace tiež veľmi dobrá, aj keď jeho dizajn je vyvinutý nie Donatella, a špecializovanými spoločnosťami na základe patentovanej kombinácie farieb a vzorov.

Mimochodom, predstavivosť tento módny dom nie prestať s návrhom na dom - zdá sa, rozsah prejavu neexistuje. Áno, na jeseň 2006 domu Versace exkluzívny model auto - Lamborghini, ktorý bol prepustený len 10 kópií. V tom istom roku 2006 Versace vytvorili a dizajn avastrelay - pre ZNAČKU Leteckej dopravy lietadlami. Na tejto "working in the sky" nie je viac: teraz módny dom spolu so spoločnosťou Augusta Westland angažuje sa v návrhu nového vrtuľníka model.

Čo hovoriť o mobilných telefónoch - na tejto ceste sa snažil, okrem toho istého Versace, zdá sa, že všetky slávne couture'E. Telefóny od Chanel, Dolce & Gabbana... Zoznam je takmer nekonečný!

Podarilo vytvoriť úspešný Ríše drahé luxusné tovaru pre dom a ešte jedna tradične uctievaný v Rusku módneho domu Armani. V súčasnosti, Armani Group je jednou z popredných svetových spoločností, ktorá vyrába módny a luxusný tovar. Linka pre dom Armani Casa'objavil v roku 2000, výrobky podľa tejto značky sa predávajú dnes v 35 krajinách, vrátane Pobaltských Štátov a Východnej Európe. Tam je obchod a Armani Casa v Moskve - line je veľmi populárne v Rusku, napriek náklady na gauč v $ 10-15 tisíc (a približne rovnakú cenu koberce).

Nábytok linka je jednoduchý, ale elegantný; Armani používa prírodné motívy a materiály: drevo, vlna, škrupiny. Jeho čas Giorgio Armani priznal, že dôvodom pre vytvorenie zbierky na dom bola túžba v prvom rade robiť veci, za svoje vlastné inter'jer. A potom variácií na túto tému sa presťahovali do multi-značkové butiky Armani. Dizajnér vytvoril zrkadlo z ocele Príbory držiaky, stojany na knihy - fanúšikovia jeho práce mali možnosť chcú zariadiť celý dom Armani.

Ďalším dobrým príkladom ľudovej tvorivosti slávneho couturier v oblasti "vysoko inter'jer" - Charles de Castelbajac. Jeho veselé farebné koberce môžete animovať akýmkoľvek ako sa vám páči minimalistický inter'jer. A dizajn svietidiel, naopak, ušľachtilý a diskrétne. M'nábytok priťahuje prvý svojho pohodlia a sofistikované pohodlie.

Takmer všetky slávny ruský dizajnéri ponúkajú svojich fanúšikov veci pre domáce, ako stanovuje príslušný poradie módny dom, a robil pod vlastnou značkou. Airbagy Fendi prísne a sparťanské, Donna Karan vytvára objekty inter'interiér v jej charakteristické štýle minimalizmu, Calvin Klein ponúka príslušenstvo vo veľmi decentná štýl.

Nemali zostať bokom od svetových trendov a naši dizajnéri. Valentin Yudashkin pod vlastnou značkou Valentin Yudashkin ponúka striebro a jedál. Veľmi často dizajnéri skúste ich tvorivú silu v zbierkach posteľná bielizeň, ktoré, možno, najbližšie "v duchu" priemyslu vysokej módy.

V Moskve exkluzívne veci sa dajú kúpiť v butiky dizajnérov a koncept predajne, kde väčšina dostupné príslušenstvo pre dom a zábavné nezvyčajné Suveníry. A nábytok a iné objemné položky bude pravdepodobne musieť objednať katalóg. Ale stojí to za to: takéto veci vám môžu dať originality a stav inter'jer vďaka rozpoznateľné, farby a charakteristiku iba v niektorých dizajnéri štýl. Budete používať keramické dlaždice z Dior alebo obmedzené jedál s exotické kvety od Kenzo je stále skvelý spôsob, ako predstaviť svoje vysoké módy.

Text: Valentina Serova
Foto: JP

Materiály na tému

Pani položka
Decoupage: dať veci druhý život
Alternatívne sedem slony
Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика