понедельник, 30 июня 2014 г.

Dvere do leta 2006-11-02 15:31:23

Výstavby a rekonštrukcie.

Dvere do leta
2006-11-02 15:31:23

Všeobecná situácia na stavebnom trhu výstižne a stručne popísané organizátorov výstavy - dojem je, že naša krajina je oživenie po vojenského krízového: všetky sú postavené, a všetky potrebné Okná a dvere.
Otvorte. Všetkých, ktorí reprezentovali plastové Okná, hovoril o tom, že silná konkurencia medzi domácich výrobcov urobil svoju prácu - "hit" ceny (viac informácií o trhu plastových Okien, pozrite si stranu 40, 45-50). Dnes Okien ako takých, trh sa stal nasýtených a prilákať zákazníkov triviálne "príťažlivosť" nie je fúkanie, nedovoľte, aby prachu - vannakam už nepodarilo. Na výstave, mnohé z nich tvrdil, že v tejto sezóne vyhrať boj o klienta, budú tí, ktorí budú môcť ponúkať Windows nie sú jeden alebo dva typy profil, a s 7-10, ktorí budú pedalboat všetky druhy okno "ryby-CI": reflexná a účinné nátery, ekologická čistota, vysoká odolnosť voči kyseliny a lúhy a pod.,
Výstava ukázala, že zvýšená konkurencia je už nútiť operátorov venovať pozornosť nielen na Windows, ale aj zložitejších štruktúr. V posledných rokoch sa požiadavky na systém, zimné záhrady, fasády, okenice začali rásť, pretože to'existuje viacero spoločností, ktoré sa snažia zarábať na ich inštaláciu. Okonsk dúfam, že predaj tento produkt v budúcnosti bude rásť najmenej o 20%.
Dvere. Výstava potvrdila: dodávateľov lacné zahraničné výrobky z prírodného dreva stáva ťažšie pracovať. Účastníci hovorili o tom, že za posledný rok na predaj tieto dvere, mnohí predajcovia sa znížil o jednu tretinu. Ďalšie možné zníženie.

Všetky sú postavené, a všetky potrebné Okná a dvere.

"Vrátnik" veríme, že budúci pozícia, ktorá tento rok vyhrá dovozcovia, domácich výrobcov sa stane lacné dvere z MDF.
Predajcovia sa sťažovali, že mnohí výrobcovia stále nie sú schopné ponúknuť "slučky" rozmanitosti. Ak nie je pre obmedzený rozsah domácich výrobkov, mnohí obchodníci, podľa nich, na dovážané dvere a nebude sledovať.
Profil. Výstava dovozcovia PVC-Pro-lei hovoril o tom, že zákazníci jednoduchý okenných systémov nemôže byť prekvapený, že tak veľa dodávateľov rozsah bude rozšírený o 3 -, 4 -, 5-komorové prevedenie. Okrem štandardného okno atribúty niektoré "profles" už vážne premýšľať o dodávkach, na Ukrajine a ďalších zložiek, ktoré sa snaží rozšíriť sortiment z "tesnenia" plnenie, parapety, nábytok a pod., teda takže žiadna šanca pre dovozcov, špecializujúca sa len na tento produkt
ZDROJ: Business

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика