понедельник, 30 июня 2014 г.

Pripraviť štetec na opravy

Sotva by niekto argumentovať s tým, že kvalita dokončovacie práce do značnej miery závisí na nástroj, a ak hovoríme o maľovanie, zostáva hlavný nástroj štetec. Farby štetcom, v závislosti od destinácie, rôznych materiálov, veľkostí a dizajnu. Kefy sú vybrané v závislosti na veľkosti a zložitosti práce, veľkosť obrobku.

Pre farbenie plochy veľké plochy používané primaries alebo whitewashing (kruhové a obdĺžnikové) kefa (maklovitsy). Tieto kefy majú duté rukoväte, a použiť predlžovacie rameno umožňuje pracovať v odľahlých lakované povrchy. Pobelochnye kefy sú pohodlnejšie než primaries, oni poskytli rýchlejšie a povrch je vyššej kvality. Robil také kefy z prírodných vlasov môže a 30% využitie umelej hmoty.

Byt placewe kefy sú používané na farbenie malých plôch (dvere, parapety), dokončovacie vyrovnanie čerstvej farby na steny, natieračské práce pre dokonale hladký povlak (flejtsevanija). Šírka štetca sa pohybuje od 5 do 10 pozri placewe radiátor a extra dlhý kefy sú použité pre maľovanie na ťažko prístupných miestach - fin a s'jednota rúrky, radiátory, povrch pre chladiče, atď

Farebnosť povrchov malé námestie vykonávať malý štetec s krátkou rúčkou alebo filenochnaja kefy. Kefa s lepidlo upevnenia štetina neodporúča používať pre prácu s glutinous a limy štruktúr.

Filenchatye štetcom majú priemer 6-18 mm a pohodlné v žiadosti úzkych pásoch farby, tzv. panely, a ak je to potrebné viac jemné práce, napríklad v miestach serverov na povrchy natreté v rôznych farbách, kde nie je možné použiť obvyklé štetec s krátkym úchytom.

Iný druh farby-štetce - end kefa obdĺžnikový tvar pevné štetiny. Sú určené pre vyhladenie nezrovnalostí na svezheokrashennoj povrchy.

Výber kefa venovať pozornosť dĺžka, materiál a kvalitné, štetina, spôsobe jej prílohu, veľkosť a rozsah rukoväť. Štetiny by mali byť hladké a elastické s štiepeniu. Keď ohnuté kefa na vlasy by mali postaviť sa a odraziť. Kefkou je stanovená pomocou plastových alebo kovových ferrule, ktoré nesmú byť poškodené. Tvar rukoväte by mali byť pohodlné.

Najlepší materiál pre tvrdé kefy - štetín ošípaných dvojlôžkové a trojlôžkové varenie. Jeho štruktúru, elasticitu, pevnosť dať dobrý plot a udržanie farby, a ona kefy na dlhý čas zachová svoj tvar. Prírodné štetiny vhodné pre olejové farby, laky, antiseptiká. Pre vodou riediteľné farby vhodné kefa zmiešaných štetina, že lepšie udržať farby a dal ho na povrch, odolnejšie. M', ktoré sú vyrobené z vlny stĺpec a bielkovín.

Pred nová kefa by mala byť vynechaný na chvíľu do vody - voda z vlasov a štetiny SIP'Aksaut, zväčšenie objemu a nie vypadnúť, keď ste paint, a paint pôjde hladšie a čistejšie bez škrabance na povrchu. Na samostatné reproduktory chĺpky nemal zanechať škrabance, prácu im 10-20 minút na drsné povrchy, predbežný so navlhčený. Ak chcete pracovať s olejové farby štetcom, potom vysušiť. Na dlhé prestávky a po práci štetec dôkladne umyté, vyžmýkať z dobre a suché.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика